112

Боже,докъде стигаме

преди 7 години

Да държиш на Ердоганя боздуганя и да си българин - по- голямо унижение не знам.Срам и позор за България.Да станат героите ,да видят позорите.

111

Анонимен

преди 7 години

Боже мой, какво унижение. Борисъв (Бърдоква) при султана (при Ногай, внукът на Чингиз Хан). Борисъв, тройките по история са ти били по милост, за да не биеш детето на учителката.Не помниш ли, че първият посечен от турците, след влизането в Търновград е предателят, отворил им градските порти?

110

gtf

преди 7 години

борисоф е уникален ***, показа нагледно как не се прави политика. Изобщо не знам какво прави на този висок пост. Този човек е предател и ще остане в историята, като най-некадърният управник на страна с близо 1300+ годишна история.

109

Анонимен

преди 7 години

До хан солоИ Турция е в НАТО

108

h do 128

преди 7 години

не съм бил матерял комунист като бойко как да ги пратя като не съм откраднал нищо от бг

107

h

преди 7 години

българия трябва да бъде подарена на Китай те знаяткак да наложЪт ред и без това сме определени за демографско унищожение ние Българите пък и е пълно с предатели а КИТАЙ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ С ТАКИВА ИЗ....И.

106

Lothbrok

преди 7 години

Бялата раса си отива, цяла Европа е пълна с му..ргави хора......

105

До 126

преди 7 години

Бих се притеснил ако дъщерята беше в Русия. То и на Путин дъщерите са на запад, така, че не мисли, че това е лошо. Ако можеш и ти изпрати твоите натам.

104

До 124

преди 7 години

Хич те няма с мисленето. Та нали ако всичките 80 млн се изнесат ще оставят територията си за нас. Кеф ти Стамбул, кеф ти Одрин, кеф ти Егея...

103

h

преди 7 години

на бойко му дреме на х........за българите той се интерсува да е угоден на господарите си нали те са го поставили а нали знаете че дъщеря му е В САЩ и е женена за американец сиреч отказала се е от българия

102

Флоров и Очите

преди 7 години

До АнонименСтанимир Флоров и Митьо Очите движат всичко с трафика, Нова ТВ не излъчиха продължението с далаверите на Алгафари от Харманли, не са спрели да возят с рейсове и камиони хора към Сърбия, не са спрели, станаха милионери, елате в Свиленград да ги видите, купиха си моторници, камиони, тирове, къщи като палати - трафиканти на афгани и пакистанци

101

Анонимен

преди 7 години

според мен по добре 3 млн бежанци отколкото 80 млн турци,предполагам и европейците така мислят

100

Анонимен

преди 7 години

Премиера излезе най- курназ от племето. Аферим, ашколсун! Щом всичкото *** е мобилизирано да го плюе значи им е бръкнал здраво. Бъркай смело Бойко!

99

Анонимен

преди 7 години

Абе хора защо толкова сте злобни и песимисти? Какво лошо има в това че човека посетил Турция, и Ердоган и йълдъръм и тепосещават бг какво е лошото, къде е проблема, или голяма част тука сте *** ли са?

98

БАБА КУНА

преди 7 години

БОКО СЕ ОПИТА ДА СЕ НАПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, НО Е ПОСЛЕДНА ДУПКА НА КАВАЛА И НИКОЙ В ЕВРОПА НЕ ГО ПРИЕМА СЕРИОЗНО.

97

Преводач

преди 7 години

Преводача на Борисов от български на турски е под всяка критика, пълен резил.

96

12

преди 7 години

Борисов се направи на посредник. А знае ли, че посредникът винаги е л.....о? И винаги е виновен?

95

Много въпроси

преди 7 години

БОРИСОВ за пореден път се показа като безгръбначно в голямата политика,чудно с какво го държат турските служби та го призоваха на пожар да прави антиевропейски изказвания от Анкара!!!

94

Анонимен

преди 7 години

Неадекватен Борисов. В момент, когато се опитват да игнорират исканията на Ердоган той се прави на нов троянски кон

93

Анонимен

преди 7 години

Баце е пратеникът на Турция в Европа. Това е фатално за страната ни.Страхлив, гнусен безродник.