18

Анонимен

преди 7 години

Супер тоя какво иска баница с боза като оня де вика цска *** на мач маи и н а литекс не съм го виждал

17

?

преди 7 години

Че какво му е на жребия? Съвсем леко се измъкна даже. Можеше я Реал, я Барса или пък Байерн...

16

Едикойси

преди 7 години

Домусчиев, Домусчиев. ДО кога ще продължаваш да тровиш гр.Пещера, Домусчиев??

15

Анонимен

преди 7 години

До Санчо Пансамного ясно, но защо се правиш па ти на страшен ? Ако си борче-бияч и си джиткаш с бмв-то те разбирам... и ти си ясенАз се надявам и смятам, че Лудогорец ще мачка, Арсенал са зле, Базел г/д, ПСЖ са без ибрата, Лудогорец имат реални шансове!

14

Санчо Панса

преди 7 години

На такива новини най-обичам да чета коментарите под тях.Истински се забавлявам.Това българина е "страшна" работа ама лошото е че е страшен само пред клавиатурата на домашният си компютър.

13

Анонимен

преди 7 години

Абе що не вземете да картотекирате Бибитко в Лудогорец, победата в ШЛ е в кърпа вързана, на него му дават да бие дузпа до гол!

12

Стефанов

преди 7 години

До ШибиРиби 13 - Благодаря ти, разсмя ме от сърце. Разбира се, че си абс.прав. Хубав ден на всички. На Лудогорец - успех.

11

Горан

преди 7 години

Демек ще струва повече или?

10

Анонимен

преди 7 години

Искал е Лестър, Брюж и Порто. Да ама не.

9

Анонимен

преди 7 години

Домусчиев наистина прилича на домус :)

8

Morqk i polovina

преди 7 години

Na Domuza, vse neshto ne mu e nared! Palqcho!

7

ШибиРиби

преди 7 години

Кат земат да са превземат чакма фаща яд едни такива празни фрази времето ще покаже да са надяваме и т.н простотии . Това е шампионска лига, да не е очаквал да му съберат в една група Дунав Русе Янтра Габрово Юнак Любимец и на финала да ритат срещу Люляк от село Гугутка. Аре стягайти са и упъвайти мрежити. И мен ако питат домакинските срещи в Разград оле оле оле олеееееее

6

До Домусчиев

преди 7 години

Ай стига бе, паднаха ви се отбори, които в момента са средна класа ! Вие какво искахте - да ви се паднат само слабаци ли ?! То на тоя етап такива няма, а силен отбор се прави в турнири срещу силни противници. Така че, горе главите и напред !

5

Жоао Пинто Дяков

преди 7 години

Абе успех и да ни радват! Тука вече слаби няма, поне имат шанс за точки! Ако се бяха паднали Барса, Реал или Атлетико Мадрид щях да отида, но за да гледам звезди и сърцето ми щеше да е раздвоено, но при тая група съм фен на Лудогорец!

4

Анонимен

преди 7 години

Що лаете бре! :-) Този човек въпреки всичко твори история за Българският футбол!!От Перник съм!Само Миньороооооо....

3

Хейтър Тролев

преди 7 години

Прав е . Друго си е да ти се падне Реал ,Барса , Манчестер и да станеш първи в групата

2

Анонимен

преди 7 години

Ами то е жребий бе зализан бизнесмян. То да не е мама да ти уреди фонд да окрадеш, БМФ да разсипете. Проверката на самолетчето ти показа, че на никой не му пука, освен в България, какво са ти уредили да откраднеш.

1

Анонимен

преди 7 години

ПСЖ първи в групата,борбата за второ място ще е между Лудогорец и Базел.Лудите имат качествата да се опънат на Базел и Арсенал дори и като гости стига да не с египсират а да излязат с нагласата ,че са майстори каквито са