12

Софето

преди 7 години

До АнонименЕ то не е само за столичани,дано скоро и в цялата страна

11

до 13

преди 7 години

Интересно как така нямаше магистрали при тройната коалиция, като ЕС пак даваше пари, а вместо Пеевски имаше Доган? Да, риторичен въпрос!

10

88

преди 7 години

До Млад гербистЗащо с толкова правописни грешки, бе пич? Май българският език не ти е майчин, а?

9

Брав,о Бойко!

преди 7 години

Червените каскети пак умират от яд, че България се развива, а при Орешарски бяхме в най-голямата криза през последните 26 години.Успех на правителството!

8

Дърт Пергист

преди 7 години

До Млад ГербистБаце, изгоряха ми очните дъна от поста ти!!!

7

Пешко

преди 7 години

До Софийскиспоред мен колегата се е.ава

6

Анонимен

преди 7 години

Елате се разходете из някой републикански път в Старозагорска област и тогава изпадайте в *** възторг драги гербаджии.Но си заделете пари за авторемонти после. И такова сигурно е положението и на други места.Нищо не се прави от години, Единствено се строят тангенти, дъги, метро и тем подобни в София

5

///

преди 7 години

То хубаво (почти) направиха околовръстното в района, но тежките камиони еб***ха м***мата на всички околни неасфалтирани (наскоро) улици, трябва човек да се спусне от Обеля по Ломското към околовръстното и ще му изпадат всички пломби - асфалта е безобразно неравен, или пък разклона (при Обеля) към с. Мрамор (в момента все още е затворен) - там може да хванеш морска болест като минаваш с колата

4

Анонимен

преди 7 години

Е все пак със здраве да си го ползват столичани и по-безаварийно.

3

Софийски

преди 7 години

До Млад гербистНе е лесно да си тиквоклонник, а :))) Даже две поредни думи подред не можеш да напишеш грамотно. То и нещата, които сте "построЙли" са като твоя правопис - НЕГРАМОТНО НАПРАВЕНИ. Затова не могат да изкарат дори половин година без да започнат да се скапват.

2

Млад гербист

преди 7 години

Само ГЕРБ може да построй такиви голями и сложни обекти в толкова кратки срокове. Никои друг не е направил постройл по-вече за Балгария от г-н Боико Борисов и ПП ГЕРБ. ГЕРБ- ВИДИМИ РЕЗОЛТАТИ!

1

йггагынапцфыжян

преди 7 години

Супер!Да ни е честита!