11

От 1

преди 7 години

Ако писачите след мен сте се ограничили само в молитви и порицания към мойто мнение, значи сте помогнали на детето точно колкото и прекопаването на моя чемшир.

10

ало измамници

преди 7 години

Ако става въпрос за днк мутация на соник хеджхог(sonic hedgehog),защо не й помогнат с генна терапия

9

az tam

преди 7 години

Добре бе до кога ще разчитаме на това милосърдие. Горките хора Къде е проклетата (бих написал ***, ама ще го изтрият :) държава... Може да се дадат 2 милиона за тефтери, да си купиш за 200 бона джипове от съученик, да завлечеш 6 милиарда, да изнасяш контрабандно цигари на 90 % от цялото ти производство, а за едно дете (за възрастните вече сме забравили че сме хора, все се реве за децата и инвалидите) няма...

8

venix

преди 7 години

да не ходи на химио- и лъче- терапия, а да си направи масло от марихуана и да пие много вода, да яде предимно ядки, плодове и зеленчуци (сурови). тумори-мумори, всякакви раци изчезват! ;)

7

Анонимен

преди 7 години

До До 1Такива не живеят, такива вегетират и паразитират - и физически, и душевно!

6

Анонимен

преди 7 години

Веднага държавата да покрие всички разходи на това дете, по волята на данъкоплатеца а не по тази на някакви лекарски комисии в смешния фонд.Да прекратят договорите с хилядите болници и клиники, които могат само да лекуват успешно хрема и акне, като ресурса се пренасочи за истинско здравеопазване, за световно известни специалисти, апаратура и лекарства.

5

Анонимен

преди 7 години

A великия Бокич(и държавата, гравитираща покрай него) къде е и защо не помага?Четейки подобни статии, започвам да си мисля, че здравните осигуровки, които плащаме се изпаряват.

4

До 1

преди 7 години

Точно с каквото би искал да ти помогнат и на теб.

3

Xxxx2

преди 7 години

Дано на първо място Господ му помогне на това съкровище!

2

До 1

преди 7 години

Чудя се, колко ли мизерен живот живееш, за да си такъв ...

1

Анонимен

преди 7 години

С кво да помогнем бе, да почна да копам у чимшира ли