22

Анонимен

преди 7 години

Къде са изчезнали американските допин-проби. Някой ги хвърли в Нил ли?Дънекова си е права, щом си е чиста пред съвестта и заявява че това не е възможно.Съгласен съм да си изчисти името. Нека истината излезе.

21

МА

преди 7 години

Аз и вярвам! Там нещо много смърди! Как така унищожиха пробите на щатските спортисти..;) айде де..

20

Редовен

преди 7 години

къде я навряха момичето с тия допинг скандали, Несправедливо обвинен - най лошото....Дано делото се реши в нейна полза #азвярвамнаСилвия

19

Кирил Софийски

преди 7 години

Правилно, само странно защо държавата ни не застава зад това ! Както е странно като как така всички хамерикански допинг проби изчезнаха ?!?!

18

Кон

преди 7 години

Тук важното е, защо нашите хора са и отказали проби? Че българин българину око вади е ясно. Има ли някой разбирач, като този с венозните инжекции, да каже?

17

кк

преди 7 години

Политиката издъни и тази олимпиада. Това са най-малко гледаните олимпийски игри от десетилетия. Не говоря за телевизиите, които ги отразяват, а като зрителски рейтинг. Англичани и китайци се праскат с много медали в момента, но не споменават факта, че най-скандално по политически причини отстраниха основен конкурент за медалите като Русия. Тези игри бяха пълна пародия и подигравка с олимпийските принципи.

16

Анонимен

преди 7 години

Подхлъзнали са я за да не са само руснаците. трябва и от някоя маймунска държава някой да изгори за асортимент.

15

Анонимен

преди 7 години

Веществото за което излезе положителна пробата не може да бъде взето чрез добавки, защото се слага венозно. Т.е. няма никакъв начин да го е взела без да знае. Което значи, че ако не го е взимала, има всичкото право на света да осъди всички по веригата. Защото геополитическите битки нямат място в спорта, и това да правят изкупителни жертви спортистите е отвратително. Нямат право да съсипват животите им, за да си мерят п****. А извънеземното Фелпс пак взе хиляда медала. Баси.

14

БАЙ Тодар

преди 7 години

Когато усилено тренират и работят хората не са оценени и са ощетени от нагласения скандал с допинга , за който всеки уважаващ себе си българин знае , че е лъжа.

13

Dobri Jeni4kow

преди 7 години

До АнонименЕй, тарикат. Ти виждал ли си я тая/.? тя е 40 кх с мокри *** ве! и щото е таква и без протекции са решили да я изпържат. както тебе те пържат всеки ден крадците политици. мамка му и народ ***

12

Анонимен

преди 7 години

Като гледам какви ферхойгени, юнкерси, сергеи, сталинки... са в ЕС, смятай в тази ВАДА каква международна гад се е развъдила.

11

До смешника от 13

преди 7 години

Смешнико,полицайката, която биеше наред пред народното после си вя пеперудката на бузлуджа.Има и снимки.

10

vlady

преди 7 години

Да сезира католикос Карекин II Нерсисян върховен патриарх на всички арменци.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Прав си! ти сега ще видиш колко искове ще подадът руснаците, тия от вада-шмада нема да могат да намерят пари да се разплатят! Да осъдиш човек БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!! ТОВА НАИСТИНА краварската "демокрация" удари не дъното, а Марианската падина!

8

Анонимен

преди 7 години

Дънекова има един единствен шанс и той е да се обърне лично към Владимир Путин да и помогне с адвокат и фармацевт. Руснаците имат огромно желание за реванш, а аз вярвам на Силния, че не вземала забранени вещества. Желая и успех!

7

Анонимен

преди 7 години

Междодругото "Телеграф" излезе със статия - Антидопинговият контрол в Рио е най-лошият от всички олимпиади. Не бързайте да съдите нашето момиче

6

Анонимен

преди 7 години

Че умишлено е прецакана в това съм 100 % сигурен, вярвам и .Обаче дали може да докаже ,че е невинна надали.За да успее да докаже ,че е невинна това значи да разшифрова цялата схема на измами в УАДА а тука играят много политически и много национални интереси да не кажем, че може и да засегне национална сигурност на големи държави.Прекалено голяма лъжица за нейната уста.

5

Анонимен

преди 7 години

тази ербап стана, щяла да ги съди до дупка, айде, на добър час!

4

Анонимен

преди 7 години

газхроматографията не прави грешки, шанса да е грешка е ако пробата е била на друг, ама не ми се вярва, те правят повторна проба за да се потвърди, а на нея са и взели и кръв и урина допълнително, ясна е работата. надявала се е да вдигне резултатите да се класира по-нагоре. тук световната конспирация хич не ми се връзва за спортистка от нейния ранг, ако беше някоя претендентка за медал разбирам ама...

3

Анонимен

преди 7 години

Най-големият и проблем, е че не може да си купи от новата химия. Предлагам на следващата олимпиада да участвам спортисти само САЩ, най-много от Великобритания.