49

Кукловодът

преди 7 години

70 коментара ....90% платени *** и то за тема която изобщо не ни касае . Я да ви питам какво ви грее вас кой къде и какво прави с Руснаците ? Те така и така ще вземат България в Федерацията си след 10 тина години . Иран е на майната си . 2 те държави имат толкова много общи неща и толкова се подкрепят , че едвали някой от вас е спец по тези въпроси . А ако е спец ... Защо не сте в Америка и не давате акъкл на САЩ как да се размине с Фиаското дето ги чака :)

48

Анонимен

преди 7 години

Русия узби полското правителство. Свали самолета му докато отиваха на поклонение в Катинската гора, където руснаците са избили 40 000 поляци, цвета на нацията.А след това свалиха и самолета, избиха цялото правителство на Полша.Няма толкова доллни иззроди като руснаците.

47

Анонимен

преди 7 години

"Русия е велика!"Да, само дето няма икономика, армия, народ...Кое и беше великото ?Пиянстването ли?Или заигравките с Ердоган?Или окупацията на Крим?

46

Анонимен

преди 7 години

Русия е велика!

45

Анонимен

преди 7 години

Иран изгони руснаците!Сега какво ще правят пияндуците...?Пак ще хленчат, че света им пречи.Те само хленчат, друго не могат.И пиянстват денонощно.Това е Русия, няма надежда за нея.

44

R.I.P Rusia

преди 7 години

Русия е толкова долна, че няма нито една приятелска страна.Това е пример за един дълбоко увреден и пропаднал народ, благодарение на водачите си.Но какъвто е народа, такива са му и водачите.

43

Анонимен

преди 7 години

Вылеты российских истребителей с авиабазы Хамадан не прекращены, и мы с Россией объединены в борьбе с терроризмом, и это единство приносит пользу мусульманам в регионе, сказал он, выступая на открытой сессии парламента 23 августа.МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

42

Анонимен

преди 7 години

АЛОООООООООО КРАВИТЕ В парламенте Ирана заявили о продолжении вылетов самолетов России с базы1 час назадРоссия не прекратила использование иранской авиабазы Хамадан. Об этом заявил спикер парламента Ирана Али Лариджани

41

Анонимен

преди 7 години

Троловете плачат объркани... не са сигурни ще платят ли заработените копейки тази седмица....?И Позитано 20 мълчи... няма инструкции от Масква...

40

Анонимен

преди 7 години

Айдееее, и Иран изрина рускито отпадъци от земята си ...Дотук с великата руска армия, политика, путин и т.н.

39

Анонимен

преди 7 години

Наистина тези сайтове са пълни с неориентирани в живота лентяй,без образование и професия ако съдим по тоталната неграмотност, която демонстрират с тъпите си и некомпетентни изказвания и коментари тук !Но човек не може да им се сърди на тези НЕЩАСТНИЦИ,които трябва все пак да се отчитат пред своите задокеански господари,когато трябва да получат ежемесечната си лепта, за да иматс какво да почерпят приятелките си през уикенда . . .когато излязат с тях на среща ...

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Ти правиш ли разлика между българи и прабългари? А между бяло и черно, между мъже и жени...?

37

Анонимен

преди 7 години

До Бате РашоЗащо бе бате Рашо, малко ли са ти рублите? Няма страшно, поне няма да се задавиш с тях!

36

тийни

преди 7 години

Не им ли оръзва всички да ги унижават и да подритват? Неслучайно са потомци на роби!

35

Анонимен

преди 7 години

До Боце от СветоврачанеБоце, много ти отива ника! Боце, вижда се че ти е малко сивото, затова ще ти задам въпрос с лесен отговор стига да можеш да броиш до три: Колко християнски държави са приятелски настроени към великия православен предводител Путин Великий Великолепний? Малко те затрудних "християнски", защото ако бях писал "православни" нямаше да е нужно да можеш да броиш изобщо!

34

Бате Рашо

преди 7 години

До Анонимен 48Не се ли събрахте много блюдолизци, некадърниции майкопродавци в тази нещастна държава,чакащи в края на месеца 30-те си сребърника отмногобройните у нас Соросови неправителствени органицации !ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ С ТЯХ . . .

33

Анонимен

преди 7 години

Айде бре братушки, кога ще ударите ИД? Терористите брадясаха да ви чакат!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са велики, ама само срещу мирни граждани.Турския самолет свали руския.Ясно кои са по-добрите самолети и пилоти ;)

31

Анонимен

преди 7 години

Да, българите не са славяни, не съм казвал това.Ти четеш ли изобщо?А защо руснаците да са ни братушки ?!Те са алкохолици и войнолюбци, потомци на роби.

30

Анонимен

преди 7 години

Само два раптора се появиха в небето над Сирия и бихме отбой. Жалка картинка.