32

Сминдух енд чесън

преди 7 години

Каквото повикало такова се обадиш.Надлъгването е взаимно.

31

Анонимен

преди 7 години

Трафикантите плащат ли винетки?

30

Анонимен

преди 7 години

Напишете си директно - става дума за турците със западни номера на колите. Туристите от Европа си плащат. Но турците не ги следят, за да не обидим съседите!!!!

29

Анонимен

преди 7 години

*** , където пита , защо трябвало да плаща , за цяла седмица винетка , като минавал няколко часа през Българското пространство .Господин профан , а като минаваш , за няколко часа през унгарското и австрийското пространство , пак си купуваш седмична винетка , а швейцарската винетка е само една , годишна -40 евро .Но в селото ти , нямате тая информация , но поне виж в Интернет .

28

(-_-)

преди 7 години

Ами не знаят хората бе, а и мама кой да им каже. Освен това ако реша да мина през българското пространство за няколко часа, защо трябва да платя за цяла седмица? Нали толкова беше най-малкия срок..

27

Анонимен

преди 7 години

Най-близката държава с винетки е Словения. Седмичната е 15 евро, месечната -30 и това за около 200 километра. Глобата е 300, ако платиш веднага пплащаш наполовина. Така, че чужденците да не се ослушват, а да си плащат. Там не вярвам да минават метър както у нас, защото при словенците няма лабаво.

26

х

преди 7 години

На границата вместо Добре дошли в България-напишете ,,Тука е така,,.

25

offfg

преди 7 години

НА ГКПП НЕ Е РАЗРЕШЕНА ПРОДАЖБАТА НА ВИНЕТКИ ТАЗИ ГОДИНА .ДЪРЖАВАТА Е БОГАТА ПАРИ НЕ И ТРЯБВАТ.

24

metachrom

преди 7 години

В Унгария не лепиш нищо на предното стъкло, но като напускаш страната, ти искат квитанция за платена винетка. На нея е номера на колата.

23

Анонимен

преди 7 години

До ТониВ Румъния пътищата са пълни ***. Миналата седмица пътувах от Варна до Бърно в Чехия. Минъх по два различни маршрута на отиване и на връщане. И двата бяха отвратителни. А трафика и камионите са неспирни, особено межди Сибиу и Питещи. Пътя Русе - Варна ми се стори като рай.

22

Тони

преди 7 години

за тези калпави пътища в България трябва да ми плащат, когато се прибирам , не да искат пари. В България за седмица плащаш 15лв. за лека кола. В Румъния, с по-добри пътища и 2пъти по-голяма - 3 евро ?!. Там където има само магистрали : Австрия - 8 евро, Унгария - 11 евро, Германия - без пари, Франця е по-скъпо , но има много добра второстепенна мрежа, където е безплатно, Англия - безплатно.

21

Наблюдател

преди 7 години

При неадекватни закони и правораздаване нарушители много. Я що неминават така през Швейцария!

20

Анонимен

преди 7 години

На Пиер като му е скъпа винетката да минава пеш.За пешаци винетки няма.Аз като ходя в ислямска Франция да не би да ме пита някой дали ми е скъпа винетката за моите доходи?Айде на опашката сега, наглец!

19

Анонимен

преди 7 години

Ми то законите от отдавна важат само за Българите в таз държава и цялата сметка я плащаме само ние!! :-)

18

Анонимен

преди 7 години

Занимаваме се с глупости - слагат се пропусквателни пунктове, както е в Македония, Сърбия, Гърция, Италия и къде ли не. Просто за да минеш - плащаш. Тука вечно се занимаваме с глупости и простотии. Необразовани хора.

17

Анонимен

преди 7 години

Явно всички са разбрали,че нищо не трябва да се плаща в този комунизомилиционерски развъдник на непрокопсаници. Защото парите им отиват за да се въдят шведи,милиционери и крадливи комунизогерберасти.

16

Анонимен

преди 7 години

До чужденецаЕлементарно, Уотсън!Отнемаш колата в наказателен паркинг докато си плати!

15

до 19

преди 7 години

Ами гърците са го измислили - свалят им номерата и срещу квитанция за платена глоба им ги връщат

14

Анонимен

преди 7 години

Работете, работете, щом вярвате, че има смисъл и голям процент от парите ви отиват за това, за което трябва да отидат. Колкото и да работите, след 10 години държавата е приключила, няма никакъв шанс, алчността и простотията са мн по-силни от честното трудолюбие в България.

13

чужденеца

преди 7 години

Някой само да обясни ако знае как ще принудят транзитно преминаващия да си плати глобата.т.е как ще му вземат парите