33

Анонимен

преди 7 години

Така е! Засега виждаме само кълновете на крайнодясното, но те растат върху плодородна почва и бързо ще избуят.

32

Анонимен

преди 7 години

И ЛЯВОТО, И ДЯСНОТО НЯМАТ БЪДЕЩЕ. БЪДЕЩЕТО Е НА КРАЙНО ДЯСНОТО ИЛИ КРАЙНО ЛЯВОТО (ТО Е ВСЕ ЕДНО). ИМА ЦИКЛИЧНОСТ В ИСТОРИЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ, ТАКА ЧЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО НА НАЦИОНАЛИСТИТЕ И Ф,-АШИ СТИТЕ. КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ВЪРТИ, НО РАНО ИЛИ КЪСНО ТКОВА КОЕТО Е ОТДОЛУ ОТИВА ОТГОРЕ.ВЪПРОС НА ВРЕМЕ.

31

Анонимен

преди 7 години

А бе,мамин Ге-йчо,вие окончателно изкукуригахте бе, социал-как-авани!Истината е ,че сте неуки и некадърни и си запишете, че когато говорите,трябва да мълчите!Докарахте милиони муджахидини в центъра на Европа,унищожихте икономиката и преполовихте населението й,докарахте тероризма,хаоса, икономическите, финансовите и криминални престъпления до всеки дом,наркотиците и ГМО-тата са ежедневие...Само Нюрнбергски процес,Гуантанамо,Сибир и Белене са за такива като тебе!

30

Кукувица

преди 7 години

Пък глупаците от Интернета пишат, че до два политически мандата се очаква стабилно и силно движение на дясно в Европа.Кой ли има право?Във всеки случай, Германската социалистическа партия има спадане на гласоподавателите от порядъка на 12 до 15%. Струва ми се, че в изказването на Гн. Станишев има повече добри пожелания и мечти отколкото отговаря на факти.

29

Сиси

преди 7 години

Вашето семейство БКП-БСП е най прогресивно.С милионите в банковите сметки.Как да ти вярват хората,като баща ти открадва от този народ 20 милиона.Прикривате делото с комунистически гнусотии,до като изтече давност.Сега ти сви има нема 7 милиона.Как нямате срам!Народа казва,че където стъпи комунист,всичко умира.Не виждаме нищо добро от всички наши евродепутати в Брюксел.За какво сте там?Цоцате пари и за българите не ви интересува.Нямаме никаква полза от вас.Колко години сте там,а тук промяна няма.

28

анти

преди 7 години

Тоя скапан политик нищо не каза - само глупости ръси.Истината е че нахлуването на тия бежанци не е случайно.Те идват в християнска Европа с едната цел - да я унищожат.Кой ще каже защо същите не се насочват към страни изповядващи тяхната религия.Кой?Аз лично смятам че под слънцето на земята има място за всички хора.Но великите сили с техните икономически и политически интереси доведоха до тоя хаос в Европа и на Балканите както и за самите хора - малки и големи тръгнали към неизвестността подлъган

27

съкън

преди 7 години

Ех като си спомня Жан какви леви планове кроеше . . .

26

лява работа

преди 7 години

Ляв човек, лява ръка, левак, лява резба . . . Абе лява работа. Лявото и кучетата не го ядат.

25

Анонимен

преди 7 години

Ха ха тая ми.шка пак се из.цепи, ххаха

24

Божидар

преди 7 години

Левите и либералите затриха Европа, а на всички останали сега се пада тежестта да ви оправим говн*та.Млък станишке, хамстер долен!

23

Аз

преди 7 години

Прибери си, Боже, и левите идеи, и леваците!

22

Анонимен

преди 7 години

Станишев взимай си левите и ходете да възраждате серверния полюс

21

Fui

преди 7 години

Ако вземеш ДПС там..може и да възродите нещо....за глозгане

20

Брадван

преди 7 години

Кое му е лявото на Сергей, че жена му стана милионер, а той се уреди на 20 хил евро заплата по нечестен път след като късмета се усмихна на един друг шушляк?

19

Смях в залата

преди 7 години

Всяка година на 9-ти септември пенсионерите в нашто село се събираха в селския клуб на безплатни кебапчета и бира и вдигайки наздравици си казваха "Другари ние ще победим". Обаче вече почти не остана кой да се събира. Все пак мечтите са безплатни.

18

акд. палеомалео

преди 7 години

динозаврите са обречени дори и да не ни удари астероид! /пр.фр./

17

Анонимен

преди 7 години

Още ли караш мотор бе?

16

Анонимен

преди 7 години

Кои леви ?.

15

Анонимен

преди 7 години

Станишев от Париж: Левите ще възродят Европа!Левите не могат нищо да възродят. Те могат само да крадат и да унищожават.

14

Анонимен

преди 7 години

Де се е появил съсела всичко умира.