18

Бо

преди 7 години

Французите сами си го набутаха с техните остарели блянове по бивши колонии.

17

God

преди 7 години

Нищо не трябва да се забравя и всичко тепърва започва. Европа трябва леко полека да се изчисти от всички мюмюни. Това е християнски континент, който се е пазил с огън и меч от мюмюнските нашествия. Нищо не е дадено даром и нищо не е дадено от бога. Дори и в най-кръвопролитните европейски войни няма случаи на масови бягства на християни към мюмюнски страни, за да търсят убежище. Винаги са търсели в друга християнска страна. Нищо не сме научили от историята.

16

Анонимен

преди 7 години

С google maps изглежда много добре, Бояна и тузарските квартали на София изглеждат направо мизерни в сравнение с Моленбек.-----------------------------добре, че в гугъл мапс не се усеща миризмата.

15

Анонимен

преди 7 години

то така се започва- идват първо малко араби и си харесват място в центъра на даден град, после стават все повече и повече, докато окупират напълно центъра и изместят туземното / според езика на евротолерантноста/ население, вдигат джамии, налагат техни порядки и обичаи, а междувременно *** ги издържат, щото арабите освен да правят деца на многобройните си жени,да пият кафе, въртят броеници и търговия с дрога друго не умеят.Бъдете толерантни, така ще победим тероризма!

14

Анонимен

преди 7 години

Всичко свършило?Та те сега почват.Тия терористи сега са поколението на "цивилизованите" дето уж учат работят и са нормални граждани.Тепърва поколението на терористите дето вече не го и крият ще се изявява.Не е страшно в тоя квартал казват.Сигурно е така.Страшното става когато някой *** реши да го направи.А *** много.

13

Анонимен

преди 7 години

С google maps изглежда много добре, Бояна и тузарските квартали на София изглеждат направо мизерни в сравнение с Моленбек.

12

Росен

преди 7 години

ДА ДОЙДАВ В ПЛОВДИВ ДА СНИМАТ ТЮТЮНЕВИТЕ СКЛАДОВЕ .НЯМА РАЗЛИКА

11

Анонимен

преди 7 години

Хайде,стига сме се пенявили!В същността на процесите и явленията в глобалния социум,е един причинител,наречен юдаизъм,разпространен във вид на метастази по целия свят,нещо което е неговата същност и сила,който планира и провокира всички тези глобални разрушителни процеси и който,благодарение на това,че е овладял глобалните информационни лостове,остава винаги удобно скрит.Нещо повече,представил се е на глобалното стадо,като жертва и е създал религията "холокост",за манипулиране на стадата-гои!

10

Анонимен

преди 7 години

Е, няма значение , че Белгия е най-джихадираната държава, Франция експортира също джихад, но на Англия най-големият проблем били имигрантите от ИЗ, щото били работели и ползали системата...заслужават си всякакви такива атракции заедно със специалните ефекти.

9

Анонимен

преди 7 години

До ПипипиДа има 3 милиона българи живеещи в чужбина . Можеш ли да ми кажеш град там с 40 % християнско население с български корени в който българите да правят атентати ?Българите са злобно и завистливо племе. Мразят се едни други, завиждат си и злобеят на успехите на другия, затова този народ е на изчезване. Всяка нация в чужбина си има общност, особено турците и арабите, само бългаите нямат.

8

Пипипи

преди 7 години

До 12Напълно съгласна. Имаме хубавата поговорка - Кой каквото си е надробил , ще си сърба.

7

Пипипи

преди 7 години

До 11Да има 3 милиона българи живеещи в чужбина . Можеш ли да ми кажеш град там с 40 % християнско население с български корени в който българите да правят атентати ?

6

Анонимен

преди 7 години

Това не е ли културно наследство. Твърде много прилича на запалените и порутени складове в пловдив.

5

Анонимен

преди 7 години

До ПипипиТе са родени във Франция или в Белгия, и техните родители също, и дедите им. В Мароко си нямат нищо. Дори езика не знаят повечето.

4

Анонимен

преди 7 години

До Пипипи40 % мюсюлмани с марокански корени ... Интересно какво им пречи да живеят в Мароко - държава , незасегната от " Арабската пролет " ?3 милиона българи - 33% от населението в България - интересно какво им пречи да живеят в модерна, свободна, просперираща евроатлатническа България членка на ЕС ами заминаха на запад повечето от които да работят миячи и чистачи на марокански и турски ресторанти.

3

Пипипи

преди 7 години

40 % мюсюлмани с марокански корени ... Интересно какво им пречи да живеят в Мароко - държава , незасегната от " Арабската пролет " ? Редът и дисциплината ли са им проблем там , та се бутат в Европа ? Или има война в Мароко , за която никой не е разбрал...

2

Анонимен

преди 7 години

И това ли е толкова важно събитие,че да му се отделат толкова думи?Перверзници е имало всякога,ама я ги изправете пред реална реализация на перверзиите им и ще видите,какво представляват!Човешката история е доказала,че най-големите гадове и натегачи в армията,са ставали най-големите страхливци и предатели в реални бойни действия.

1

Анонимен

преди 7 години

"хората да видят с очите си тънещия в разруха от дълго време район и да разгледат индустриалното наследство, което някога спечели на Моленбек прозвището "Малкия Манчестър".Защо тъне в разруха някогашната индустрия и производство, нали се развива ЕС?