136

ОХРИДСКИ

преди 7 години

Българи ,застанете до един на страната на братския нам украински народ. Участваика във воината ,която Русия и наложи ,Украина воюва за Европа ,за европеиската цивилизация ,заплашвана от руското варварство. Украина изпраща своите синове да защитават и нас българите от руската агресия.Да живее Украина.Смърт на Русия.

135

еее

преди 7 години

и това укро-тъпаГа го е казал на руски за братството сигурно.Какво братство бе вие сте си руснаци, само че от тапирите

134

Анонимен

преди 7 години

"Порошенко от парада: Митът за братство с Русия ни дърпа назад!" Какво отношение има евреин Порошенко-Валцман към славяните?

133

Божидар

преди 7 години

Къв мит ве тапаг, половината ви население са руснаци...

132

Някой

преди 7 години

Украйнците най-накрая разбраха, че руснаците могат само да ги дърпат назад. Самите руснаци са в перманентна криза - политическа, икономическа и образователна. Изостанала държава, от която всички по-млади и по-умни хора бягат в САЩ и Западна Европа. Тази изостанала държава се крепи само на оръжие и средновековна диктатура на *** Путин-Медведев. Единствените причини украйнците да бяха доскоро с Москва- заплахи и рушвети ... Но не им мина номера :)

131

Анонимен

преди 7 години

Единствената държава, чието население изпитва симпатии към Русия в Европа е България :(Дори вечните им "братя" украинците вече не могат да ги понасят.Тези руснаци наистина ще се окажат самодостатъчни.Сигурно си мечтаят само те да са на земята, всичко друго да е пусто и изпепелено от ядрени гъби, да ги няма хората, от които най-много се страхуват - гейовете и да се наслаждават на паради и бедност.

130

Анонимен

преди 7 години

Объркал си рублите с долари ::))))))). Рубли с толкова нула са към $4.43 хахахахахахахахаха

129

Анонимен

преди 7 години

Купувам автентичен украински документ от преди 18 век, цена 5 000 000 000 000 000 долара, може и евро.

128

oо 147 от славянин

преди 7 години

Напълно съм съгласен с теб, ''демократче'', никакви ''руски бандити'' в Европа да не се пускат, само ислямски ''цивилизатори'' и ''демократи'', и както гледам Европа май те слуша!

127

до 152 от славянин

преди 7 години

Някои са учили във Петербург, ''демократче''! Самарското знаме е ушито в Самара, знаеш ли къде се намира!?

126

до 155 от славянин

преди 7 години

''Руска'' си означава ''руска'', какво ми се правиш на невменяем след като нямаш адекватни аргументи за отговор! Или може би искаш да кажеш че ''руска'' означава Горбачовска или Елцинска!?

125

Анонимен

преди 7 години

Руска не означава московска и не означава путинска.

124

до 152 от славянин

преди 7 години

Именно Киевска Рус, а не Киевска Укр, защото цяла украйна е руска, а не украинска! Съществителното е Рус, а не Укр, което съвсем ясно показва, че става въпрос за руска земя, ама на слабоумните трябва много да им се обясняват тези езикови значения!

123

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

До АнонименНай-добре се живее в "руския свят" който го рекламират по руските телевизии, сайтове и медии. Тежко ти и горко ти ако наистина ти се наложи да живееш в този "руски свят".живея в русия и е много ми добре всяка година съм в велинград 2 седм созопол 2 седм.и 1 мес в пазарджик. а ти умнико хем гладен хем тарикати ти текат лигите като виждаш руснаци на нашето море

122

СЛАВА НА УКРАЙНА!

преди 7 години

ИСТИНСКАТА РУСИЯ Е "КИЕВСКАТА РУС"!!!!!ДРУГОТО Е АЗИАТСКА СБИРЩИНА!В КИЕВ И ОДЕСА СА УЧИЛИ БОТЕВ И БЪЛГАРСКИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ!/...Днешна Русия--няма нищо общо с Българското Възраждане/

121

Анонимен

преди 7 години

Какво става,бе!И у нас ли този "мит" ни дърпа към Русия,а доколкото съм запознат,в доста други бивши соцстрани е разпространен този "мит".Абе,какво правят тези изостанали от социализма народи.Как за цели 26 години "лапане" от "благините" на "демократичния" капитализъм този мит не изчезна?!

120

Смехуран

преди 7 години

Уж статията е за 25 години Украйна, а от средата нататък какво тише ТАСС ...Смях

119

Анонимен

преди 7 години

До ПатриотДоста плоско.

118

НЕ КОМУНИСТ

преди 7 години

крайно време е на тези руски бандити целият цивилизован свят да им покаже Червен картон .И нека да си живуркат в своята *** ,НО нямат работа в ЕВРОПА .ДОРИ И ТУРИСТИ ДА НЕ ДОПУСКАТ по комунистически образец.НИКАКВИ ВРЪЗКИ С ТЕЗИ милитаристи и наглеци!

117

Патриот

преди 7 години

Имам леля живееща в Киев ,знам от първа ръка за случващото се там,хунтата краде пари от личните банкови депозити на хората там ,хунтата няма пари дори да извозва ***, на майдана слагаха наркотици в чая на протестиращите и е имало американски агенти щъкащи навсякъде плащащи на бездомници и вандали да участват в протестите и ескалират насилието на протестите!Не на американските лъжи и пропаганда , не можете да зачеркнете истината че ЦРУ стои зад всичко това!