82

Анонимен

преди 7 години

Уроспийските главатари мечат непрекъснато за "солидарност",ама,когато сами си вземат решенията,а някои като шмъркелица и еднолично,ЗАБРАВЯТ ЗА СОЛИДАРНОСТТА.Солидарността идва,когато ттрябва да се разпределят негативите от техните "мъдри" решения.Сега всички останали държави,на които те еднолично натресоха тези проблеми,ТРЯБВА СОЛИДАРНО ДА ИМ ПОКАЖАТ ЕДИН СРЕДЕН ПРЪСТ И ИЗГОНЯТ ВСЯКАКВИ НАШЕСТВЕНИЦИ,НАТРЕСЕНИ ПОД ТЕРМИНИТЕ "БЕЖАНЦИ" И "МИГРАНТИ".ЗА ДА НЕ ЗАГИНАТ ВСИКИ УТРЕ!

81

Анонимен

преди 7 години

#99:Имаш ли си представа,че на "баце" може и да му "духнат" под опашката,нещо което той чака с нетърпение,за да изфиряса от обора,но обора остава тук,до границата с Турция и всички последни събития показват,че този обор е жертвеното агне,което западът ще поднесе на Турция,за да я омилостиви,за да не продължава към нея!Дали няма да продължи,не е сигурно,но сигурното е,че ние сме поднесени от запада за турски вилает.Виновни сме си и ние,защото не поехме помоща на Австрия и Вишеградската четвор

80

Анонимен

преди 7 години

Тепърва Ердоган ще се сблъсква с това,което нас ни заля,като водопад и ни превърна в едно бунище - ЛИЦЕМЕРИЕТО И ДВУЛИЧИЕТО НА ЗАПАДА!Този път ще се види,че даже и прословутото ориенталско лицемерие е една бледа сянка,на школуваното и рафинирано западно двуличие.Но и западът си намери майстора!Това не сме ние вечно бягащите и хленчещи към запада idиоти,даващи мило и драго(и го дадохме),за да ни приемат в задния двор на "великите".Ердоган няма да принесе Турция жертва на запада,като нас!

79

Герги

преди 7 години

До Калина до 83---85;А някой да ти е казвал колко си неграмотна? Когато Екатерина се омъжва за Петър Русия е 10 милионна кв.км. по време на СССР беше 22 милиона. Как става това ? Русия е виновна за двете най кървави войни ПСВ и ВСВ. Чети не драскай глупости.

78

Герги

преди 7 години

До Анонимен--98;Най --много българи са унищожени по време на руско--комунистическото робство. Всветовен мащаб жертвите на комунизЪма са над 200 милиона.

77

Анонимен

преди 7 години

До Калина до 73--82;Калинке ,Калинке вятър те веее на бял кон. Най голямата диаспора в САЩ са германците--42%.

76

Анонимен

преди 7 години

България спасява евреи и турци, но погубва българите си.

75

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗемята ни е привлекателна за турци и евреи, затова само глупакът си я продава.

74

Анонимен

преди 7 години

Тоя да не ми се ерчи с европеъските си решения, защото точно те ни докараха до това положение с мигрантите. Научили са да се изразяват с лозунги, ама това не помага. хайде едно чисто европейско решение - старите членове да приемат мигрантите и да не ги връщат на граничните държави. Старите членки на ЕС имат демократични традиции, работещи институции, богати фондове, добри маниери.

73

Анонимен

преди 7 години

Тече си реставрация на феодализма с върховенство на религията, коронованите особи и плутокрацията.А като си помислиш, че имаше ренесанс, просвещение, дори обществена форма на средствата за производство, направо да не повярва човек колко изпростяхме.

72

Анонимен

преди 7 години

До PinochetДедите ни са умирали за земята, а не за границите. Има разлика. Сега никой имигрант няма да дойде да ти вземе земята. Ако си толкова загрижен за земята ходи да буташ хотели ня някой мафиот-бизнесмен, вместо да роптаеш по форумите. В крайна сметка той си я е купил с пари, а твоите деди са я защитавали с кръвта си. И да знаеш, че и царя си взе горите и земята, която нашите деди са плащали с кръвта си. Времената са други.

71

Анонимен

преди 7 години

До Калина до 83 85Ами като знаеш защо питаш? Само да се намираш на прикзка ли?

70

Анонимен

преди 7 години

До Pinochet 88Добре знаем, че в Русия човешкият живот не струва нищо. Не ни я давай за пример.

69

Анонимен

преди 7 години

До Калина до 83 85Това са твои измишльотини, които нямат нищо общо с действителността. Моля те бъди по-сериозна. Помисли. Каква полза ще имат да вършат това?

68

Анонимен

преди 7 години

78, прав си, че ТРЯБВА, ама докато ЕК се натутка, ние какво, да станем луди калинки, докто вардим границата ли?! Ти виждаш ли скоро адекватна европейска реакция? Сега на срещата в Братислава пак ще се изсипят кофи словесна боза в стил Юнкер и пак нищо!Нашият избор ще е да спазваме ли препоръките на ЕК или да им бием шута и да действаме!

67

Pinochet

преди 7 години

За разлика от нашите управляващи в Русия няма такива кал.пазани и предатели.Имат си гранични войски и не са ду.педавци, а стрелят когато се налага.За защита на нашите граници са умирали наши деди, а сега ние просто не ги пазим.ПРЕДАТЕЛСТВО

66

9К51

преди 7 години

Каква солидарност бе хора?? На Брюксел не му дреме за нас, те самите не могат да се оправят с мигрантите, камоли да мислят за нас, всеки ще се оправя както може ... само, че според дъблинския протокол, мигрантите от западна Европа ще се връщат в страната в която са стъпили за първи път, тоест в България ... ако 100 000 мигранти влязат в България /ако ядосаме Ердоган ефенди/ ние сме фалирали да на говорим за престъпност и т.н .. много трябва да внимава в картинката бат Бойко!!

65

Калина до 83

преди 7 години

Благодаря, че ме просветни.Знам как е създадена тази държава. Историята и е твърде кратка.Аз имам отговор - защотото САЩ създават военните конфликти, а след това разселват по зададена от тях програма "бежанци".Ако не знаеш ;)

64

Анонимен

преди 7 години

Защо Русия не приеме малко от тези емигранти. Тя има територии и нали е много оправна. Като не ще да помогне на тях какъв е шанса да помогне и на нас?Това беше коментар 73. Защо сте му сложили минуси. Какво лошо има в това предложение? Ако може някой да обясни.

63

Анонимен

преди 7 години

До Калина до 73 82Ако и това не знаеш да ти кажа, че САЩ са страна на имигранти.