57

Анонимен

преди 7 години

Така и така след 50 години мюсюлманите ще са мнозинство в Европа, тогава те ще си го връщат като задължат всички жени да се покриват.

56

Коментатор

преди 7 години

какъв е този чакъл? Как не се наръбват тези хора?

55

Анонимен

преди 7 години

Гладко се бръснат и ниско се подстригват кьосетата и плешивите.

54

Анонимен

преди 7 години

Айде стига с тези ценности. Голяма ценност да ти се виждат карантиите.

53

Анонимен

преди 7 години

Някой представя ли си Ботев без брада?

52

йй

преди 7 години

Дошли сте в Християнска Европа ще спазвате законите и западните ценности ако не марш обратно при камилите *** проклета

51

дидо

преди 7 години

до Анонимка , като спомена че ти е гнусно от брадите им и има гадини , може да има и птеродакрили знам ли и аз хихих

50

Анонимен

преди 7 години

За дамите на които им пречат мъжките бради - При нас мъжете ( за разлика от някои жени) е въпрос на избор, дали да имаме мустаци и брада или да ги обръснем, ок!По темата за мюсюлманката с водолазния костюм, която се печала на плажа - щом не и добре, да си взема костюма и забрадката и там от където е родом - я северна африка я близък изток!

49

аз

преди 7 години

горката женица където се е появила с чаршафа на плажа , може да е фен на филма "Ловци на духове" или може мечтата да е космонавт и да си представя , че е със скафандър :)

48

До анонимна.

преди 7 години

Аз затова съм с бръсната глава. Единственото окосмяване са ми веждите и миглите. Достатъчно чистоплътен ли съм?Ае се земем, а?

47

До hm

преди 7 години

Ти и в църква като влизаш трябва да си със забрадка, фарисейко!

46

Некъф луд

преди 7 години

Да отива в пустинята и там ако иска да си слага кофа на главата.

45

анонимна.

преди 7 години

Съгласна съм с Вашето мнение относно брадите и бурките, но като сме на тази тема то би било добре промяната да започне от министерства и парламент. Може човека да свети от чистота и да грее като слънце, но видя ли му косата и брадата за мен е нечистоплътен. Не искам да обидя никого- това е мое лично мнение.Имам чувството , че в тази брада се въдят гадинки.

44

Анонимен

преди 7 години

Ми стой си вкъщи, ходи си в родината или където искаш. В Европа това е недопустимо. По-здрав на надупенко Борисов, надупен на където не трябва.

43

Анонимен

преди 7 години

А ако аз утре отида в Саудитска Арабия и тръгна да се разхождам по потниче и къси панталонки дали ще ми се размине само с глоба, а? Щом са дошли в Европа ще спазват законите, иначе-вън!

42

Hm

преди 7 години

Защо да е тъжно, че са ръкопляскали? Значи, ако християнка влезе в джамия трябва да си слага кърпа на главата, а мюслитата не? Аз не виждам новина в това- полицаите са си вършили работата. Да в Б-я това е новина за първа страница, но във Франция не е.

41

dido

преди 7 години

правилно !! На плаж се ходи с бански не със зимния кожух , който има претенций да си заминава омръзна ми да слушам за толерантност и тем подобни , заради това сме на това дередже да удисваме на прищявките на имигрантите , като че ли нашите някой ги чува.

40

Анонимен

преди 7 години

Като не и харесва, да върви в арабска държава, макар че там плажа ще го гледа през прозореца. Нагли нахалници!!! Вечно с претенции, вечно недоволни. Писна ми от толерантност, който не може да зачита правилата на цивилизованото общество, да върви на майната си!

39

Анонимен

преди 7 години

Аз предлагам всеки христянин да тръгне по улиците и плажовете с любимия си домашен любимец с.в.и.н.я.т.а.

38

Анонимен

преди 7 години

Ами прави са! Ако нямаше тероризъм можеше и кофа да си сложи на главата без някой да се впечатли, ама заради тероризма е задължително да и се вижда лицето. Като не и харесва да си ходи в пустинята.