10

Анонимен

преди 7 години

Я се поинтересувайте къде се намира Бразилия в световните класации като икономика! Бразилия е силна държава във всички показатели. Не се излагайте!

9

Zezka

преди 7 години

До Zezkaче ще получават държавни помощи

8

Zezka

преди 7 години

До ЩерюДоскоро се чудех какво кара хората да раждат деца. Стана ми донякъде ясно, когато чух един познат да казва: "Аз се обезсмъртих - имам и син, и дъщеря."На мен "самовъзпроизвеждането" е просто създаване на повече свръхнаселение на и без това пренаселената планета. Докато някога, когато хората са имали нужда от работна ръка за нивата или плантацията, зависи къде, тоест в коя част на Земята, сега се създават деца с мисълта (ако въобще се мисли) , че ще има ролучават държавни осигуровки. За мен това е един природен инстинкт, нищо друго.

7

Анонимен

преди 7 години

Винаги когато една държава се изхвърли с непосилни за икономиката и мероприятия като Олимпийски игри, първенство по футбол се случва точно това :)Гърция започна да зацикля след ОИ 2004, Украйна след европейското 2012, Русия след ОИ в Сочи..........Просто непремерените разходи за имиджа на управляващите, винаги водят до един и същи резултат

6

Анонимен

преди 7 години

Всеки народ проектира управляващите по свой образ. В този смисъл какъвто народът, такива и управляващите, а оттам, няма на кого да се сърдят освен на себе си. Така е и у нас, така е по целия свят. Един поглед в/у картата на света, и ще ви светне тази толкова проста истина.

5

Анонимен

преди 7 години

$13 на ден е минимална бг заплата.

4

Анонимен

преди 7 години

Къде е има Българи , всичко утива на кино бе. Нали тя е бъллгарка.

3

Анонимен

преди 7 години

Кумунистите

2

Тъщата

преди 7 години

*** изядоха и изпиха парите на бразилския народ и въпреки че са една гигантска страна са бедни като въшки.

1

И при нас е така

преди 7 години

Който и да изберат, не може да си прави каквото си иска, а това което му наредят олигарсите и мафията. Пилотчето също влезе в тоя кюп.