29

АTAKICT

преди 7 години

До Анонимен а А ПРЕДИ 1989 МОЖЕШЕ А

28

АTAKICT

преди 7 години

До sante_dogдо това положение да не можемСАМИ ДА СЕ БРАНИМ СА ВИНОВНИ УПРАВНИЦИТЕ НИ ОТ 1989 ДО СЕГА ДО 1989 ТУРЦИЯ ТРЕПЕРЕШЕ ОТ НАС СЕГА --ОТИВАМЕ ДА ИМ СЕ МОЛИМ ПОЗОР ПОЗОР ОСТАВКА И СЬД ЗА ВИНОВНИЦИТЕ *** М К А А ВИ

27

sante_dog

преди 7 години

Орбан и другите са силни защото са обградени с нормални държави. Я да го сложим до Турция и ще запее друга песен. Добрите отношения с Турция са правилната политика. Колкото и да се пънем във форумите Ердоган може да ни срине за седмица без дори да използва войска. Просто отваря лагерите и пуска тъплите. Как ще ги спреш като си пуснал БХК, Отворено общество и останалите *** дето само надничат да не спънеш бежанец

26

Анонимен

преди 7 години

Вместо мост ако си го избере за наложница ще е голям майтап!

25

ЦИК

преди 7 години

"Орбан обяви, че ще направи сегашната ограда сериозно неореодолимо съоръжение, стена като в израел и Мароко. Само за сравнение Орбан каза още, че сегашните сили по южната им граница са 44 хил и ще станат 47 хил, а нашия башибозук му пращат от фронтекс 100души! По голям предател не ни е управлявал, от нас зависи идват избори"................................Вий сте независими. Важното е кой как брои бюлетините. Пък пак си гласувайте - не пречите.

24

Анонимен

преди 7 години

На Боко са ум обещали софийски санджак и банкянските "тигри" да играят в "Б" неоосманска група.

23

Анонимен

преди 7 години

Е, няма ли вариант нашите каналджии да работят на ползу роди и да ни отърват от талибаните. :) хахахахах Вие какво искате- да останат тук не 50 000, колкото сме регистрирали, а 100 000? Всеки се огражда и играе на прецакай другарчето. Хем влизат пари в икономиката, хем няма талибани.

22

Джедай Мастър

преди 7 години

До до Джедай МастърГранците не са затворени. Камерите не действат, гранична полиция не работи както трябва, оградата не е по цялата дължина, а без да има кой да я пази, лесно може да бъде преодоляна. Сърбите и Вишеградската четворка предложиха помощ на Рапона да затвори границите, но той трябваше да се подмаже на Маркел и отказа. И да - със съдействие от местни "бизнесмени" се намъкват "бежанците", но корупцията вероятно достига до самия ни ***, затова и нищо не се прави по въпроса.

21

Анонимен

преди 7 години

Ама Меркел какво се опъва, негодува и роптае сега. Нали тя викаше добре дошли. Да си ги взима всичките сега. Поне десет млн. и докато не почнат да и преливат от ушите и носа.

20

az

преди 7 години

sam prost i vie ste prosti,, i zatova se razbirame

19

до Джедай Мастър

преди 7 години

Те границите са си затворени. Но тея "бежанци" се намъкват именно с помоща на разни месни "бизнесмени"-родолюбци, които също така не им пречи да натоварят Крушунския водопад в камион да го инсталират на вилата си. Което само показва колко е мизеран народа ни, акО и да пише гръмки работи под новините и по форумите. А относно съветите и помоща - всеки съветва, но никой помощ не е предлагал, с изключение на 10-та джипа. Затова пък "доброволни" активисти да режат мрежите-бол.

18

Анонимен

преди 7 години

Който е гледал "Синьо лято" помни култовата фраза "И също така му предай, че посредникът ни е ла...но"

17

Българина

преди 7 години

Орбан обяви, че ще направи сегашната ограда сериозно неореодолимо съоръжение, стена като в израел и Мароко. Само за сравнение Орбан каза още, че сегашните сили по южната им граница са 44 хил и ще станат 47 хил, а нашия башибозук му пращат от фронтекс 100души! По голям предател не ни е управлявал, от нас зависи идват избори

16

Джедай Мастър

преди 7 години

До до Джедай МастърМожеше много да направи, ако не беше безгръбначен хвалипръцко, за когото по-важно е Ерддоган да му каже машала или Юнкер конгречулейшън от собствения му народ. Словакия, Чехия, Унгария и Сърбия да не би да са по-големи държави от нас? Можеше да приеме техните съвети и помощ, можеше наистина да затвори границите, а не да строи безполезна ограда, само за да открадне пари и като цяло можеше да отстоява някаква позиция, а не само да хленчи, че началниците били виновни.

15

Анонимен

преди 7 години

Абе вие го изкарахте джедай тоя *** ***. Водел активни политически преговори. Кай-Гон-***. Лично Силата го е помилвала по кратуната посредством ръцете на трима Папи.ХАХАХАХАХАХА

14

Анонимен

преди 7 години

Не Ердоган пуска бежанците. Пуска ги българската мафия съа съответните политически протекции, защото това е бизнес за милиони. Всички мятания на фурнаджийската лопата Борисов са заради това - хем да му оцелее бизнесчето хем Меркел и Ердоган да не разберат.

13

Психодиспансер

преди 7 години

Не е за гордост това ........

12

до Джедай Мастър

преди 7 години

А какво друго може да направи "Рапона"? Ние сме не-малка по площ, но малка по население, икономика и направо мизерна по военна сила държавица. Единствения ход е да лавираш и правиш непопулярни ходове, например както оня с незаконното връщане на турчина. Водим политика от позицията на слабия, без никаква външна подкрепа. Нямаш много място да мърдаш и да се репчиш.

11

:)

преди 7 години

Невероятни глупости. Боко е изтривалка за Ердоган и нищо повече. Какъв мост може да бъде човек, на който цяла Европа се смее. Меркел и Ко. открито се гаврят с Тиквун по срещите на ЕС. Сега се изгаври и турчинът, срещайки се първо с Местан и след това с Тиквун. Пак добре, че не го остави да чака, докато си пие кафето с ислямиста Местан.

10

Анонимен

преди 7 години

"А какво щеше да се случи, ако Ердоган беше пуснал бежанците към нас?". Абе вие на кой свят живеете и някой чете ли статистиката за това колко бежанци дневно минават границата между Турция и България! И после твърдите, че Ердоган не ги е пуснал вече...няма такъв смях!