24

хъ

преди 7 години

Празни приказки от рода алабализми."Когато се стигне до раздяла, разбирате какво ви прави щастливи".Радялата е болезнена. За този, който не е бил безразличен.Преживява се. След време. След толкова време, колкото е продължила.Не се вкопчвайте в другия, за да ви е по-лесно, когато се разделите.И ако вие сте човекът, който оставя другия, непременно му го кажете навреме, не го оставяйте да тъне в догадки. И не нагрубявайте.

23

Поля

преди 7 години

До Ивобезкрайно много благодаря. хиляди благодарности. имах нужда да го чуя от някой, да. всичко хубаво ви пожелавам.

22

Иво

преди 7 години

До ПоляАми не е нормално! Смятай колко държи на теб. Сигурно само докато му даваш парички да мърсува. Затова спри с това "аз го обичам" и прочие и продължи напред. Иначе младостта ти ще мине в терзания по някакъв несретник, дето си е намерил жена да му угажда и да го издържа. Тоя тип е бита карта.

21

Анонимен

преди 7 години

Като не ви искат ставате и заминавате. Без много обеснения.

20

Поля

преди 7 години

До Ивоаз обичам него. не мога да го забравя. но и не мога да съм с него. защо един мъж предлага брак на една жена докато е в леглото с друга. това нормално ли е?

19

Анонимен

преди 7 години

К, ви са тези седем начина? Просто се разделяте и толкова.

18

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се разделим. Ок! Попътен вятър и всичко добро! Чао!

17

Иво

преди 7 години

До ПоляОмъжи се за мен! Аз не съм като твоя Минчо ли е, какъв е там! С мен ще го забравиш за 2 дни. Гаранция!

16

Анонимен

преди 7 години

***. Защо остави хубавата и умна жена? Мъжете умира ли от глупост? Явно е синдром на мъжката глупост. Гонят питомното за да хванат дивото. Глупава работа.

15

Поля

преди 7 години

До з н а й к оМного е лесно човек да се подиграва докато не му се случи. не го пожелавам на никой, дори и на този знайко или какъво е там.

14

Анонимен

преди 7 години

Някои жени много бързо си намират мъж.И не им дреме особенно за бивш. Там в килера. Вещ непотребна. Такова им е отношението към бивш. И не се занимават повече с него. Незначителен.

13

Анонимен

преди 7 години

Като иска раздяла я получава. И връщане назад няма. Някои жени не правят компромиси със себе си.

12

Поля

преди 7 години

До Митакаи накрая той ме заряза и ми изневери и даже аз им платих почивката.

11

Поля

преди 7 години

До Митакаами и той постоянно ме питаа защо съм с пенсионер като него. аз просто го обичам. истински и много. той е първата ми любов. сега като знам, че е бил при друга и искам да умра от мъка.

10

Поля

преди 7 години

Как да спра да го обичам. той е първата ми любов

9

Митака

преди 7 години

До ПоляДобре де не разбирам как не ви гнусно млади жени да сте с толкова стари мъже?

8

Поля

преди 7 години

До Баровецазначи излиза, че няма никакъв шанс за мен и него повече. значи трябва да го оставя да си продължи живота както си иска. и да си има свободата която явно си иска.е то е ясно, че вече всичко е свършило завинаги.

7

Поля

преди 7 години

До БаровецаЗащо???????? аз никога ме съм чувствала нужда да бъда с друг. искала съм само и еиднствено него.защо той ме заряза така?защо? няма нещо което да не съм правил за него за да е щастлив. и защо той ми предлага брак от леглото на друга жена?

6

Поля

преди 7 години

До БаровецаНе рабрах въпроса. за кое точно да не си вярвам?че истински го обичам??????? защото и той ми задав същия въпрос - какво правиш при пенсионер като мен?защо да не си вярвам? кое е старнното, не мога да разбера.

5

Поля

преди 7 години

До ЦекоНе мога. Истински го обичам. Не е за пари, не е за нищо. Аз съм тази с парите и с жилищата. Истински го обичам какъвто е, постоянно му угаждам за всичко. даже взе от мен пари и заведе тази............. на санторини. Искам да умра от мъка. Истински го обичах, беше любов от пръв поглед.