143

Анонимен

преди 7 години

Не знам, обаче на снимка 4 кой е единственият, който изглежда все едно ей сега ще скочи да бие фотографа?

142

Пощальон ли е Бойко

преди 7 години

Партньорите ни от ЕС имитират подкрепа за България.Европейците са в състояние, в което не могат да контролират една хомогенна, една адекватна, ефективна политика. Те просто се огъват, в зависимост от натиска, който идва от Ердоган, от Турция. Те просто реагират пожарно".

141

Тида Видиш

преди 7 години

Бинали Йълдъръм разяснил на Борисов какво ще се случи ако Европа не поеме повече мигранти и не въведе безвизов режим за турски граждани , .... Това е ПОЗОР , Бойко . Да го поканят и публично да го наклецат .. С какви очи ще ходиш сега при Меркел и другите в Европа да ти гледат сеира ?

140

Кашчей Безсмертний

преди 7 години

Наш'то момче може да не много високо, но за сметка на това е широко...Tyлyп. Денк. Гюм.

139

Анонимен

преди 7 години

Излагация батка, пхлна излагация. Що не вземеш да се скриеш някъде, не се ли наяде?

138

Анонимен

преди 7 години

Не общо решение,а дебела ограда на границата с Турция.Докато чакаш общото решение *** с брадите може и до Банкя да стигнат.

137

Анонимен

преди 7 години

ОК, Борисов такъв, Борисов онакъв, то ясно, че не е идеален, ама кой - Станишко, Орешарко или царчето бяха по-добри? Да не се връщам назад към Беровци и тем подобни... Коя точно е алтернативата, че не я виждам, може би белокосия златен пръст?!

136

Анонимен

преди 7 години

Ама, като махате (триете) коментара ми, махнете и 4-та снимка, 'дето Тиквата е като ту.луп спрямо другите.

135

koi

преди 7 години

Брисов изглежда крайно не-на-място по време на почи всяка своя среща със западни държавни глави. Трябва да е изключително неловко в подобни ситуации, като тези на снимковия матрял, след като е повече от ясно, че не говори нито един международно възприет език. Пълно теле в железница!

134

БАБА КУНА

преди 7 години

ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМЕ, ЧЕ БОКО Е КРАЙНО НЕПОДГОТВЕН ЗА ПОСТА КОЙТО ЗАЕМА И Е КРАЙНО ВРЕМЕ АКО ЖЕЛАЕ ДА ВЪРШИ НЕЩО НОРМАЛНО ДА СЕ ВРЪЩА НА РАБОТА КАТО ПОЖАРНИКАР.

133

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До До СтранджатаВнимавай какво си пожелаваш... - чувал си за ефекта на бумеранга...

132

Анонимен

преди 7 години

Единственият шанс за България е Борисов да си подаде оставката защото вече е хванат в зависимост и като такъв е заплаха за националната сигурност.Борисов не е във състояние да защити националният интерес на страната,видно го правят смеше

131

tiko

преди 7 години

явно само за вестоносец го бива

130

отвратен

преди 7 години

Вижте сега, само с писане по форумите не става! Като за начало всички срещу гербавите на изборите за президент, а после постоянно да се натяква на тиквата, че трябва да подаде оставка както е обещал ( не че ще го направи ). А после ако Господ все още не ни е низвергнал ще потърсим сметка на третия в историята ***.

129

Анонимен

преди 7 години

Ако беше слушал представители на вишегратската четворка,хехех,хора колко пъти требва да ви се обяснява на ва ,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ КАНАЛ ЗА НАРКОТРАФИК МИНАВА ПРЗ ТУРЦИЯ,сега ясно ли ви е ,че там не могат да ритат и да строят огради ,да разполагат военна техника,разбирате ли какво ви говоря??? Тировете с цигари му залове Ердоган но ги пусна ,Ердоган ако поиска може да уволни Борисов защото го държи в ЗАВИСИМОСТ.Ще се кланя не ами и ще целува телешкото и сега всички му се смеят

128

Анонимен

преди 7 години

Ало, редакцията! Стига с тая тиква в новините, бе! Не стига, че до сега бате му Реджеп го хвалеше като "партньор", ами сега и с баба му Меркел ни го натрапвате. Енвер Ходжа по албанската телевизия!

127

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АнонименТова, че не съм член на ПП ГЕРБ и не съм материално зависим от нея ме прави свободен и не ми пречи да казвам истината, където си поискам...

126

Анонимен

преди 7 години

Кратуната е чума за България

125

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АнонименТова за 4-те милиарда ти добре знаеш кой е виновен... - кремълското жуже и нашите продажни рубладжии... - именно Борисов сложи край на тая разсипия... - и си записа в тефтерчето НАРОДЕ!?!?!?...

124

Анонимен

преди 7 години

Ако беше послушал представителите на Вишеградската четворка и по-специално на Орбан,който при посещението си в БГ-то предупреждаваше Боко и предлагаше помощ за изграждане на стабилна ограда,сега нашия нямаше да стои и да се ослушва като овца на празна ясла.Обаче кратуняка си мислеше,че Меркел е много впечатлена от него и от това че три папи са го галИли по празната глава!