62

Мерцедес

преди 7 години

"Все едно чета: 1000 българки от Сливен в Холандия -хиляда секс робини в Ада.Ама това аз го чета така, а Сашо пише за 4 нигерийки в Русия." Нр 71На времето сливенските майки плакаха,но тогава нямаше кой да ги чуе и помогне!Къде бяха тогава службите и вестниците?Всички вдигаха рамене....ми не можем нищо да направим....Колко момичета бяха малтретирани от сливенските мутри.Мъндев,Йоско и сие Жълтаря,Каруцата,Курабията,Комбалът,Добрин Шопов, все стари сводници на свобода!!Правосъдие никакво!

61

Някой

преди 7 години

Пропаганда от днес.бг!!! Най-много секс робини има в Турция, тя е на първо място, но не се плаща да се пипе пртив нея, а плащат да се пише против Русия! демокрация, какво да правиш! Това е последния път, който влизам в сайтчето ви!

60

Анонимен

преди 7 години

Превърнахме Планетата в Гнус-на ***... жалко жалко жалко... Принизени страсти и никакув смисъл от съществувание... живуркане, Хапване, Ака-не и Праз-нене

59

Анонимен

преди 7 години

Ами че то и в западна европа "няма" такова нещо ;)))Малко ли наши момичета заминаха там така. Знам няколко случая в Испания и Грмания. Схемата е по - стара от света.

58

Горан

преди 7 години

Навсякъде има секс робини, не само в Русия, и не само нигерийки. А, на коментиращите - не ви правят чест пошлите коментари по колко вървели, какво правели в родината си и прочее...

57

Анонимен

преди 7 години

На никой не му се живее в сортир! Дори и на нашите путинофили-българофоби!

56

Анонимен

преди 7 години

а нета е пълен с предложения от рускини за бракове с чужденци.съгласни са на всичко само някой да ги изведе от русия

55

Анонимен

преди 7 години

И после мурзилажките да разправят, колко велика и свободна е русия при управлението на джуджето

54

Жоре Трабанто

преди 7 години

Невъзможно- в руский мир на ботоксовото джудже Хаяско такива неща НЕ СЕ СЛУЧВАТ! Моралните рашки са толкова набожни, не пият, не се дрогират, а само постят и ходят на църква- това е манипулация на еврогейовете!

53

Анонимен

преди 7 години

Все едно чета: 1000 българки от Сливен в Холандия -хиляда секс робини в Ада.Ама това аз го чета така, а Сашо пише за 4 нигерийки в Русия.

52

КИД ШЕЛИН

преди 7 години

Че в Нигерия за 5 $ на месец са денем прислужнички,а вечер ги ,,ръгат,, яко...

51

Сп??нс до ..84

преди 7 години

Точно за този филм се сетих и аз. Схемата е лесна- примамват ги , после бой и дрога и да обслужват бекярите за по 20кинта.

50

Фобия

преди 7 години

Долна соросоидска статия! *** пропаганда да настройва брадския български народ към МАЙКА РУСИЯ...... хахахах баси почти си повярвах

49

Анонимен

преди 7 години

Вече всички искат де емигрират в Русия, но Русия затяга границите! Русия е на второ място в Света след САЩ по брой чужди граждани работещи в страната, скоро най-вероятно ще бъде на първо!

48

Хейтър Тролев

преди 7 години

Това е същото като с кремвиршите в България- има ги защото се търсят. Ако няма търсещи такива услуги няма да трябва да ги спасяват после.

47

Веско

преди 7 години

Не се заблуждавайте от прозиращата пропаганда. Това си е бизнес за обслужване на хилядите гастарбайтери от известен произход и го има из цяла европа. Държи се от някаква групировка и просто да се отвличат местни е свързано с неудобства и затова си внасят. Вината на властите е че просто си затварят очите. Лиъм Нийсън направи едно плоско филмче, иначе приятно за гледане, там показват схемата.

46

Веско

преди 7 години

Хубава публикация, ама българска. Освен, че действието се развива в Русия и благотворителна организация им помага, другото мъгла. Какви са тези дето са ги закарали там, кой им е обещавал студентски визи и какви са държали бардака? Аз лично подозирам една връзка през кавказките народности и религията на мира.Виж за взятките няма съмнения.

45

DreamTheater

преди 7 години

Тази статия е долна инсинуация.В Русия няма трафик на сехс робинини.

44

Анонимен

преди 7 години

Абе не са лоши "черните перли"...

43

кондом

преди 7 години

Когато се разговаря с жена е нормално да се попита за живота й-дали го харесва,как върви и дали има някакъв проблем.Удоволствие е и споделяне на освобождаването на напрежението,за да се продължи напред