70

Занзибар

преди 7 години

Теорията на Дарвин е глупост, която е отхвърлена от десетки години вече. Има книги по тоя въпрос, четете. Неотдавна откриха организъм, който тотално се противопоставя на теорията. Развитието на човека го доказва също. Ако приемем целият земен период за 1 ч., 59м. и 58сек. развитието е черта/да се чете-няма го/ в последните 2 секунди, БУМ и имаме мислещ организъм, който да се наложи над всички останали. Четете истинската история, не клишетата на ционистите.

69

Росен

преди 7 години

До До КироЗапитваш си много правилен въпрос. Отговора, на който можеш да намериш в Божието Слово - Библията :) Поздрави

68

До Киро

преди 7 години

И аз съм се замислял много пъти за характеристикити на живота. Коя е силата, която кара живота да консумира енергия (да се храни) и да се размножава, за да не изчезне. Защото наистина както на късмет би се появила една амино-киселина, така в следващия момент може да се разпадне на съставните и части. Но има нещо, което е в основата на всичко живо - желанието да оцелее и да се продължи да съществува.

67

Киро кофражиста

преди 7 години

До Бай минчоНе се излагай Бай Минчо, аз казах, че няма създаден досега жив организъм от нежива материя. Никой учен не е успял, защото само Създателя може да създава живот. Колкото и да се пънат последователите на Дарвин, те не са успели да докажат теорията и да създадат жив организъм.Заеш ли какво е жив организъм? Понеже малко глупавичък ми изглеждаш, ще ти обясняЖивите организми се хранят и се размножаватЦитираните от теб аминокиселини, не са живи организми, не се размножават и не се хран

66

Кирее мноого си кох

преди 7 години

Кире /Куфражисте/, шо плям-паш глу-пости? Само преди 100-200 години хората са живеели средно по 50-60 години, а преди 1000 години по 40-45, умирали са от зъб, разстройство, херния и кокоши тръни, така че не говори глупости как нямало никакво развитие и пини едно розово хапченце да видиш дали медицината не е претърпяла развитие!

65

До Киро кофражиста

преди 7 години

А ко праим, ако разумът е само състояние на материята, в което тя изпада или използва само при определени комбинации от състояния?И как нещо да е познаваемо, ако нямаш и идея, че то съществува на място, където никога не си бил? Ако целият ти живот и на всички преди теб, преминава само и единствено на повърхността на водата, какво би могъл да знаеш за летенето във въздуха или пълзенето по дъното?Ами за многоизмерността? Можеш ли да си представиш и изобразиш 4 взаимно перпендикулярни повърхнини?

64

Бай минчо

преди 7 години

Аз не съм, Киро, но 50те години по умни от мен успяват - напиши в Гугъл "MillerUrey experiment".В система от затворен тип, наподобяваща ранната земя, те успяват да създадат аминокиселини "от нищото".

63

Дрън дрън

преди 7 години

До Киро кофражистаТочно еволюцията ти обяснява всичко. От един вид се заражда друг! И няма какво да се търси - има 2 организма, които ти го покзават нагледно! Жабата и пеперудата! От *** до по сложен организам са необходими 100-ци милиони години. Разумното човечество го има от 3000-4000-5000 години и то искаш за 5000 години да видиш някаква промяна?

62

Киро кофражиста

преди 7 години

До Бай минчоБай Минчо, ти да не си успял да създадеш от камъни, газове и течности живо едноклетъчно ? :)Защото никой не е успял досега, може пък ти да успееш и да спечелиш нобелова награда :)

61

Бай минчо

преди 7 години

Пускайте на децата си да гледат повече Дискавъри, а не да се учат от вас на алфа тв...

60

Киро кофражиста

преди 7 години

Добре, да оставим настрани БоговетеНо пак остават двата фундаментални въпроса, над които хиляди философи си блъскат главите, от античността, до наши дни: 1, Кое е първичното, разума или материята 2, Познаваем ли е светътАко приемем, че материята се е появила преди разума, няма отговор на въпроса: как от материята се заражда разум?Ако приемем, че разума е първичен - тогава единственият отговор е, че има някакъв разумен създател на целия този абсурден свят, който ни заобикаля

59

Бай минчо

преди 7 години

До Киро - ю гада би кидинг, райт?Не мога да ви разбера набожните, какво все се хващате за еволюцията, която си е абсолютен факт. Друго е по интересно - как от камъни, газове и течности изведнъж се появява първото едноклетъчно. Но и за това има много теории, дори и експерименти :)

58

Българин

преди 7 години

Самата идея за времето сме си я измислили ние. За вселената няма разлика между секунда, час, век и милион години. Напълно е възможно вселената като пространство да е безкрайна, да е N-измерна, да не е свързана с каквото и да е време. А дали ние сме просто обект на някаква еволюционна случайност или разума като такъв е нещо, което съществува по дефиниция във вселената и ние сме просто една негова инстанация - не мисля, че някой може да отоговри на този въпрос.

57

без

преди 7 години

Тихо не издавайте тайната де. Сега депутатите ще го превземат. Да построят хотелче нещо.

56

Киро кофражиста

преди 7 години

До Анонимен 65Теорията на Дарвин е пълна глупост, дори самият Дарвин е признал, че издишаСпоред тази теория, видовете еволюират и се превръщат в другиСамо че досега няма открит междинен вид в процес на еволюция, примерно змия започваща да се превръща в птица с поникващи крилцамаймуните в зоопарка не се превръщат в хораи никой учен не е успял да създаде живо същество от нежива материя, както твърди Дарвин, че станало от само себе си преди милиард години

55

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаОт РАК инслут и тн са умирали и едно време. Това, че някой видове рак не може да лекуваме не значи, че е невъзможно. Значи, че науката все още не е отлкова напреднала.

54

Киро кофражиста

преди 7 години

До Анонимен 62Прав си, вече не *** от шарка, сега *** от СПИН, рак, инсулт и т.н.важното че пак *** и никой учен нищо не може да направитака че дреме ми каква планета открили учените, като пак ще мра

53

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаТеорията на Дарвин не е глупости просто ти си пропуснал часовете по биология. Всички живи организми на тази планета са базирани на ДНК. Това означва, че имат един прародител от който тръгва всичко базирано на мутации според брой характестики. Това, че ти не можеш да го усмислиш е изцяло твой проблем, не на Дарвин.

52

Анонимен

преди 7 години

Повръща ми се от религиозни твари. Я да те питам ако те блъсне кола какво да направя да изивкам линейка или да почна да се моля? Хайде ще почна да се моля, че да вземе ти дойде акъла в главата.

51

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаТова, че ти нямаш не означава, че има бог. Тази ваша логика е толкова примитивна, че ми се повръща! Така са разсъждавали хората през средните векове!