28

Умен

преди 7 години

До СоваВъзрастните са уязвими защото са прости

27

Комуняга

преди 7 години

До Честен човекНашия лидер Сергей е най-честният и родолюбив българин.Замъка му в Швейцария е съвсем заслужен с оглед вярната служба към България.

26

Анонимен

преди 7 години

До СТAВA СТРAШНОИ това го четохме снощи,Дай ся нещо и за милионерите от БСП.,иначе хората си мислят,че си чистиш задните части с празни приказки.Оплюваш едни шмекери за сметка на други шмекери.

25

Сиси

преди 7 години

До до коментaр 7.Тоя коментар го четохме и снощи и миналата вечери и преди няколко дни.Чак си смешен.Айде ся да спретнеш една биография на Първанов,Станишев, Овчаров,Нинова,Гергов,Орешарски,Добрев,Вигенин,Пирински,Виденов,Доган,Местан,Костов,Етем и всички останали комунисти милионери,които ни крадат най нагло от години,или си мислиш,че читателите са овце и не проверяват миналото на тези бандити.От къде идват,и тлъстите им сметки също.

24

БАБА КУНА

преди 7 години

ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ Е ПОСЛЕДНА ГРИЖА, ЧЕ ИЗМАМНИЦИ ОБИРАТ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА.

23

Анонимен

преди 7 години

До UK 16Ама номерът не минава за разлика от България! Това показва колко ни е пипето.

22

Анонимен

преди 7 години

Добре де, ако някой се обади да заплаши с похищение някоя голяма личност, моментално ще го изловят- ще засекат клетки- млетки, всичко, на мига. Защо не могат да намерят тези дребни мошеници? Не искат ли, кво?

21

Анонимен

преди 7 години

Добре де, как така се хващат хората, толкова ли са ***? А и полицията ако е искала, досега да е изловила всички измамници, не смятам, че е чак толкова трудно да бъдат разкрити... или не им се занимава

20

Анонимен

преди 7 години

Възрастните българи са израстнали по времето, когато думата на милицията беше закон и нямаше мърдане. Сега е полиция, но възрастните вече не могат да се променят, в подсъзнанието им е набито, че с милиционер не се спори. Така че изпълняват, каквото им се каже. За никаква корупция не става въпрос тук.

19

Анонимен

преди 7 години

На българите все нещо им пречи! До 10 ноември 89,ни пречеше Световния империализъм,сега ни пречело времето в което били живели възрастните!?А аз си мисля,че освен горните две причини,можем да споменем че са ни виновни и четирите годишни времена!

18

От Грац!

преди 7 години

До СоваНе съм съгласен,че българите са доверчиви! Българите са алчни,завистливи,прости,ама изключително прости,неграмотни,егоисти,които си мислят,че всички останали мерят със същия аршин!Да,ама не !Това го разбраха престъпниците и затова им минават номерата!Това го разбраха бившите ни патньори от Соц страните,знаеха го отдавна и Ес,САЩ и НАТО,та затова ни използваха,като примамката в капана!За това сме в подобно положение!Какъвто народа,такива са и управниците,такава ни е и държавата!

17

rusnak

преди 7 години

А бе защо ни занимавате с тези глуп0сти, дайте нещо за Русия.

16

Сова

преди 7 години

Защо възрътните хора са уязвими ? Защото живяха при друга система при която тези.неща бяха чужди хората си вярваха, и те все още вярват че живеят с онези хора, да ама не.

15

българин

преди 7 години

Престъпниците са като плевелите.Те виреят там където не се вземат мерки срещу тях.Тя нашата правосъдна система Максим Ставийски не осъди,та камо ли някой телефонен измамник.

14

UK

преди 7 години

Много *** статия, няма нищо вярно в нея. Живея в Англия от години и постоянно ми звънят измамници да ме питат дали не съм претърпял катастрофа или подобни фантасмагории. Тук ги има от десетилетия, не сме открили топлата вода,колкото и да ни се иска.

13

Някой

преди 7 години

Всичко лошо идва от Русия. И по-рядко и от САЩ.Ние българите не сме толкова лоши че да ги измислим тия неща.

12

до коментaр 7

преди 7 години

Продължавам-Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП,така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Отказал се е от червената идея само устно!

11

до коментaр 7

преди 7 години

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП ,после БСП като не пропуска нито един от тях. На 2 май 1990 год. след двата паралелни митинги по случай празника на труда/1 май/ на КТ Подкрепа събрал 200 хил. души и на БСП събрал 15 хил. човека в-к Дума излезе със заглавие- "Седесарите оплюха празник

10

Василева

преди 7 години

Мъжо, пратих те на пазара, а ти пак пишеш по социалните мрежи. Д-р Наумов какво ти каза, за да си оправиш нервите и депресията?

9

Коментатор

преди 7 години

До Корифей Литератора ВасилевНе проверявам като пиша милиард или милярд... Не за правопис става въпрос, а за тъпота. "кайв" е "какъв"