73

Анонимен

преди 7 години

МОЛЯ ВИ покажете малко разбиране това са болни хора те имат нужда от помощ. все едно да пребиете болен от рак защото се е разболял. мисля че трява да направим нещо за тези хора да саберем всеки българин който се мисли за жена и да ги пратим някаде на екскурзия за около месец. чувам че в Турция е хубаво по това време на годината.

72

Някой

преди 7 години

До Един българин49г. инж. КСМ 100% хетеро, НЯМАМ и аз хормонални нарушения, но нямам и деца за съжаление :-( А в учебниците по биология със сигурност не пише, че е нормално мъже да харесват мъже или жени да харесват жени. Иначе отдавна нямаше да има кой да ги чете тези учебници. С уважение!

71

Някой

преди 7 години

До Един българинРазбира се че НЕ Е нормално! Става въпрос за хора които са с нарушен хормонален баланс. Става въпрос за болестно състояние за което очевидно лечение засега няма. Какви хормони имат мъжете и какви жените можете да прочетете в учебниците по медицина. Аз несъм лекар. Но това трябва много добре да се обясни на подрастващите и да им се разясни че в никакъв случай небива да се стремят да им подражават от любопитство или по типичната детска логика "да видим какво ще стане".

70

123

преди 7 години

stiga s tezi ***,VSICHKI LEZBIYKI I GEYOVE SVOBODNO MOGAT DA JIVEQT V EVROPA,pisna mi da gi vijdan po centara gnusna rabota

69

Анонимен

преди 7 години

Статията е преписана едно към едно от Гардиън

68

Някой

преди 7 години

Е? И? За съжаление всеки ден стават убийства по различни причини. Но Вие медиите (извинете забравих случайно кавичките) ревете именно за този случай. И после - Не било политика насаждането на гейски норми и не било политика насаждането в главите на подрастващите че било нормално да си гей. Едва ли не модерно и екстравагантно. Ако това което написах не е вярно - Какво се цели с тази статия? И ние тук ли да ги "почваме"?

67

Додо

преди 7 години

LGBT -тата не са хора с различна сексуална ориентация, а хора с БОЛНА такава. Това е абсолютната гола истина!

66

Пиночет

преди 7 години

Предлагам едно лесно решение на турския проблем със свободното пътуване в Европа:Безвизово от Турция да пускат само гейове. Така ще са си лика прилика с цяла европа

65

dido

преди 7 години

психическо заболяване, което не разрешават да се лекува, жалко. Въпроса е че медиите ги издигат и толерират, ако беше обикновена жена нямаше да има и помен из медиите.

64

Анонимен

преди 7 години

"Lady boys" ( транссексуални)Повече информация за тях:Финансиране на прайдовеМафия проституиращи насилнициУбиха артиста Дейвид Карадайн.Издебнали го в някакъв бар. Знаеще се, че е ботат. Лепнали се за него и като не им дал пари, го убили Четете, за да знаете какви " свободи" искат

63

Анонимен

преди 7 години

Заглавието кърти.Кой толкова й е пречил на " свободата"По- скоро е убийство от ревност. Този вид хора са доста агресивниИ у нас имаше такива убийства на принципа"Щом не си с вин, няма да живееш"

62

Анонимен

преди 7 години

Какви права искатНякой да им смени хромозомите ли?За какво са тия шествия?Да обличат рокли, щом искат.Още повече, че някакви други искат всички да се забулват от глава до петиТам как ще се отличават мъже от жени ни става много ясно

61

Анонимен

преди 7 години

Какви права искат?Ако се държат естествено, никой няма да ги закача Въпросът е, че както пише в статията, много от тях проституират и обичат да изнудват високопоставени клиенти

60

Анонимен

преди 7 години

Американското психиатрично дружество предлага замана на термина транссексуални с психична дисфория( несъгласни с пола си).Т.е. да имат право да си отрежат .... и да си имплантират силиконови ..)Иначе всичко е в главатаПолът си се опредеря от хровозомите

59

Анонимен

преди 7 години

Дейвид Карадайн беше убит от транссексуалните от "Lady boys"Описват ги като кокетни използвачи, проституиращи и много агресивни.

58

Членска карта №7

преди 7 години

Заради обществените догми - хората с този вид сексуалност просто не могат да си намерят нормална работа и са принудени ДА ПОСТИТУИРАТ в най-криминалните квартали, защото просто НЯМА КЪДЕ.Отвориха ми се очите... Хората се борили за право да проституират, напук на обществения морал... За тях това са някакви досадни ДОГМИ!

57

Анонимен

преди 7 години

Не знам, но сигурно тези хора са силно ощетени от природата(което не е тяхна вина).Вероятно това е болестно състояние на душата и на физиката.Нямам нищо против тези хора, но не съм съгласен категорично с провеждането на тези прайдове и шествия, които те ги правят много демонстративно и планово.

56

реалист

преди 7 години

Религията е възникнала когато първият мошеник е срещнал първия гл уп ак.

55

реалист

преди 7 години

Религията е възникнала когато първият мошеник е срещнал първия ***.

54

ас

преди 7 години

Ако имаш XY хромозими си мъж, ако имаш XX си жена, няма трети и други полове, има такива с XXY, но те май са *** с дебели очила. Всичко останало е само-мнение. Мъж в рокля с XY хромозоми си е пак мъж. Просто много изпаднал такъв, предател на мъжкият ген.