9

dw

преди 7 години

Няма начин, да нямат бандите вътрешен човек в милицията и в прокуратурата, а тука просто някаква пиар акция та листовки още малко и да пуснат и тестове.Полицията е от всякъде изгнила има голям теч в самото управление и не виждам някой добър водопроводчик да оправи теча. След това отиваме на прокуратура там състоянието е окайващо 94% не ефективно с 2 думи няма оправия.

8

Анонимен

преди 7 години

Има начин да не ти откраднат колата. Купувате си някой ръждясал таралясник, като допълнително го тунинговате с няколко ритника по купето. Гумите разбира се трябва да са износени, а джантите криви. Не трябва да съществува и най- малък признак, че тази кола ще запали и тръгне на самоход. Хубаво е на задната седалка да има и някой използван презерватив. Така колата ви е максимално защитена.

7

Анонимен

преди 7 години

А бе то става като през времето на ,,Съпротивата''.Листовки,позиви.КАТ са си ОК.Важното е да има регистрации,а за иншуранса,да има иншуранс.Че били с пренавити номера,че били крадени,фък дем ол.Пара да има.Питайте даже и бойко.

6

Анонимен

преди 7 години

Некой да си купи рейндж роувър 2.7 дизел и да засича за колко секунди ще му го откраднат :)

5

Миро

преди 7 години

37 откраднати автомобила от началото на годината?! В квартала ли? Имам предвид Младост. Всичко отива в моргите. Ако бяха само моргите в Перник... Абе вие у ред ли сте?

4

Хейтър Тролев

преди 7 години

Преди време раздаваха листовки със съвети как да се пазим от ало-измамници и хората продължават да хвърлят хилядарки през терасата. Дали пък не е време и полицията да направи нещо по въпроса.

3

леле мале

преди 7 години

Яка борба с крадците ще падне,щом се изготвят листовки с препоръки как да пазят колите си хората!

2

Минаващ

преди 7 години

Не купувайте части от подобни морги и няма да има кражби.

1

Anonimen

преди 7 години

За кражба на автомобили трябва да се лежи най малко 20год.