106

Анонимен

преди 7 години

Турция пет пари не дава за ИД, и обратно.Турците започнаха тазии кампания срещу кюрдите, а ИД са само да замажат очите на простолюдието.

105

Анонимен

преди 7 години

Евала Ердоган евала мачкай ги до един

104

Ванголог

преди 7 години

До АнонименКаквото е казала Ванга, го е казала преди да умре. От нейната смърт досега "Ванга" е активно мероприятие на ДС.

103

бай Гецо

преди 7 години

Хуманитарният конвой за ИД е напът... ;)

102

ИСТИНА

преди 7 години

Ердоган показа че не блъфира като Америка и Европа.ЕВАЛЛА.Така се пазят граници.

101

математик

преди 7 години

Путин = Сталин; Ердоган = Хитлер; Путин + Ердоган + Асад = майката си е ...

100

Solar Power

преди 7 години

До До 115Когато удариш дебела черта между религия и държава, тогава ще ти повярвам. Относно темата , Турция просто нападна суверенна държава под измислен претекст. Това е незаконо и България плаща за подобни неща с територия. Вероятно същото ще се получи и тук. Всички тези атентати в Турция и жертви на мирно население са наказанието за Османската империя и нейните издевателства. Когат ще свърши ? Не се знае, но много вероятно когато удариш дебелата черта между религия и държава.

99

Аха

преди 7 години

Сега разбирам - всъщност Турция си намери претекст, за да се разправя с кюрдите !

98

Велемир

преди 7 години

До до 110 ИЗМИСЛЯШ СИ ИСТОРИЙКИ

97

До 115

преди 7 години

Мястото на Ататюрк е на отделно място в сърцата на турския народ. Това че, подкрепяме Ероган не означава, че мразим Ататюрк или обратното, ако обичаш Ататюрк трябва да мразиш Ердоган. ЕРДОГАН е добър лидер, вие никога няма да имате такъв президент.От Едирне

96

Анонимен

преди 7 години

Ердоган си изигра картите перфектно. Ако сегашното устройство на Сирия се запази мераците на кюрдите за държава се изпаряват. Ако Сирия се федерализира или създаде кюрдска държава тя ще включва и територии на ИД и там размириците между ислямисти и кюрди ще продължат. Ако това стане тюркмените също ще искат независимост и ще бъдат под турски протекторат или ще се присъединят към нея. Ердоган ще натири кюрдите в новите им земи да се спасяват. А някои играят шах....

95

Анонимен

преди 7 години

Тъпо ,по тъпо ,най тъпо и ............. манерка. Кривокраки, черни, със сплескани глави,ниски изродени от роднинските си бракове. Абе ***.По грозна нация няма от тях.Може да ги разпознаеш между 1000 човека че са ***.Големите шкембета, тънките ръчички,висналите панталони, АБЕ УЖАС.

94

Анонимен

преди 7 години

Тиквата една ограда за 5 години не може да направи иска магистрали да строи. Няма да я довършат оградата понеже Меркел не му дава за да могат да влизат бежанците от някъде.А нали знаеш, че в коят държава влезнат първо там ги връщат.Тоест ще си върнат цялата циагния пак тука ние да се оправяме с тях.

93

Валентин

преди 7 години

До къде стигна с оградата тикво? Колко още трябва да окрадеш докато я построите най-накрая. Предните ли пак са ви виновни?

92

Анонимен

преди 7 години

В кърджалийско в момента местните турци един друг се топят кой е бил против Ердоган кой е за Гюлент.Не знам каква им е целта като се топят пред турският консул.По големи турци са от турците в Турция.А Ердоган им е като икона, независимо че са си налепили подписа на Ататюрк по колите и са си го татуирали по тялото.

91

Да ама не

преди 7 години

До Solar PowerПропуснал си най-важния, който не е искал силна българска държава! Победителя от войната, Русия! Ако те бяха искали, кой щеше да ги спре? Половин век комунистическа пропаганда започва да изкривява историята! Защо мислиш руснаците са ни нападнали след като се обединява България? Четете бе хора, само че не руските учебници от соца!

90

до 110

преди 7 години

Скоро и аз разговарях с доста български турци живеещи в Турция, всичките до един ми разправят филма за лошия Гюлен и неговите ученици.Всички до един говорят как Ердоган щял да прочисти Турция от всичките гюленовци които искали да свалят демокрацията им.Абе всички говорят едно и също, все едно са го учили в училище.Толкова ги тресе страха в момента, че даже и не смеят да си помислят нещо лошо за Ердоган камо ли да го изрекат на глас.

89

До 107

преди 7 години

Сан Стефанаки България беше замислена като руска губерния, затова не се случи. Чети повечко.

88

До 95

преди 7 години

Слава, на султана, слава на россия, слава на путин и другите подобни идват само от едно и също място и имат за цел провокация. След като следиш IP та трябва да ти е ясно от къде са. Провокаторчетата са ясни, не ги причислявай към протурските коментари.

87

Solar Power

преди 7 години

До Анонимен"Най интересното е, че най големите защитници на Ердоган в Турция са нашите български турци там"Грешиш ! Говорил съм с десетки такива и всичко до един мразят Ердоган и казват,че е ненормалник и ще донесе само беди.