6

АЗ

преди 7 години

До АЗПосле САЩ създадоха терористичната партия ПКК. Явно си много глупав за да не знаеш простите неща в играта или си някакъв платен ***, *** *** долна, Слава на Россия, Сирия, Иран

5

АЗ

преди 7 години

До ннМръсните игри на САЩ: Създадоха ИДИЛ в Сирия за да разделят. ИДИЛ бе само пионка в играта после в играта се включиха ПЙД и ЙПГ за да воюват срещу ИДИЛ там където има чистка си разширяват границите. САЩ бомбардираха ИРАК за да запознат плана за Близкия Изток. Не бяхте ли вие които казвахте ,,да не умират деца в Сирия" тогава ще кажете НЕ на войната в СИРИЯ. СИРИЯ е независима държава и не може да бъде разделена. Кюрдите нямаха никакъв проблем с Турците докато САЩ бомбардираха ИРАК

4

Жибор

преди 7 години

Това момче не се е взривило по своя воля,а е било взривено с измама от някой "честен" пропагандатор на ишляма,който просто не му е казал за какво го праща на сватбата.

3

нн

преди 7 години

Писах и ще се повторя, кюрдите са последния народ който не са се освободили от Османско робство. САЩ ще им помогнат и ще си направят държава. Да му мисли Турция, там са 20 милиона. Турция затова бесне, като наследник на османците.

2

айде

преди 7 години

Сега нещо да напишете за "лошите"Руснаци който избиват терористи!?

1

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте, че тази планета не е модел за рационална мисъл и онова, което се счита за здрав разум тук, кара останалата част от вселената да настръхва от ужас.