38

Анонимен

преди 7 години

Да свалят цената на свинското и да наложат допълнителни данъци на всичко останало(от които да се финансира евтиното свинско)!Даже може без пари да го раздават. Мюсълчетата ще се побъркат. Ахахаха.

37

БХК

преди 7 години

Трябва да се приемат колкото повече мюсюлмански бежанци в ЕС .

36

ivailo1403

преди 7 години

До ИонНавсякъде са такива... Баща ми е работил като електроженист известно време в Мароко, и ми е разправял , че на обекта местните поркат и пушат яко от цигарите и алкохола на нашите разбира се... Обаче излезнат ли от работа стават веднага примерни мюсюлмани :))

35

Ион

преди 7 години

Тез сирийци които съм виждал в Германия и пият и свинско ядат. Разполагат с пари. Телефоните денонощно звънят и се кефят на живота без да бачкат.

34

Турчина

преди 7 години

Те поне могат да си позволят цели глави. Ами българина...???Той даже само ушите му не може да ги сложи.Щото ги оглозгва и тях ☺☺☺

33

Анонимен

преди 7 години

Меркел,Оланд и Ренци:"Европа не е виновна за всичките проблеми".Ааааа,да не намекват нещо за Америка,нали им бяха съюзници,ама май само на приказки.А иначе цялата политика на американците е да има слаба Европа,за да продължат да се изявяват като световен жандарм.А ако и Русия реши да влезе в ЕС,тогава янките ще бъдат едно джудже,което трябва да се съобразява с Европа,а не обратното.Засега ги спасява само нежеланието на Путин да влезе в съюз с европе.....сите.

32

Анонимен

преди 7 години

до 33 твоя любим ес няма да просъществува още много така че посаветваи брат си да си тарси нова работа докато може

31

etniesbg

преди 7 години

Чудесна идея :д

30

Анонимен

преди 7 години

Тези, дето се мъкнат, няма да ги уплашат свинските глави. Те не са вярващи, религията я ползват само за да си налагат мурафетите и да претендират за права, иначе си пълни лицемери.

29

Анонимен

преди 7 години

Интересно,защо не искат да ходят в САЩ,там да осъществят американската си мечта,а се натискат за Европа и то за най-богатите страни.Единствения случай от който черпим позитив,затова,че сме бедни.Само да не вземат всички да затворят границите си,че тогава яко сме го закъсали.

28

До 33

преди 7 години

Европейските пари ще се дават до 2019 год.Затова всички се натискат сега да са на власт,за да има какво да харчат.След това ще се разбягат като пилци и кой взел-взел,останалите да го ду...т.

27

Анонимен

преди 7 години

Много добра идея.

26

Анонимен

преди 7 години

През 200 метра войници с картечници на 3 смени ще е по добра спирачка.

25

до7

преди 7 години

И кaто излезем от ЕС откъде пaри зa зaплaтaтa ти, пич? Зaмислял ми си се, че Бългaрия почти нищо не произвеждa? Откъде идвaт пaрите? Бизнесът е почти изцяло спонсорирaн с пaри от ЕС. Във фирмaтa нa брaт ми половинaтa от рaботещите получaвaт зaплaтите си от бюрото по трудa, a тaм идвaт по европейски прогрaми. Понякогa си мисля, че искaщите дa излизaт от ЕС сa нaпълно объркaни и въобще не желaят дa се опитaт дори дa мислят.

24

Анонимен

преди 7 години

Глупости, я пуснете чичко Ток по оградата, ама 220 волта.

23

Анонимен

преди 7 години

Като е за бели и руси мадами, и свинско хапвам. Ох котьооооо

22

Анонимен

преди 7 години

Куче с кремвирш ще плашат. Да им закачат и студени бирики по оградата.

21

Анонимен

преди 7 години

да жевят прасетата......поне до коледа!!!

20

God

преди 7 години

Любопитно ми е "правозащитникът" дали някога е помагал на някого, без да му се плаща за това? От войната в Сирия май бягат само дезертьортите от армията им. Жените и децата им са в лагери в Йордания и Турция. Само мъжете бягат насам. А африканските бежанци от какво бягат - от лъвовете в саваната ли?

19

Анонимен

преди 7 години

ИД режат човешки глави,та свински ли ще ги стреснат? дреме им за религията,те са кръволоци.