160

Анонимен

преди 7 години

Няма да е пазене а нещо друго за една седмица когато го разберем ще е много късно но нали вече го няма закона за държавна измяна който беше много важно да бъде премахнат много отдавна

159

Просто човек

преди 7 години

Срам! Срам! Срам!

158

proroka Oleg

преди 7 години

янки гоу хоум............ще ни пазят доброволно и даже безплатно - ами те искали да ни пазят, оставаше и да си платим щото те искали ...............хахахха

157

Анонимен

преди 7 години

Армията трябва бързо да се изчисти от гнили издънки като Радев служещи на поробителя ни СССР.

156

На дупис

преди 7 години

Znaчи Бойко и сие въртяха ,сукаха ,моткаха и накрая пак се надупиха на Обамата .Днес 2 самолета ,утре цяла ескадрила ,после военна база и засилено хамериканско присъствие ,демек колония на ФАЩ Срамота .Преди 10 ноември може и да бяхме член на варшавския договор ,ама руски самолети в БЪлгария нямаше ,нямаше защото имахме армия

155

Анонимен

преди 7 години

Говедата от Сащ:МУУУУУУУУУУУУ

154

Гела

преди 7 години

От кого, че не разбрах

153

Су, Ту ,Му, Пу,

преди 7 години

Ей алените червеи, на 9 септември янките на парад над Българъя а?Найс а?

152

тъжен смЯх до 212

преди 7 години

Има човече. Българският народ е способен на самоунищожение за конграчулейшънс. Украйнският видяхме също. Отрицанието на всичко и всички, все едно светът започна вчера е пагубно, но вече установихме, че професионалният натовец е всъщност ловец на покемони с родители комунисти, готов да утрепе майка си за новия айфон. Времена, нрави... И Западноевропеецът е същият. Бият го и *** пред църквата, но той слуша какво му говори Меркел, а не вярва на очите си...

151

Анонимен

преди 7 години

*** ко стана ***?!Нали щяха турските самолети да ни охраняват безплатно,а с икономисаните средства от унищожените от нас оръжия,хеле пък,ракетите,щяхме преспокойно да си лапаме пилаф и сърбаме шербет,докато ни ни обслужват 77 непорочни девици?!*** има ли другаде такъв *** народ ***,дето се връзва на сладки приказки и си унищожава всико и икономика и армия?!Е,***,май ни забиха в девета глуха,а мИрИканците ще ни пазят цели 2 дни!!!От кого?Че нали край нас няма врагове?Все приятели!!!!!!!!!

150

до анонимния гейзер

преди 7 години

А бе на калпавия капиталист Русия му пречела. Как пък в Китай не се оплакват от Русия? Хората са способни. А на теб *** комунистка, баща ти също, сега БТВ ти казват да плюеш всичко старо, за да може безпроблемно да преминеш в американски ласки. И как мразиш всичко от миналото си, след като си рожба на комунисти? Мразиш себе си! Вярвам го, така и звучиш, горкият той...Защо на мен Русия не ми е пречила никога? Ти преди си бил мързелив и некадърен.

149

Анонимен

преди 7 години

България е нападана и бомбардирана единствено от САЩ и то какво излиза ,най скапаната държава сме !

148

Анонимен

преди 7 години

Слава на Америка - нашата опора и щит.

147

Анонимен

преди 7 години

Точно защото сме живели повремето на див комунизъм, а в момента живеем в капитализъм изграден и контролиран от същите тия комунисти от едно време, затова МРАЗИМ всички комунисти и подобни народни предатели. 70 години *** на задниците на СССР и РУСИЯ и продаване на националните интереси, за да може братушките да си прокарват геополитическите и икономическите интереси по нашите ширини.Ай ./. и се потапяйте ла*на недоклецани.

146

Анонимен

преди 7 години

Ква руска степ те гони. Русия дава десетки милиони жервти за краткото си участие във ВСВ, в пъти повече от немците. А спасението на Русия е благодарение на САЩ и факта, че Хитлер прави няколко стратегически грешки, а Япония избързва с атаката по САЩ и източните дивизии на СССР са изцяло върнати при Москва, докато Хитлер разделя армията си и праща голяма част от нея в Африка пак заради САЩ и навлизането им във войната и доставките до Англия.

145

тъжен смЯх

преди 7 години

Пак да попитам: има ли и едно натовче тук, чиито родители не са родени, израстнали и възпитани по КОМИУНИСТИЧЕСКО? Ако има то значи е 5-10 годишно хлапе от малцинствата. Съдейки по писанията ви обаче е съвсем реално това и моля за извинение. Все пак на един бройлер за да разсте му трябва фураж и светлина. Друго нищо. Бих перефразирал: ГМО продукти и реклама. Та вие отговаряте на всички критерии за щастливи бройлери.

144

Анонимен

преди 7 години

Няма обаче официална, потвърдена информация за свален F-15 във въздушен бой...Така бе и с Месершмит Bf 109 - допреди да навлезе в СССР нямаше загубена битка. После десетина хиляди немски летци наториха руската степ.

143

Анонимен

преди 7 години

Ако сложат раптори не ми дреме ни за ДПС ни за БСП. 5 раптора на всеки 2 часа могат да свалят по 20тина вражески самолета, само трябва да кацат за презареждане с ракети и пак горе да мачкат *** и ФеЕеЕеСове.

142

смЕх 19

преди 7 години

До до смЕхотворнияПо твоята "логика" българи няма, защото 500 години сме били под Османско робство. Аз ти казавам, че нямаш и 2 намотки, ти ми не вярваш ;)

141

Анонимен

преди 7 години

До до смЕхотворнияТакива хора трябват на новите господари.а на старите господари им трябват *** с ушaнки :)