21

Ева

преди 7 години

Нашият Рамбо ( рижав, превъзходен котарак) ,когато е на вилата с родителите ми излиза с майка на разходка ,никой не го е учил .Когато тя отива за хляб той я чака от вън пред магазина.Ако майка е на гости при някоя съседка ,той сам я намира и я чака пред вратата на хората .Привързаност.

20

vilenita

преди 7 години

малко сладко коте

19

българин

преди 7 години

Красавица, много ги обичам ангорските ! Но на снимката с патиците не се заблуждавайте - тя не е там за нови приятелства, а заради ловния си нюх, който е особено силно развит в тази порода ! Чудесни фотографии, браво !

18

Тихомир Томов

преди 7 години

Ами започнете статията , че котката е родена на 20 април на рождения ден на Фюрера и оттам всичко е ясно със нейните способности !

17

Анонимен

преди 7 години

Турска котка Ван ли е, виждам че обича да плува. Капризна порода. Хейтърите са долни и тъжни хора, не заслужават внимание.

16

dp

преди 7 години

Смешно бяло коте, разкошно е. Не мога да си представя как го води на разходка без да го загуби, не съм посмявал да опитвам това с някое от нашите през годините.Най-умното което сме имали - беше изоставено диво коте или поне това е работната хипотеза по произхода му - сме опитвали и сме се справяли но приоритетът му бешеда си подсигури гърба, т.е. да се скрие някъде докато огледа и свикне с обстановката...Може би бяло коте е свикнало с колата като със свой "дом" и затова се връща там.

15

С любов

преди 7 години

Прекрасна Хайди, чудесен стопанин! Благодаря за снимките и разказа! Пожелавам ви още много весели приключения и красиви емоции, защото само това са нещата, които остават - спомените. И любовта :) Както и срещите с мили хора. А на хейтърите не обръщайте внимание!

14

fok

преди 7 години

Жена му трябва на този!

13

Леля ти

преди 7 години

До Врабче" стои на балкона ,кротко и не пречи" ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ ПРЕЧИТЕ НА СВЕТА НОРМАЛНИЯ СВЯТ !!! АЙ ВЪРВИ СИ ПИШИ ДИСЕРТАЦИИТЕ И НЕДЕЙ НА УМНИЧИШ........НЕ ТИ СЕ ОТДАВА ХИЧ !!!!!!!

12

Виан

преди 7 години

С нашият котарак сме обиколили Европа с кола. Стигали сме до северните части на Норвегия, наскоро се върнахме от пътешествие с кола и ферибот до остров Родос. Пътува се по-бавно, а и той обича, така че не е проблем. Съобразяваме пътешествията си с него. Избрахме този вариант, защото искаме котката да е с нас, а не да го оставяме на разни хора като ни няма. За профил във ФБ не съм и помисляла, като че ли не ни е нужна такава известност. А Хайди е прекрасна. :)

11

---

преди 7 години

Българите сте толкова долни, противни и завистливи същества...точно затова държавата е в това състояние. Всички са със затворен начин на мислене, дето се вика каквото баба си знае това си бае. Вземете се огледайте около вас, вникнете в нови неща, стига само *** и стари разбирания. Хубаво, че поне интелигентните напускат страната. А към Хайди и стопанина ѝ - радвам се че има тук хора като вас, които гледат да се отличат от останалите. Пожелавам ви още много успехи! :)

10

Anonim

преди 7 години

Brat,ti nqmash jena ...lipsva ti brat...ako imashe jena sig nqmashe taka da ti hlopa duskata da obikalqsh napred nazad s kotki!!!

9

sacradis

преди 7 години

ТОва ли успя да ти измъдри малоумния врабчи мозък, бе, Врабчо! Хората хубаво са го казали - който не обича животните , не обича и хората. Ти си поредния пример за това...

8

Анонимен

преди 7 години

Малко са останали умните щастливци които откриват щастието в простички, но истински неща. Тези хора са благословени от Бога.

7

Анонимен

преди 7 години

много красиви снимки ... благодаря на автора !

6

Анонимен

преди 7 години

Колко сте злобни ! Вие освен себе си,друго обичате ли ? Душиците ви са колкото въшка !

5

neo5

преди 7 години

В моя блок има една бабка с черен котак на червена каишка, голяма атракция е също, не е обиколила цяла БГ, само около блоковете, но все е нещо! :P :D

4

Анонимен

преди 7 години

до врабче......*** а за какво да ни пишат...за божинов..джизъса..преслава..фики стораро..ники перуката..цска берое и подобни тъпотии

3

:=)

преди 7 години

ти пък какво разбираш от котки, че и съвети си тръгнал да даваш.. хората давали пари за котките си.. като ги дават от теб ли ги вземат, та си тръгнал чуждите пари да броиш

2

Анонимен

преди 7 години

Най-после нещо хубаво да прочета ! :)