117

Анонимен

преди 7 години

До ЦСКА-ЕвроидиотПодуянец, израза *** се появи 1989 та, когато Антверпен ви нанизаха няклко гола за три минути в края на мача. Има го в ютубата-припомни си го :) Чорбата беше отбор за разлика от сините недоразумения. Поздравления за Лудогорец! Две участия в ШЛ + едно в ЛЕ е постижение!

116

бат ви пешо

преди 7 години

Направо всичко си купува Гела, заделя от печалбите си от продажба на кренвирши с амфетамини. Точно така. Абе дори да си купуваше, пак е по-ориентиран от глОпаците зад цецка и уецки, които вместо също да купуват и да гледат голямата картинка, нагло точат милиони от отборите си. А сините и червени шийпъли се гледат у чуждото пасбище.

115

Guest

преди 7 години

До Анонимен Киро гела си купува титлата през последните години с пари откраднати от народа. Вкарва си селският отбор след плащане на тлъсти пачки на съдии , пералнята на Гела работи в пълна сила.

114

Guest

преди 7 години

До до 142 Каква школа има Лудогорец ? Кой от футболистите е от школата на отбора ? Стига сте се излагали с тези изказвания.

113

Закривай

преди 7 години

Хляб и кренвирши. Какво се радвате на отбора от Разград,какви българи,какъв български отбор, какви 5 кренвирша. Професиналния футбол в България трябва да се закрие-на чисто и без пари, само в училищата и самоиницативници. Не наемници бразилци и стадиони за милиони в град, в който заплатите са по 400 лв. И бедността е повсеместно.

112

Само ЛЕВСКО

преди 7 години

Много шум за нищо след няколко години Лудогорец няма да ги има като отбор най-вероятно клубът ще се преименува на ЦСКА -Л.У.Д. Р.Е.Ц. искам да кажа само едно. ОТБОР Без МИНАЛО НЯМА БЪДЕЩЕ!!!!!!!!!

111

ISTINATA

преди 7 години

mnozinstvoto na naselenieto sa bylgarski hristiqni spadashti kym rusenskata eparhia .... 33 000 naselenie ... okolo 20 000 bylgari , 10 000 turci i 3 000 romi

110

Анонимен

преди 7 години

Прогнозирам, че орлетата ще се паднат с Пари Сен-Жермен.Само прогноза

109

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИли ти си гледал друг мач.Завист те мори,та те къса! Засрами се бе!

108

ей за това ги няма

преди 7 години

"- Какво друго ви впечатли в България? Едно нещо ми направи силно впечатление. Българите пристигаха 45 минути преди началото на тренировките, събличаха се чисто голи и се размотаваха в съблекалнята. Работата е там, че българите се обезкосмяват напълно. Така се перчеха как са се епилирали. Аз не го разбирам това нещо."Константин Головской - бивш полузащитник на Левски

107

me

преди 7 години

"Матею донесе успеха на чехите в 64-ата минута, след като малко преди това по спорен начин бе отменен гол на Пилзен. В 95-ата минута Кешеру изравни."Дори нямам сили да се възмутя!!! Къде е учителката по български език с червения химикал?После се чудим защо всички станахме неграмотни.

106

Анонимен

преди 7 години

Към коментар 156Относно отменения гол на чехите, страничния съдия е видял най-добре дали има засада или не, при повторението не може да се прецени, защото камерата не е на една линия със засадата, за разлика от съдията. Дори да приемем, че нашият първи гол е нередовен, а този на чехите редовен, то резултатът би бил 3:1, който също не устройва Виктория.Лудогорец напълно заслужено се класира в групите на ШЛ, макар че снощи определено игра под възможностите си, и можем само да му пожелаем успех!

105

Анонимен

преди 7 години

Играчите на Виктория не правиха нищо друго в този мач, освен да се разправят със съдията и да оспорват всяко негово отсъждане, което не им прави чест. Първият гол на Лудогорец беше абсолютно редовен, топката закачи ръката на Кафу в опита да я овладее, но това в никакъв случай не беше умишлено и не повлия на играта. В случая топката удари ръката на Кафу, а не обратното...

104

Обективен

преди 7 години

Браво на момчетата, на президента, на треньора и на целия щаб на Лудогорец! Дано и останалите български отбори ги последват, за да се вдигне нивото на българския футбол и да имаме силен национален отбор.А злобарите и българофобите нека пият по един студен "Пилзенер" и да успокоят топката!

103

Пророк

преди 7 години

Лудогорец ще стигне до 1/4 финал на Шампионска лига

102

Анонимен

преди 7 години

Добре че се класираха и взеха големите пари, обаче отмененият гол на Пилзен беше абсолютно спорно решение. Не ми стана ясно къде видяха съдиите засада. Не знам как може това решение да е обективно.

101

фен на лудогорец

преди 7 години

Браво и на момчетата от Виктория. Биха се мъжки, до последно. Хвърлиха всички усилия да направят нещо. Бяха мотивирани до краен предел и си пролича в мача. Ей така да играеше който и да е отбор от България, щях да викам за него. Няма зелени, няма сини, няма червени!

100

мач

преди 7 години

Е, това беше най-изнервящия мач на света... на минута по 3 нарушения, прекъсване, злоба... едва го изгледах :(

99

Ел

преди 7 години

А бе то повечето тука в форума е ясно че сме или от ЛС или ЦСКА ама вижте мнооого добре какво пише на фанелките на Крейзито - bet365. Нещо да кажете ??????? Тука ще играят яки коефициенти.

98

iskren

преди 7 години

дървен философ си и нищо повече....