69

Анонимен

преди 7 години

Само в България е обратното съда казва не, но Мутрата казва да и всички противници на султана му се предават вързани в чувал. Затова Ердоган каза на САЩ да взимат пример от Мутрата как се изпълняват султански поръчки, а не да шикалкавят. Срам ме е че съм българин.

68

Някой

преди 7 години

А Бойко и компания падат на колене пред посланника на САЩ в България! После не се учудвайте, че пенсиите в Турция са повече от заплатите в Бългрия!

67

Бо

преди 7 години

Снимката казва всичко! Коментарът е излишен!

66

Анонимен

преди 7 години

До РадостинРадуковТи да не би да си от Юруш? Че тя е по-умряла и от бесепето! Много е унизително да си ибрик-чия! Такъв ли си?

65

Анонимен

преди 7 години

Гледайте, записвайте си и се учете от султана.

64

КОМИНТЕРНА

преди 7 години

До Илханами не си идвай..това го правиш по твое желание.НИкой не те задължава да си идваш.Просто си стой в анадола при другите маймуни.

63

Анонимен

преди 7 години

До GurhanЗащото не е важна цел и защото кюрдите щяха да свършат тази работа, но турците това не ги устройва! А турците ги търпяха докато имаха полза от тях и правеха алъш вериш!

62

Анонимен

преди 7 години

До РадостинРадуковРадостине, вземам си думите обратно, ти си по-*** от Нинова. Нахвърлял си тук едни и в резултат-голяма каша. Многообразен е състава на ИД, но основното попълнение от военни специалисти идва от бившите военни на Садам и от настоящите руски републики. Само като прочетеш имената на полевите командири и от къде са може и да ти светне, но на теб едва ли. Чети не само руски сайтове!

61

Gurhan

преди 7 години

Плитък ти знаеш ли какво е Джераблус-село с диаметър 500м, на 100м от браздата! Че това не би било проблем и за македонската армия! А дали е играч Ердоган ще го определи историята! Имаме поговорка: От два стола, та на земята!------Защо тогава от 6 години НАТО,Русия и "Международната коалиция" не можаха да освободят града?

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 68Плитък ти знаеш ли какво е Джераблус-село с диаметър 500м, на 100м от браздата! Че това не би било проблем и за македонската армия! А дали е играч Ердоган ще го определи историята! Имаме поговорка: От два стола, та на земята!

59

Анонимен

преди 7 години

То излиза,че Ердоган или някой до него като съд трябва да пишат прошение до американския съд и дал Господ съдът да го екстрадира след добри улики да обере пешкира за всичко,всички и да са доволни от туй,че се прибира нещо подобно като при случая с Ал Капоне дето наистина сякаш съдът го екстрадира след куп улики дето там вършил и да не лежи там го пратили в родното му място преблизително,но дали от там са писали искане или само на думи им го пратили,как сега искат да го търкат по гърба,и Йоджалан

58

Илхан

преди 7 години

Абе смешници гледайте България на какво дередже е ! Срам ми е когато идвам там щото само крадат каквото могат. Ач кюпеци ...

57

Анонимен

преди 7 години

До РадостинРадуковРадостине, като типичен бесепар изпускаш част от картинката и съответно с това прецакваш цялата картинка. Американците обучаваха талибаните за борба срещу съветската армия и сега си жънат последствията. ИД обаче е нещо друго и ако ми кажеш каква е целта да ги въоръжава и обучава някой ще е добре. Умен си колкото Нинова!

56

Анонимен

преди 7 години

Има една истина , и това е Турция е най силният играч в момента а Ердоган е най добрият политик в Европа и света това е така и той го доказа наистина за броени часове беше превзета джераблус . А еврогейивете къде са?

55

Анонимен

преди 7 години

90% от проблемите днес идват от подобни заглавия на смешни медии като днес бг. На крака ... бетер сте от жълт вестник.

54

Анонимен

преди 7 години

Отворете си очите - САЩ се пънаха, пънаха и сега изпращат Байдън на крака при Ердоган и му обясняват как ще направят всичко възможно да екстрадират Гюлен. Позволяват им напълно незаконна операция срещу ИД и кюрдите. Същите кюрди, дето доскоро бяха съюзници на САЩ. Как според вас се "чисти" местност? Със смърт. За която никой не говори. Така се отнася САЩ със съюзниците си! Каква е гаранцията, че утре Турция няма да поиска и България? И САЩ да си затворят удобно очите. Защото така им изнася...

53

Анонимен

преди 7 години

До "ТАЙНИТЕ" Да така са султана и императора, но интересният въпрос е: кой е жената и кой мъжа?

52

Анонимен

преди 7 години

До НаблюдателМного си си наблюдателен!!! Колкото глух слепец! Браво , откри най-после топлата вода! Загря нещо, което се знае от векове, ча ВСИЧКИ силни на деня се водят от геополитическите си интереси! Дори не ти е неудобно да споделиш нещо толкова очевадно!

51

ха ха

преди 7 години

ааааааааааааааа на американците им сръбна г.ъза оцет като Реджи отиде до Москва и сега вече мило и драго дават, ха ха

50

как стават нещата

преди 7 години

Хванах златна рибка в синьото море Каза ми да искам три пъти подред Първо си поисках дървена глава рибката ми каза умно я избраНародът щом разбра за моята глава каза ти ще бъдеш ти бъди държавната глава...