62

до 76 от славянин

преди 7 години

Не искам да съм на мястото на твоята турция - след последните и изпълнения тя вече на практика е във война със всичките си съседи освен с кюрдите! Скоро цялата турция ще бъде един нов Бейрут!

61

ttttt

преди 7 години

Turciq prevze grad Djerablus i oshte nqkolko sela za 10 chasa napraviha tova koeto nemojaha da napravqt nqkoi durjavi za 5 godini

60

Анонимен

преди 7 години

ТУРЦИЯ Е ПРЕВЗЕЛА ГР. ДЖЕРАБЛУС В СИРИЯ

59

Osmanlı tor

преди 7 години

Kolkoste sme6ni priznaytesi 4e turcia moje a ne kat vas samo da govori

58

Су 34

преди 7 години

Не сме били империя ли? :-):-):-):-) Защо русия е чакала 5 века, за да ви помогне комшу???:-):-):-):-):-):-)

57

Анонимен

преди 7 години

Туркия ке падне!

56

Су 34

преди 7 години

До ТурчиHaЗащото Джераблус никога не е бил владян от ИД. Това е малък град на вашата южна граница, в който има едноименно КПП откъдето вие пет гони купувахте петрола на ИД, срещу която симулирахте че се биете. Просто се придвижите 20 м в южна посока от границата си.БЕЗ КОМЕНТАР!

55

Су 34

преди 7 години

Вие никога не сте били империя, империи са били Англия, Франция и Русия. Пет века сте били техен протекторат, сега пак паднахте по очи на Путин и сте негова пионка!

54

До су 34

преди 7 години

Вярно имало е османска империя :-)

53

някой ще обясни ли

преди 7 години

какво всъщност става.Много имена, много съюзимного мигранти.ту празнуват, ту танцуват, ту ги убиват, ту ги бом бята за какво става думавсъщностили целта е цунами от информация3а да не е в състояние да реагира никой

52

Су 34

преди 7 години

До До 51Ми то имало ли е въобще "Турция", ако трябва да се връщаме назад?

51

Су 34

преди 7 години

Ми мисля, след като не смее да пуска 3,5 млн бежанци, които са на нейна територия значи се съобразява! А се дуехте, че ще ги пуснете, нали?

50

Анонимен

преди 7 години

Добре дошъл велика силна Турция , всичко почва отначало

49

До 51

преди 7 години

Ако е до връщане на земи, върни се малко по назад...имало ли е въобще бг

48

Су 34

преди 7 години

Защо Чоджум - Су 34 се появяваш винаги когато има пресичане на интереси между Турция и Русия? А днес всъщност такова няма. Няма да те разубеждавам защото ти убеждения нямаш а само пускаш това което са ти казали.------------За да питат такива като тебе!

47

Су 34

преди 7 години

И какво стана през 1912 ? Стигнахте до Чаталджа и се обърнахте в лудо бягство и лизахте *** на западните страни та аман турската-------------------След "бягството" при Чаталджа, вие подписвате мирен договор според, който нашата граница е по линията Мидия-Енос. Това е резултатът от от "бягството" при Чаталджа и виждам, че пак искаш да се повтори и жалката ви пустинна територийка да се намали още един веднъж с 50 пъти!

46

Анонимен

преди 7 години

Зевзека, ако за целуване на ръка даваха такива неща *** и ти да целуваш. Нещо друго му целуваха на Ердоган за да има от къде Путин да си прекара тръбите. Щом питаш и защо Турция все още играе със САЩ значи политиката ти е терра инкогнита.

45

Revolution_

преди 7 години

Че тя турция е ИД и ИД е турция всичко е едно---ислямисти......

44

Solar Power

преди 7 години

До АнонименКое е великото да нападнеш суверена държава. И Германия е велика сила и нападна други държави през втората световна и накрая яде дървото.

43

ma4enik

преди 7 години

След тази омиротворителна операция ще спре миграционният поток от Сирия към запада, една част от мигрантите ще се върнат в обявените за "Зони на сигурност" места. Войната в Сирия ще свърши скоро,благодарение на тази операция защото ИДИЛ ще получи голям удар и няма да може да се съвземе скоро.Либия,следователно Италия, Франция и Испания да чакат гости от Северна Африка.Те получиха най-големия дял от либиский петрол и газ. Сега ще си платят за бомбардировките срещу Каддафи.ИДИЛ бяга там-в Либия...