7

Анонимен

преди 7 години

Фетулла Гюлен и Ердоган са от едно котило. И ако единия е терорист, то непременно и другия е такъв.Американците много държат на Гюлен. Защо?

6

Анонимен

преди 7 години

Сега остава да поискат ексрадиция, че е карал с превишена скорост. Султана се оплете в лъжите си и се чуди как да обвини някого за самоорганизираното театро! Дреме ми за Гюлен, но безпринципността е отвратително нещо!

5

Анонимен

преди 7 години

пламне ли турция,огънят ще дойде и у нас.дано го махнат тоя вампирясал султан

4

Анонимен

преди 7 години

Американците да намерят начин да пратят Гюлен на екскурзия до България, а там нататък Турция няма проблем, Мутрон ще им го достави опакован в чувал. Нали е аркадаш и *** на патрона му Ердоган.

3

кирил

преди 7 години

ердоган става бедствие за турция.самите турци са разделени.едни искат светска демократична държава,други искат ислямски халифат а трети като кюрдите,независимост.удряйки по армията,ердоган разруши турция. ататюрк завеща на армията да пази светската турска държава.това беше елита на турското общество.

2

:)

преди 7 години

тоя Ердо е голям тарикат, не го иска за преврата, за да не кажат, че ще е политически мъченик, само да го вземе в Турция.... в пандиза ще му разпорят дъртия *** на Feto

1

Анонимен

преди 7 години

Amerika rojbata ti shte go obezqt ha ha