27

Анонимен

преди 7 години

Това, което унищожава Европа, а и целия западен свят, накратко е, че мъжете станаха женчовци, жените мъжкарани, а разни индивиди и от двата пола решиха, че всъщност такова нещо като "пол" не съществува и изпаднаха в състояние на "полова флуидност", че даже започнаха и "полово неутрални" деца да отглеждат.Разбира се, това е доста обобщено, но все пак не е много далеч от истината.

26

До 29

преди 7 години

Да така е, това което унищожи Европа е феминизма, това е безспорния факт, никога преди това не е имало подобна демографска криза. Тук става въпрос за ценности, в нормалното си състояние човешкото общество е патриархално, мъжа изхранва семейството, а жената ражда и гледа деца, образно казано, но днес това не съществува като ценност в европейската цивилизация, семейството като институция е напълно унищожено и логично ние ще изчезнем, защото не можем да се възпроизведем.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Това за топенето дефакто не е нищо лошо и без това сме прекалено много. Проблемът е, че на жените са им масово само глупости в главите. Дреболиите често вземат превес пред важните неща. Типично за женският пол е неориентираността под всички форми.

24

Анонимен

преди 7 години

jenite sa si dolni nedorazumeniq

23

Анонимен

преди 7 години

До 28. Ти разбираш ли, че в днешния свят на жениете им се дава власт? И не смяташ ли, че това е пагубно за човечеството? Само погледни как се топи западното общество за сметка на онова, при което жените са в хареми... Съжалявам за грубостта на мнението си, но когато фактите говорят и боговете мълчат.

22

До 27

преди 7 години

Ще ти каже от къде произтича проблема, жените просто не разсъждават, всичко при тях са някакви първосигнални чувства и емоции, особено в онези специални дни от месеца. На жените им дай някаква лигавщина буквално, някаква котка маяукаща тъжно, кученце оглеждащо се тревожно или момиченце с насълзен поглед, лошото е че днес това тяхно безумно поведение се налага като модел, а въпросния Сам просто не пасва, той си човърка там нещо в тревата и ситуацията просто не е достатъчно драматично-лигава.

21

Анонимен

преди 7 години

До 26. Като чета тази статия не знам, дали жените биха помогнали по-бързо на момченце като Сам или на плъх. Пак повтарям, не разбирам логиката на жените. За мен те са недоразумение на природата.

20

До 25

преди 7 години

Не е лошо за помагаш на животни, извратено е! Между другото би ли помогнала на плъх в беда?

19

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо лошо да помагаш на животни. Странно е защо не помагаш на момчета. За тях важи твоето определение.

18

Анонимен

преди 7 години

До 22. Не е извратено. Добре е да се знае, че жените са по-склонни да помагат на животни отколкото на момчета. Фактите го доказват.

17

Анонимен

преди 7 години

Най-извратено на този експеримент е че се принизява човешки род към кучета и котки!

16

Анонимен

преди 7 години

На всички жени пожелавам да попаднат в положението на Сам!

15

Анонимен

преди 7 години

Те работят и са еднакви в отношението си към всички, за разлика от жените, които са по природа сексистки, ДОРИ В ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ ДЕЦАТА! Как не ви е срам?!!!

14

Анонимен

преди 7 години

17-ти, а мъжете какви същества са щом дори не се опитват да помогнат?

13

Анонимен

преди 7 години

Забележете, че всички помагащи са жени, но не помагат и на момченцето! ВЪПРЕКИ ЧЕ ТО СЕ Е РАЗПЛАКАЛО И Е МОЛИЛО ЗА ПОМОЩ!!! В този смисъл бих казал, че жените са ужасни същества, по-долни са дори и от животни!!! Гнусна работа!

12

Анонимен

преди 7 години

Някога бяха правили експеримент с висока на ръст, но малка на години и обратното ситна на ръст, но на повече години. Оказа се, че всички са склони да помогнат на дребната явно свързвайки я подсъзнателно с дете въпреки годините и.

11

Врабче ли?

преди 7 години

До ВрабчеПрозд. Напълно нормално е да съчувстваш повече на по-безпомощните същества. Ненормално е да съчувстваш на базата на биологичен вид, а не на базата на това кой страда повече.

10

Анонимен

преди 7 години

Нормална реакция, изгубено куче или момиченце/жените са пространствено по-неориентирани/, е нещо нормално и обичайно, а повечето хора предпочитат нормалното и обичайното. Котката би породила екзистенциален въпрос/какво прави там и защо е котка/, затова е "спасена" по-късно. Момчето присъства във фантазията на жените като техен спасител, а не като нещо, което трябва те да спасяват :D

9

Анонимен

преди 7 години

Предполагам се очаква, че мъжете сме по-оправни, та дори и на 6-7г.

8

1

преди 7 години

Това е Феминизъм.Феминистите възпитават децата от малки, че мъжете са виновни за всяко зло на планетата. Жените са невинни жертви които са били потъепевши в продължение на векове.