23

Анонимен

преди 7 години

Звездичките са смо. Та.няг

22

Анонимен

преди 7 години

По традиция президент ще ни бъде някой/я ***/чка.

21

До 266

преди 7 години

Във всички сайтове ръсиш една и съща глупост.Копи пейс.Очевидно сивото ти вещество е доста гладко,щом не можеш да измислиш нещо по-умно,за да впечатлиш публиката,която със сигурност е с по-висок интелектуален потенциал от твоя.

20

Анонимен

преди 7 години

Томислав Дончев изплю камъчето-Йорданка Фъндъкова ще е.С тази номинация ГЕРБ ще си вкарат втори автогол,защото женицата освен да прави градинки и да сади цветенца,за друго не става.Е,и някоя и друга детска площадка и дори детска градина,но за президент трябват съвсем други качества.А къде са хората с другите качества?-Няма гииииии.

19

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАБорис/ОВ/...

18

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Гатанка:Ай не се е кандидатирал... - ай не са го го избрали... - независимо на какъв пост... - включително и патриарх...Отговор: Бойко Борисов

17

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Гошо...ТъпотоАко беше малко по-умен щеше да разбереш, че пропорционалната популярност на Борис му помага негови никому неизвестни кандидати... - да печелят мажоритарни избори...

16

Джедай Мастър

преди 7 години

До Анонимен 23Пръмова може да не знае структурата на образованието, но за сметка на това много бързо научи, че са дадени едни 2 млн. лева без нейно участие, та се наложи да си прекъсва отпуската, за да коригира проблема. Така де - толкова драпане за тоя пост, а после да не й се отчитат парите.

15

Анонимен

преди 7 години

До Джедай МастърТе всичките са едни плановици и стратези... И нтересно пръмова например какви стратегии и планове е имала за образованието преди да стане министър?! Защото май предния ден разбра, че ще е министър! Вероятно още не знае структурата и проблемите на образователната система, но иначе министър женицата, щото така трябва!

14

Джедай Мастър

преди 7 години

"премиерът има ясен план за следващите години" - Егати джоука. Премиерът няма план за следващите пет минути. Интересно когато Рапона се кандидатира за президент, дали журналистите ще му напомнят, как е бил 100% сигурен, че няма да се кандидатира. Той и Плъха 100% нямаше да стане евродепутат, но тихомълком се изниза и остави комунистите да се оправят. Така че очаквай от бг политик морал...

13

Анонимен

преди 7 години

До БренекетоТочно от София ще дойде "изненадата" за Данка бЕлетчето... Народът нищо не може да направи, но не забравя! Няма да спечели кандидата на ГЕРБ, приеми го!

12

Луцифер

преди 7 години

Що ли си мисля,че ще е Бойко.

11

Гошо...Тъпото

преди 7 години

До до гошо тъпотоМоже да подправиш...теоретично до 100 хл.гласа,което си е във възможностите на...факира теоретик,брояча на бюлетини продал се на Тивата профф.Константинов.Но ако се наложи да се префасонират 2 милиона гласа,ще трябва да се вика на помощ факира Худини за който нямаше...невъзможни неща.За сведение вече е отдавна в...отвъдното,за където се е запътил и Бат Боко *** с цялата си...кохорта.

10

Бренекето

преди 7 години

Данчето Фъндъкова ще победи пилотчето само с гласовете от Софето. Аз също ще я подкрепя защото си върши добре работата. Е не е слънце да огрее навсякъде както изискват вресливите червени тролчета.

9

Царя

преди 7 години

Кандидата на ГЕРБ ще е Сакскобурготски (царя).

8

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Бокича да не е...луд,за да се яви...мажоритарно на избор.Може да е...тиква,ама главата му вдява,че трябва да се бори...сам с опоненти и да се доказва и...показва колко му е...багажа,което си е непосилна задача за него.Друго си е да се...киприш в общия...партиен кюп като...нарцис.Така че,няма да имаме...удоволствието да му забием директно едно...не.Това ще постигне протежето му,което като...мюре ще бъде отстрелян,който и да е той.

7

Казах

преди 7 години

Който Софиянец гласува за ГЕРБ,след като те се подиграха с гласуващите за тях и месец след изборите увеличиха билета,от глоби да не се отърве.....

6

Кой

преди 7 години

ГЕРБ нямат кадри аз не виждам кой ще изправят срещу Радев,след Плевнелиев хората нямат доверие на ГЕРБ.

5

Анонимен

преди 7 години

Всички знаят кой ще е човекът им - някой мафиот-лапач и "yes" man/woman. Познах ли или да?

4

Анонимен

преди 7 години

Вчера Корнелия Нинова скъса с АБВ, и днес от "ГЕРБ" веднагически излязоха от мишата дупка, да проучат обстановката :D Най-вероятно ще отидат към негласна подкрепа на генерал Радев. Въпросът е вече кой ще пратят на изборите за бутафорен кандидат. Няма да е Фандъкова на 100% заради спецификата на службата си, на Кристалина също няма да й се мърда от удобното кресло...