51

Анонимен

преди 7 години

6 загуби.

50

Анонимен

преди 7 години

Лудогорец трябва да си смени вратаря

49

сминдух енд чесън

преди 7 години

Абсолютен малшанс за ПСЖ,Арсенал и Базел,натресоха се в небраното лозе.Сорри ,но да се разбират кой в лига Европа и кой изпада.

48

Guest

преди 7 години

До Разградлия смяххх , стига с тия вицове. Ако съдията пак е от вашият отбор може и да понабиете тоя оня.

47

шанс?

преди 7 години

Колкото ида не ми се иска---мисля, че няма да имаме дори и точка....отборът играе неорганизирано, на приливи и отливи, слаба защита, не могат да задържат топката и лесно се паникьосват, разчитат на индивидиалности и уменията на бразилците в нападение. Това не е достатъчно за победа , дори и за равенство.....срещу силни отбори.

46

Анонимен

преди 7 години

Познах, че Орлите ще се паднат с Пари Сен-Жермен

45

Анонимен

преди 7 години

До разбирачПромит левскар. Ходи се скрий. Жалки сте всички от Герена.

44

Киро кофражиста

преди 7 години

Не съм запалянко, но винаги с удоволствие гледам мачовете на лудите от гората и като вкарат крещя "Гоооооооолл!"

43

Анонимен

преди 7 години

До разбирач 50Това са твоите прогнози...а моите са: Победа срещу Арсенал и евентуално Базел в София и при малко късмет равен с ПСЖ. Като гости равен, или победа с/у Арсенал и може би с голям късмет равен с Базел. Загубата с/у ПСЖ като гости с разлика, е в кърпа вързана. Място в групата, второ,или трето. Това е просто прогноза!

42

наблюдател

преди 7 години

Баси статията. Нямали опит с английски отбори. Ами Ливърпул какъв отбор е? Ами френските Псж, какъв опит имат с български отбори? Има и по-трудни групи. Стига рИвахтИ.

41

Успех Луди

преди 7 години

ПСЖ първи в групата,борбата за второ място ще е между Лудогорец и Базел.Лудите имат качествата да се опънат на Базел и Арсенал дори и като гости стига да не с египсират а да излязат с нагласата ,че са майстори каквито са.Когато много желаеш нещо ти го залагаш в кармата и това се превръща в твоя съдба,за това великите са казали ,внимавай какво си пожелевааш.Дано излязат без стрес срещу ПСЖ и Арсенал а тогава за тези проблемите са гарантирани

40

vlady

преди 7 години

С Барселона, Байерн и Ювентус Лудогорец в най-добрия случай щеше да вземе точка от домакинството с Ювентус и оставаше твърдо последен.

39

vlady

преди 7 години

Лудогорец може да победи Базел в София и да измъкне поне равни от домакинствата с ПСЖ и Арсенал и с някоя точка от гостуване да вземе третото място. Шансовете за първите две са практически нулеви.

38

Анонимен

преди 7 години

Според състоянието на ПСЖ,Арсенал това е най лесната група!

37

Анонимен

преди 7 години

УЕФА ги вкара в групите и сега логично ги изкара.Вересиите се връщат.Колкото и минуса да сложите,делиорманците ще вземат най-много 1 точка,ако имат късмет.Съдии сега няма да ги крепят.

36

Анонимен

преди 7 години

Отново спортна статия от жена и отново резултатът а трагичен..

35

до 37

преди 7 години

ПСЖ,Арсенал и Базел от нашата черга?Ходи се прегледай някъде.

34

Божидар

преди 7 години

От гледна точка на 3 място - най-най-най трудната група. Но пък за сметка на това има и шанс за 2 ро, за разлика от други групи, където първите 2 места са гарантирани...

33

въпрос

преди 7 години

Абе то въобще няма лесна група. Какви са тези глупави констатации. Да тичат колкото могат и това е....

32

Solar Power

преди 7 години

До РедакторНапред ! България не е само софия. Радвам се,че има отбори от други градове. Струпахте всички пари само в софия. Грешно е това ! софия е 20% от населението.Поредния пример: "Изпълнителна агенция "Морска администрация"(ИАМА)" - седалище софия. В софия няма море, няма и река ! Ние не искаме да живеем с гадната софия с отвратителния трафик и мирис на смог.