98

Анонимен

преди 7 години

До това са фактите"Приятелски огън" в руският вариант е "геройски загинал".

97

това са фактите

преди 7 години

Армията на САЩ е съставена от хомосексуалисти и психопати.САЩ се крият постоянно зад армиите от НАТО.Терминът "жертва на приятелски огън"бе измислен от тях в Ирак когато се изтрепаха от страх по между си.Хилядите войници и танковете,както и ПРО разположени по цялата граница на ЕС с Русия не могат да спрат руските самолети и ракети.И това те го знаят и затова треперят при всяко движение на руската армия.

96

Анонимен

преди 7 години

Спомняш си как ф 16 свали в гръб невъоръжен незащитен 35 годишен самолет. А помниш ли как с руска ракета на 40 година, струваща 3000 долара сърбите свалиха нощно време Стелт, струващ 2 милярда и построен преди 2 години? ;)))

95

Анонимен

преди 7 години

И има за какво да са загрижени. От южна Русия до северна Сирия е ейго - де.

94

Анонимен

преди 7 години

Джуджето е сънувало кошмари предишната вечер и да спи по спокойно е поръчало тренировка с москвичи, майтапа на страна, не е ли така ?

93

Ераст Петрович

преди 7 години

До АнонименАми че напълно си прав. Представа си нямаш какви прекрасни приятели руснаци имам. Общение с ними просто прелесть. Само че те виждат по-далеч от носа си и тръпнат при мисълта какво очаква Русия с Путин и особено след Путин. Това първо.Аз имам предвид мужика, който няма нищо общо с интелектуалния елит на Русия. Това второ. И трето, патриотизмът не е патент на никой отделен народ. Впрочем, "патриотизъм" дори не е руска, а френска дума.

92

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 114Бил си много паметлив, бе! Само голям по-длец може да се радва на подло убийство! "Турското момиче" може да се окаже мустакато. Както и да е, но Ердо отиде на крака при Путин да се гърчи и извинява. А, ти с какво си по средата? Нещо с "к"?

91

оня от северозападо

преди 7 години

Що се притесняват хамериканците...от кво ги е страх....Защо те имат ядрени ракети в турската база Инджерлик....за какво им са...Руснаците трябва ли да се притесняват от тях ...А знаете ли какъв вой ще се разнесе от хамериканците ако Руски ядрени ракети има ...да кажем в Куба...за справка кубинската криза ...полислете малко...А те ревът че Русия си тренира в границите си...що нямат ли право..или искат като нас да им нарежат военната техника за скрап и да им дадат два F 15. за защита..

90

Ето го!

преди 7 години

За Родину! Ето го оръжието на Русия! Най-могъщото оръжие!

89

Анонимен

преди 7 години

Спомням си как един стратегически москвич СУ го свали едно момиче с ф16. Тогава тези военно космически междузвездни сили щяха да изравнят турците със земята, да превърнат турция в течно стъкло и радиоактивна пепел, путин с к по средата с космическите си сили не получи дори и извинение нито финансова компенсация, извинението беше към семейството на пилота а не към путин, та тези космически сили не могат да върнат сирия на Асад срещу шепа лековъоръжени цивилни сирийци, смехотворно

88

Анонимен

преди 7 години

Много сте смешни с тези военноКОСМИЧЕСКИ сили, сериозно

87

Ераст Петрович

преди 7 години

При Путин Русия все по-малко прилича на държава и все повече напомня казарма. Цивилен мужикът е тревожен, ходи предимно по анцуг, лута се като муха без глава и кърка водка.Облекат ли му униформата, продължава да кърка водка, но вече е спокоен, защото има кой да мисли вместо него. Просто пушечно месо и нищо повече.

86

Анонимен

преди 7 години

Който има, прехвърля, който няма, храни чужда

85

Анонимен

преди 7 години

От какво да го спасяват ве ! Ти наясно ли си какви три основни задачи се мьчи да я постигне Ердоган ? То ако такива като теб ако разбираза от политика тогава я втасахме

84

Анонимен

преди 7 години

От какво да го спасяват ве ! Ти наясно ли си какви три основни задачи се мьчи да постигне Ердоган ? То ако такива като теб ако разбираза от политика тогава я втасахме.

83

Анонимен

преди 7 години

Руската армия е по могьща от американската това го призна една крава в генералски пагони

82

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са си в Русия кьв е проблема ,че мучат толкова много кравите ?

81

Анонимен

преди 7 години

Путин издува бузи и се мъчи да запази рейтинга си пострадал сериозно от безпрецедентното обедняване на руснака през последните 2 години. На всичкото отгоре на 18 септември ще има избори на които ватата трябва да покаже любовта си към вожда. Затова са и тези военни напъни за да сплоти уплашената от неясното бъдеще вата. Иначе руската армия не става за нищо и дано русофилите имат късмета да Русия да нападне Украйна за да се убедят сами че от руската войска освен мародери нищо друго не става.

80

Анонимен

преди 7 години

Русия дрънка оръжия.Или празни бутилки водка.Америка дрънка пари, щото ги има.Оръжията даже не ги споменава, щото военния и бюджет е 38 пъти по-голям.Това е разликата в стандартите - огромна.Русия - регионална.Америка - световна.

79

Анонимен

преди 7 години

*** вече е бита карта, само опитва да дуе мускули, но издъхва. Във военно отношение са жалки, даже в Украйна няма да нахлуят.