11

Анонимен

преди 7 години

Кътат за изборите...

10

наколако

преди 7 години

чудят се от къде пари като гледам кой как работи имам виждане че 80 депутати ще вършат същата работа и колко икономия ще направи държавата ще има за много неща пари

9

Учителя

преди 7 години

Всички спестени пари ще отидат към Русия - за непроизведения все още и поръчан незнайно от кой русофил реактор. Българските пари оркрай време захранват рускарта мафия.

8

fsd

преди 7 години

Все сме много добре, а хората си стоят на заплата от 2008г. Изтеглиха заемите тихомълком, за да си вържат престоя в управлението, а после какво? Дори със заеми, стотици милиони от европейски фондове и затягане на коланите защо постоянно няма пари за нищо?

7

Отговор

преди 7 години

И да пуснеш, и да не пуснеш, гласът ти ще бъде отчетен за правилния човек. Бат Цецо ще се погрижи.

6

въпрос

преди 7 години

Къде и кога да пусна гласа си за правилния човек?След всичко което прави за народа ,това е най-малкото с което мога да допринеса.

5

Анонимен

преди 7 години

Излишъка се брои като си платиш сметките, а не като вземеш заплата! Декември месец ще се радвам да има същите заглавия, но опита показва, че масово се краде в края на годината и пак сме на дефицит!

4

Анонимен

преди 7 години

Взеха милиарди, а сега се хвърля прах в очите на хората, че спестили някакви трохи. Това е цинизъм.

3

Анонимен

преди 7 години

Аха, ще има бонуси.

2

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно манипулативна статия! Затягане няма, за момента просто не се дават пари за капиталови разходи (строителсво, ремонти), но това не е спестяване. Като се добави и липсата на европроекти, по които да има разплащания, се получава сегашната картинка. В края на годината ще има и дефицит, а по-лошото е че няма да има инвестиции, крайния резултат ще е влошаване на картинката за догодина.

1

Анонимен

преди 7 години

спестените пари ще си ги раздадат като премии в края на годината.