24

Deus Vult

преди 7 години

До 234Монахините не са затворени. Те сами са отишли в манастира. Никой не ги държи насила. Никой не пречи на мюмюните да си изповядват религията. Просто не искаме да насаждат ислямски порядки в християнски страни. В мюмюнските страни не е позволено на християните и 1/10 от това, което мюмюна прави в нормалните страни. Когато видя някой с кръст на врата в Саудитска Арабия или жена с минижуп, ще повярвам, че мюмюна е толерантен. Или пък да ми сервират свинско в Турция.

23

Анонимен

преди 7 години

Когато забраняваш става обратен ефект както беше и в България през тоталитарния режим на БКП - Живков и др..

22

do 32

преди 7 години

ne vseki e kompetent za da preosmisli vurhu tova,koeto si pisal

21

234

преди 7 години

vseki e svoboden v izbora si,hristiqnite pomislete si i monahinite sa zatvoreni pochti kato muslumankite,i popovete puskat dulga brada kato muslumanite,v osnovata na problemite stoqt evreite,nay-mnogo te pechelqt ot voynata mejdu hristiqni i muslumani,pomislte malko,ako kajesh neshto sreshtu tqh vednaga te arestuvat i sled tova te sydqt - normalno li e ?Te smetqt vsichki hora za jivotni osven sebe si judeite i spored vqrvaniqta im ne grqh da na ubivat - i sega kajete koi sa varvari ?

20

Анонимен

преди 7 години

Колко им плащат за носенето на тези чаршафи. При нас вървят по 600 лв. и всички виждаме в Пазарджик какво става с ромките. По бурките можеш да сметнеш дохода на семейството. Смях се с глас като видях едно мъничко момиченце и то завито като мумия, което няма нищо общо с вярата.

19

Turkis Force

преди 7 години

Religioznata svoboda e sveshtenno pravo! Vseki opit za zabrana shte bude obrechen na proval! Islyama ima 2 miliarda poklonnitci!

18

мераклия

преди 7 години

Абе, добре ли се плаща носене на бурка!?Питам за един приятел.

17

Анонимен

преди 7 години

На плажа във Варна в събота и неделя плажа се пълни с *** ни събратя които се къпят с фланелки и рокли, което е супер гнусно, а пък с чаршафи от главата до петите още по зле. Интересно е, че от 1 - 2 години в Турция на басейните в хотелите се появиха такива чаршафи преди това всичките си ходеха нормално. Отделно от какъв зор трябва в този вид да седиш на плаж, нито можеш да събираш слънчеви лъчи, нито да плуваш. Това е просто една демонстрация и тъпите се заиграват като си купуват чаршафи.

16

Анонимен

преди 7 години

Чиста демонстрация са си буркините. Като няма да правиш слънчеви бани, стой си в къщи под душа, чий го търсиш на плажа? Всячески се стараят да правят демонстрации и да се афишират. Вижте ни колко сме порядъчни и морални, един вид. Само дето не е така. Парадират с морал, какъвто всъщност реално нямат. Едно е да си морален по съвест , друго под заплахата да те пречукат с камъни като ***. Та, не на нас тия!

15

Анонимен

преди 7 години

Бурките са измислени от ревниви мъже проповядващи исляма.

14

Анонимен

преди 7 години

В Турция бурки носят само кюрдките в дълбокия Анадол..

13

Анонимен

преди 7 години

Бурките в турция.

12

До 16

преди 7 години

А под твоите дрехи не се ли крият болести? Говориш като човек който не си пере дрехите. Бурканите са си облекло като всяко друго и също подлежи на пране.

11

Анонимен

преди 7 години

Няма не искам няма недей!!! Дибидюс гола на плажа и ще почерняваш.

10

обаче...

преди 7 години

Все пак Турция при Ердоган продъпжава да бъде светска държава. Гледахте ли колко туркини участваха на олимпиадата? И нито една не носеше бурка!

9

Анонимен

преди 7 години

Същата работа като с тревата стана.

8

чужденеца

преди 7 години

Всичко казано е ок. само едно не разбирам каква е идеята да ходиш на плаж(и си жена) и да не хващаш тен.

7

Анонимен

преди 7 години

То и скок в продажбата на оръжия с цев без нарез ще има. Всяко действие си има и друго компенсаторно такова. Подарете им по един сви_нски са_пун тогава. Поне да има с какво да си изперат чаршафите, като няма да ги свалят.

6

Ислямопитек

преди 7 години

какъв е тоя избирателен ислям? Или си мюсюлманка/животно която НЯМА ПРАВО да излиза без мъжа си и да ми ходи да се чекне по плажовете или си нормална жена и ще се държи като другите нормални жени. Що не ходя по китните афганистански плажове? Ако на тях им разрешат нинджа дрехите другите трябеа да имат право да носят униформата на ККК по същите съобрежения.

5

правилоN1:

преди 7 години

Ако не искат "да ги хване"слънцето, трябва да стоят в барчетата на плажа