115

Пешо

преди 7 години

Всеки се стреми към по-добър живот. Ако при социализма си живял по-добре как няма да искаш да се върне? Колко процента след 1989 г. Си подобриха живота и то кои? Масата обедня! И после някои се чудят как има хора които искат соца! Ами холата обедняха и огладняха. Просто е! Ако живота беше станал по-добър за масата хора бай Тошо щеше да е вече забравен.

114

звучи парадоксално

преди 7 години

НО ФАКТ. Комунистите сами си направиха преврата в партиите БКП(кой свали Тато) и КПСС и е факт че най богатите хора са комутисти и агенти на КГБ. Горбачовата перестройка е била планирана та така мирно да стане .....Кой дава кокала ако в крайна сметка не се облажи и си кротува?

113

Ukrofil

преди 7 години

За малко Украина щеше да бъде погълната и заличена от Русия,но в последния момент се отскубна и политна свободна като волна птичка из устата на улична казанска котка.За всеки случай обаче,нека построят и бетонна стена,по сигурно ще е и за Европа.

112

seira

преди 7 години

До по-далече от Русия 154:"КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ"...

111

Анонимен

преди 7 години

До МинчоРусофилите да национални предатели, Минчо. И постоянно се доказват като такива.

110

Минчо

преди 7 години

Докато се разправяме кой русофил, кой русофоб политиците си пълнят джобовете. Нека погледнем в страната си. Вижте каква *** е с изборите за президент. И да не забравяме, че в Италия, Франция, Испания има социалисти и комунисти. Демокрация и свобода на идеите. Да сте чели такива простотии в тяхната преса? Имали са президенти и в момента има, леви правителства, но гражданите там избират програми, а не обещания от ляво и дясно.

109

Боби

преди 7 години

До Шоп 164Шоооопеееее пак се излагаш. Ако беше вярно щяхме да пеем руски песнички. 90% от чалгата е вносни мелодии и дори цели преведени песни от Сърбия, Гърция, по-малко от Турция и Румъния. Я ми кажи една Чалгаджийска песен с руски корени или мелодия.А култа към мутрите го има на всякъде соррррри

108

Ето как

преди 7 години

До до 167 от рускиняТова че уж се водим към ЕС не означава че сме там! Дори се учудвам, че ни приеха! Тук още не сме се освободили от съветското мислене и пропаганда! От 25 години всякакви русофилски кадри се опитват да саботират всичко градивно в България! Това е една руска политика да се прави мръсно! Като не могат да предложат нещо по-добро, правят така че на всички да им е зле!Абе руснаци, не си натрапвайте начина на живот на другите народи! То се вижда какво са избрали и накъде бягат!

107

Ехооо!

преди 7 години

Абе болшевишки ***, не разбрахте ли, че идеята ви се оказа *** и ялова! Комунизма и социализма умряха, оказаха се фалшификат! А тези които сега се представят за социалисти са си просто едни капиталисти тарикати! Разберете го най-после!

106

как па не сеш ли се

преди 7 години

Колкото България се декомунизира, толкова и Украйна ахааххахаха.Всичкото седесар, гърбер, реформатор, патриот, прима патриот и социалист, до един бездарна пребоядисана номенклатура и сътрутдници на болшевишките служби.

105

до 167 от рускиня

преди 7 години

интересно, как е Русия отговорна за липса на икономика в България в настоящия момент? Как тя виновна за срив на морални ценности!? Нали стигнахте до висини на морала с гей прайдове, чалгаджийски клубове, мутри и мутреси не са производни на Русия, а на нов западен модел. Но предполагам за изневяра на твоя съпруга също русия е виновна? Човек ,който не желае да направи нищо - търси виновни.

104

Анонимен

преди 7 години

Комунизмът има много да дърпа тези хора назад.След като Северна Корея се очертава като еталон за много хора - моля, въвеждайте това общество и стига драми. Нека масовото оскотяване започне по-скоро.

103

Анонимен

преди 7 години

До по-далече от РусияЯ, кога те пуснаха?

102

до 154 от славянин

преди 7 години

Забраната на каквито и да е символи не води нито до икономически растеж, нито до културен, нито до образователен, нито до демографски! Тези които истерично се борят за забраната на някакви символи и вярват че с това животът им ще стане по-добър са просто едни декортикирани зомбита!

101

до 155 от славянин

преди 7 години

Ама я я дай тази история с цифри милиарди долари и проценти растеж, която да доказва твърденията ти!

100

до 151 от славянин

преди 7 години

Гражданската война в украйна започна със масовите лозунги на майдана: ''кто не скачет, той москаль'' и ''москаляку на гиляку'', ''демократче''! След такива лозунги е съвсем нормално всяка общност, към която са отправени подобни лозунги да се ориентира към отделяне от ''майката родина''! Все едно в София да започне майдан и майданстващите да скандират - ''кой не скача е анадолец'' и ''анадолците на въжето'' и онези с анадолското самосъзнание да си останат кротки като агънца!

99

всички гледни точки

преди 7 години

До 151, Айде де, а при условие, че нямаше майдан или същия не беше успял с преврата, дали щеше да нахлуят "банди руски терористи" в Донбас? Само не ми и казвай, че сега Украйна(територията на страната, контролирана от новите влалсти в Киев) не е подвластна на САЩ!

98

Анонимен

преди 7 години

В България хората го искат, но никой не го прави. Молдова е пример за декомунизация. Забраниха всички комунистически символи.А тук всички искат да се махне грозният бетон до Орлов мост, но никой не го маха.

97

до 149 от славянин

преди 7 години

Май ти лъжеш!?

96

всички гледни точки

преди 7 години

До шоп,Шопе, че тя гражданската война в Украйна не почна ли с майдана, или за теб това там беше мирен и демократичен протест? Нещо ми се сртува, че още оттогава се почна! Те американците ги знаем че са бъкани с пари и какво са за тях 5млрд.$ , ама все пак толкова пари за един мирен протест, ми се струват доста много! Пък и доколкото си спомням точно тогава кримските автономни власти отказаха да се подчиняват на новата власт в Киев, а в Донбас започнаха масови протести срещу майдана!