43

Анонимен

преди 7 години

Германия загива бавно но сигурно.

42

Анонимен

преди 7 години

Берлин, и европейските бюрократи нищо няма да направят, защото не ин пука и за тях е по-добре тия животни да ги орибира някоя загубена държава като България. Ние трябва да се оправяме. Както другите страни направиха. Трябва да затворим границите и да изпратим армията да ги пази. Ако не, спукана ни е работата!

41

Анонимен

преди 7 години

Мез мигранти Европа умира. Обръщайте повече внимание на жените си вместо на момченца.

40

Анонимен

преди 7 години

Ако се забранят всички четива, в които се споменава името Авраам, светът ще е много по-добро място за живеене.

39

Gen Gurko

преди 7 години

Стига сте разигравали шоу за пред света, а започнете да охранявате сериозно държавната граница от *** наглеци. Няма никакви бежанци. Това са млади, здрави,мюсюлмански полуграмотни навлеци, натискащи се да се закачат на християнска хранилка. При пръв повод и възможност ще започнат да убиват. Не може да се толерира криминално поведение и незачитане на граници.Ако не-подавайте си незабавно оставките накуп и вън от властта.

38

Анонимен

преди 7 години

До 152--33;Най заинтерисован за разпада на ЕС е Путин. Всички путинисти марш в русия!

37

Герги

преди 7 години

До Българин--22;Пишман българино Не ни разделиха в Берлин а преди това. На 08.07.1876 г Русия и Австро -Унгария подписаха РАЙХЩАДСКА КОНВЕНЦИЯ. По време на Цариградската конференция пак те подписаха БУДАПЕЩЕНСКО споразумение ;ДАНЕ СЕ СЪЗДАВА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНСКИЯ ПО--ОВ. На Цариградската Ко--ция Картата на Б--я е малко по--малка от Българската екзархия която е с площ 225 000 кв.км.отвърдена със СУЛТАНСКИ ФЕРМАН 1870 г. Русия и Англия ни разделиха--Споразумение ШУВАЛОВ--СОЛСБЪРИ.Чети бе!

36

Анонимен

преди 7 години

Не трябвало да сме сами... Вие си ги поканихте. Ние само ги транзитираме. Не ние предизвикахме кризата(изключвам Бойкйо и оня външния, дето продаваше оръжие на ИДИЛ). Вие бомбихте Либия, Ирак и организирано унищожихте Сирия. Вие подкрепихте разбиването на Афганистан. Сега ВИЕ СИ ГИ ПОЕМАЙТЕ! Ако не можете да понесете последиците от действията си, НЕ ДЕЙСТВАЙТЕ! Обаче, както е известно, вие действате. Затова, ПОЕМАЙТЕ СИ ГИ!

35

Анонимен

преди 7 години

Защо срещу? Нали са им приятели и подобрители на генофонда. И ускорители на икономическия растеж. Как така срещу?

34

Анонимен

преди 7 години

Ако никой не ни размахва пръст ние знаем как ще се оправим с тях.

33

Анонимен

преди 7 години

Разбираме ли какво ни чака? Навремето ятаганът стигна до Виена, но сега тактиката е друга- цяла Европа е превзета тихомълком отвътре. И както винаги, ние сме най-слабите,най-бедните, най-лековерните, затова пък - на първа линия! Кой ще се бори, бабите и дядовците ли? Децата ни са другаде, други държави ще защитават, ако стане нужда.

32

251

преди 7 години

До Гюнай ИслямоглуРелигията ви е голяма спирачка за каквото и било, а сте и злобни, жестоки и отмъстителни - т.е. първобитни.Няма как да живеем в 21 век с нещо от 18-19 век, а за африканците махни още 5-10 века.

31

152

преди 7 години

До Гюнай ИслямоглуГрабвайте се с Лютвито и бягайте или в родината си или отивайте да правите гаджалско-османски партии в Германия. Любивката ви меркантилната Меркел, и места в Бундестага ще ви уреди.

30

човека с магнолиите

преди 7 години

До БългаринПрав си! Няма го! Този обединяващ фактор сме самите ние! Как гърци, унгарци и поляци могат да се обединят, а ние не? Всеки един от нас е длъжен на всички свои близки и познти да каже това, което тук го казваме и сме съгласни, а именно: ВСИЧКИ срещу ЕДИН!

29

152

преди 7 години

До АнонименБезочието и наглостта на американските клакьори и марионетки е безкрайно. Ни в клин, ни в ръкав пак лаят по руснаците?!

28

Анонимен

преди 7 години

Това все още е само началото.Брюкселските бюрократи така и не разбират, че тези, които са тръгнали към обетованата земя, са опоскали своите земи, те вече са ялови, пък и няма кой да ги работи. Тези племена знаят да воюват и да търгуват, открай време, но не и да работят тежко. И никаква толерантност. Те със собствените си жени се отнасят като с животни, че ще имат жалост към нас ли? Казаха на г-жа Меркел, че няма да работят в Германия, защото са поканени гости, а не работници. Какво чака тя?

27

Анонимен

преди 7 години

До Българин 25Много от пишещите тук, включително и "Българин", имат за основна цел да дестабилизират България. Не им вярвайте. Те искат да ви превърнат в утрешните бежанци.

26

цирк

преди 7 години

Бачварова ще е новия министър на туризма,тя постоянно пътува без резултат докато в МВР цари хаос и корупция.

25

стоп

преди 7 години

Страната е в бежанска криза,полицията не работи,пребиват и грабят баби по села и градове,обири,грабежи пълен ба.рдак а тази се разхожда насам натам....

24

152

преди 7 години

И как така тези които искаха тази ***, сега ще ни помагат да се ограничи "великото мюсюлманско преселение"?