15

Анонимен

преди 7 години

Ядат ,пиятпушат и изведъж се радикализирали и гръмнали.Това съм го чувал вече

14

bros

преди 7 години

"...многомилиардната козметична индустрия, която едва е докоснала повърхността на пазара на мюсюлманките." Бих казал, че точно тези дами се цапат като за световно, ама айде...

13

Браво!

преди 7 години

А още по- голямо приобщаване на мюсюлманите към Западното общество е масовото (засега във Франция и Германия) превръщане на църкви във джамии, и нежния ислямски възглас "Аллаху Акбар", заливащ района на джамията от тонколоните на минарето 5 пъти дневно! Идиотизма няма граници!

12

Анонимен

преди 7 години

Не, не, не !!! Всички, които отиват в арабски страни спазват стриктно законите и изискванията им !! Стига криворазбрана толеранстностн!!! КРАЙ !!! Като са в Европа ще махат чула, а като не им харесва - да си ходят там, където това е нормаТова е

11

Анонимен

преди 7 години

На слабоумните западняци и супер надути французи, които се отнасят толкова арогантно към нас, които сме най.изстрадалите от цяла Европа, така им се пада = да гледат сега *** ханъми!

10

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ни занимавали на практика с тази пропаганда на исляма! Няма място за шериата в Европа, това е положението! Или те, или ние! Това е война, и крайно време е всеки да го разбере!

9

Анонимен

преди 7 години

вместо те като гости на Запада да се съобразяват с правилата там, става точно обратното. налагат се и искат всички да се съобразяват с тях. меко казано нахалство! като искат да живеят както са свикнали - марш обратно откъдето са дошли!

8

ало

преди 7 години

Хитлер също е обвинявал евреите за кризата и настроил ,,ариийите" последствията са известни. Саркози приемаше Кадафи в двореца където прислугата се знаеше как се носеше тогава нямаше никакви реакци защото парите на Кадафи бяха по напред.

7

Аз

преди 7 години

Господи милостиви, как можете да пишете такива ОГРОМНИ И СКАНДАЛНИ глупости ?!Тези въпросните провокират нагло и показват ден след ден как войнствуващия ислам настъпва по цяла ЕвропаИли сте на заплата при мусулманите ?Не виждате ли

6

мухамед пис бе

преди 7 години

скоро ке приемаме бежанци от високо извисената и морално превъзходната западна европа в източна

5

Любопитен

преди 7 години

Интересно кое ще се случи по рано..халифат в Европа или демокрация в арабския свят?

4

Пълен абсурд

преди 7 години

"Буркините-пример как мюсулманите се приспособяват към Запада"Не,госпожо от "Гардиън",Буркините са един от примерите как мюсулманите приспособяват Запада към себе си.И само конете с капаци не го разбраха!То и те ще вдянат,ама чак когато стане късно!Време е за дебат,а после и референдум-"Каква да бъде Европа след 20 години-ислямска клоака или класическа цивилизация".Впрочем среден път(мулти-култи) няма и това започва да става пределно ясно с всеки изминал ден!

3

Анонимен

преди 7 години

В последните години редица съдилища по Европа забраниха в училищата да се постав кръст в класната стая. Било дискриминация. Сега се опитват да ни убедят как да носиш буркини едва ли не било израз на морал...

2

Турчина Мехмед

преди 7 години

Оня ден в Истанбул видях стотици бурки. Грозна гледка. Направо не мога да я мисля Европа. Отива на кино. Тия хора нямат ли диктатор над главата си и почват граждански и всякакви войни.

1

Турчина Мехмед

преди 7 години

Говорят за неща които не разбират. Хаха