9

Ел

преди 7 години

А какво ще кажете за земетресението в Свищов- 7,3 и е продължило под минута. Не бойте се няма да се повтори, а тези от вас които живеят в сгради които са го преживели още повече не може да се притеснявате. Остава въпроса за новото строителство-как се излива бетон при -10 ,ноо той имал добавки и не оставали водни джобове.

8

Анонимен

преди 7 години

Как ги пишете тия новини?Първичен трус - няма данни. Вместо това- два вторични от по 4,2 и 4. Има такива данни за жертви, а се изцепвате "Засега няма данни за пострадали хора и нанесени материални щети."."Междувременно нов вторичен трус, този път с магнитуд 4,2, бе регистриран тази нощ..""По-рано днес наблизо бе регистриран вторичен трус с магнитуд 4.".Че и правописни грешки има...Кой ви ги пише тези неща?

7

ddd

преди 7 години

Въпросът е сега дали ще се повтори случката и дали ще друсне и тук???

6

обречени

преди 7 години

Италия явно е много слабо развита из отделни региони.Глупаво е празна камбанария да издържи трус,къщите да се сринат.300 жители вероятно е 90% от населението на това градче Аматриче.За да се изгради вторият етаж от сграда по-здраво се скосява като пирамида,жалко,много жалко

5

Анонимен

преди 7 години

Малко са!

4

до 1

преди 7 години

Вярвам ти. Преживях го. Но не го забравих, и няма да го забравя. Само не знам защо имаше такава закономерна последователност с тогавашните трусове в Италия.?!?!?!?! Много хора си имат своето обяснение. И то не е случайно. И не е от Бог.

3

Анонимен

преди 7 години

ГОСПОД да ни пази

2

Анонимен

преди 7 години

5.8 се усети в София, защото епицентъра беше в Перник.

1

Анонимен

преди 7 години

Преживях 6,2 по Рихтер в Перник!Въпреки,че управниците го изкараха,че е 5,8!Повярвайте ми нещо страшно е!!