53

Додо Бг

преди 7 години

Проблема, драги толерасти, е че Тръмп всъщност ВОДИ!!! Вашата любена стъкмистика, както при Брегзита, може да си я поставите отзад! Go Trump Train! Make Anerica Great Again!!!!!

52

подсъзнателно

преди 7 години

"Към момента Хилари Клинтън води с 10% пред магната"Тия вмятания като подзаглавие действат само на слаби мозъци!Хилъви отдавна е под чертата *** ще го анаЛизирате след изборите :)Инче нямаше да ви сърби перото да ги пишете тия глупости!

51

Анонимен

преди 7 години

И Тръмп ще спечели и рецесия има от години. Само че я рият със счетоводно медийни хвати

50

А дали е така? Кой..

преди 7 години

Рецесия предстои независимо кой изберат :)Но медиите искат да омажат Тръм колкото се може повече.Явно шубето е тотално!

49

Mars

преди 7 години

Нали не сте толкова наивни, да смятате че щатите се управляват от един човек. Това е най-тежката корпоративна машина на планетата! Не е просто Клинтън или Тръмп.

48

Анонимен

преди 7 години

До само питамДокато npocтаци като теб идиoтски блеят срещу тях, подражавайки на "мистър президент". Нищо лично. Москва вече проумя и не бута на наrли предатели, вече не лишава своите хора, заради байганьовци, най-накpая се отърва от "пролетарссия интернационализъм", заради който рускините се радваха като деца на едно вносно червило, което имаше всяка лигла на запад, а са най-красивите и олразовани жени в света.

47

политкомиксар с гума

преди 7 години

Делнали са постинга, само защото напомних, че и преди Брекзит предричаха колапс за Британия, ако не спечелят оставачите а социолозите даваха на същите и 10 % преднина. Само че стана точно обратното - Брекзит спечели, а Британия процъфтява икономически. Свобода на словото и прочее юнкеро-меркелски партенки

46

Анонимен

преди 7 години

50, 51, 52 още ли не са те прибрали в Карлуково. Там ще ти е добре, познато, там си роден. Наследствено място ти е.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Хилъри - "жената" на мъж, изневерявал и с всеки ***. Жената, кряскаща от удоволствие с налудничав смях, че някого бесят. Жената с изкривено светоусещане от мъжкото пренебрежение, която ще запали заради това света. Жената, която от сега бута глyповатата си грозна дъщеря за бъдещ президент - голям "морал". Жената, с непрекъснато зинала до ушите уста, имитирайки усмивка и радост. Изобщо - жена изчадие, на което изобщo не му пука да драсне клечката на света! За радост на глyпците

44

Наблюдаващ

преди 7 години

Избиране на Хилъри Клинтън = световна войнаНо, разбира се такова заглавие няма да видим в нашите медии.

43

Анонимен

преди 7 години

ЖИВОТ БЕЗ ЧЕСТ, МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО Е ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНИЕ НАРЕЧЕНО ЖИВА СМЪРТ!!!!!!!!НАЛЪМП, *** И ЕРДОКЛАН СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ЗЛОТО И ТОВА ЦЯЛ СВЯТ ГО РАЗБРА!!!!!

42

Анонимен

преди 7 години

КАНДИДАТА ЗА ДИКТАТОР НАЛЪМП ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА ЗАЧИТА НИКАКВИ ПОДПИСАНИ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ И ЩЕ ПРИЗНАЕ ВСЯКА ТЕРИТОРИЯ АНЕКСИРАНА ОТ РУСИЯ КАТО КРИМ, ДОНЕЦК И ЛУГАНСК!!НАЛЪМП ОБЯВИ, ЧЕ ТОЙ РЕДОМ С ЕРДОКЛАН И *** ЩЕ СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ТЕРИТОРИЯТА НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ КАТО ТЯХНА!

41

Анонимен

преди 7 години

ПУТИНКОФИЛИТЕ БЕСНЕЯТ СЛЕД КАТО КАНДИДАТА ИМ НАЛЪМП ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ :D

40

Анонимен

преди 7 години

С баба Меркел ще си паснат,и двете са еднакво луди.

39

Анонимен

преди 7 години

Тази откачалка на снимката е много по-опасен от Хилари.

38

Анонимен

преди 7 години

Ще се радваме ако това стане.По добре Тръмп отколкото Халъри,жената на човека със свирките.

37

Анонимен

преди 7 години

Руснаците хем лъжат, че санкциите не им действали хем безнадежно се надяват Трумп да дойде на власт и да им ги отмени.

36

мдааа

преди 7 години

по-добре резесия, отколкото ислямизация и трета световна война...

35

wild horse

преди 7 години

Тръмп поне е създал империя,доказал се е като способен бизнесмен.Всички останали са лаладжии,т.е професионални политици. Същото е и при нас. От 25 години имаме депутати ,които нищо друго не са работили,освен да говорят глупости и да смучат пари.Хилари с нейните полукриминални фондове е пътеводна звезда за цялата тази гняз

34

Пъзел

преди 7 години

Като гледам как се оплюва единия кандидат имам чувството, че някои доста ги е страх от Тръмп ? :)