14

kukoto

преди 7 години

До АнонименМного голям е проблемът. На няколко пъти щяха да ми счупят кръста. Това е пешеходна зона. Минават майки с количики, възрастни хора и всякакви други пешеходци. Ако няма отделна велоалея велосипедистите нямат място там. Те станаха по нахални и от рокерите. С нищо не се съобразяват.

13

Веско

преди 7 години

ха ха ха и сега каква е причината да поясните: там няма пешеходна зона, няма велоалея, прелитат хеликоптери сигурно!...(а между другото с добро планиране и пешеходци и велосипедисти ще са доволни, а не само да се търси глоба глоба глоба е.ати)

12

Анонимен

преди 7 години

"Причината е, че там не е пешеходна зона...""След като през миналата година най-скъпият столичен булевард беше ремонтиран и се превърна изцяло в пешеходна зона"Верният отговор е "Петя Славова е спала".

11

(-_-)

преди 7 години

Внимавайте! Ако не спрете може да ви запишат регистрационния номер и после глобата е голяма.. А кога кат ще започне да глобява пешеходците, които преминават по вело-алеите?

10

Анонимен

преди 7 години

Витошка стана стъргало, на което всичко освен пешеходеца е с приоритет - заведения, велосипеди и не на последно място коли. Бидето си седи, макар да беше направено официално допитване до "гражданите" и 90% да казаха да се демонтира. Пиротска е някакъв ад от роми, "бежанци" и травестити. Това са ни "пешеходните" зони. А чий го дирят КАТ точно там е пълна мистерия... Предизборно нареждане вероятно.

9

Анонимен

преди 7 години

Кат вместо да спомага за движението да се облекчава те гледат само да събират пари.Хубаво,де,ама това ли е най-големия проблем коездачите.

8

Анонимен

преди 7 години

КАТ означава контрол на автомобилния транспорт. Откъде накъде ще глобява велосипедисти и то на пешеходни зони?А някой да е виждал катаджия застанал до голяма дупка и да сигнализира на водачите на МПС за опасността? Няма и да види. Това не са полицаи, а глобаджии.

7

Оскар де ла Пеня

преди 7 години

Разгеле....карат като ненормални покрай Рафи Тераса Бар и Гелато докато си поркам джина ...особенно изпънатия двойник на Килата...

6

Анонимен

преди 7 години

До Сп???нс !?Селинджър зона е

5

Анонимен

преди 7 години

"Причината е, че там не е пешеходна зона и няма обособена велоалея.""След като през миналата година най-скъпият столичен булевард беше ремонтиран и се превърна изцяло в пешеходна зона," Я пак? :D

4

Сп???нс !?

преди 7 години

И каква зона е Витошка ,щом не е пешеходна ,не е велосипедна , не е автомобилна . Важно е , за да се знае кой е с предимство .Също така си мисля ,че можеш да влезеш с велосипед стига да не си го възседнал , поне така е в Испания .

3

Amie

преди 7 години

Dali proveriavat amerikanskite voenni automobili, tankove i samoleti iz rbg za vinetki?!:-)

2

Майор Костов

преди 7 години

Проблема е че тези с черните джипове са ни спонсори, и не можем да ги гоним. Затова правим показни акции срещу велоездачите. Българите се мразим един други, така че болшинството от хората ще ни подкрепят: "Така им се пада на тия нагли велосипедисти!"

1

Анонимен

преди 7 години

Какъв е проблема велосипедисти да минават?