12

Шаран БГ

преди 7 години

Много е трудно ! Те се крият като мигрант в горите западно от Белоградчик! Не помага, ни хеликоптер, ни очила за нощно виждане.

11

Един от Северозапада

преди 7 години

Тази страна ,вече може да се оправи само ако се взаимстват и приложат едновременно три метода.1.Немска полиция и методите и.2.Китайско правосъдие, методите му за разследване, законите му и наказанията.3.Чилийски челен опит, заползуване настадионите във всеки градили село, от време на време.Друг начин за справяне няма вече е много късно за евроценности и тем подобни нищо не значещи дъвки.Другия път е, да се въоръжи законно народа, и 3-4 месеца полициятада не се намесва.

10

Анонимен

преди 7 години

по закон макс. 15 години

9

Анонимен

преди 7 години

Може да е трудно, но ако хвенет един-двама, като им конфискуват возилото и щги тикнат зад решетките зае 1 година ефективно и другите ще се замислят.

8

Партиен член

преди 7 години

Да бе трудно било.Ако Борисов го излъжат със такси за 24 часа ще ги оправят но , Той на такси се не вози.Като няма интерес извинения много.

7

Анонимен

преди 7 години

Трудно ли?!! Едно менте-имитатор захлебва всеки ден пред Рамада хотел в София (бившия Принцес, още по бившия Новотел "Европа) - нагла физиономия, не издава бележки, на 1.30 лв. дневна, че и с помпа. На 2 крачки е РПУ и кво?! И това еот години! На всичко отгоре, ако си потърсиш правата, те заплашва.Държава-менте!

6

Spy mochure

преди 7 години

Rbg ima askeri i policai razuznavachi moje bi, deto ne sa bremenni?! :-):-):-)

5

Трудното

преди 7 години

Един мъж в командировка се обадил на жена си и казал: - Любов моя, искам да се прибера, че взе да ми става мъчно.А жена му, му казала: - Аааа, не се притеснявай. Аз тука намерих един дето му става лесно. Та така. И ние вече е време да си намерим един политик дето да не му става трудно.

4

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо трудно в никаква стопанска дейност. Просто виж как го правят в Германия или Дания и т.н. и действай. Да ама тогава няма рушвети за полицията , ДАИ , прокурори и съдии. Така е с всяко престъпление .

3

Анонимен

преди 7 години

е то е лесно да се предотврати, ама първо липсва акъл, второ воля и трето страх, защото знаеме чии са някой от фирмите, а и лесно се дигат и ги стоварват на протест в София.

2

Анонимен

преди 7 години

Номер едно ме изпревари.

1

ВИЖДА СЕ

преди 7 години

НЕ САМО ТАКСИТАТА ,А ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е ЕДНО ГОЛЯМО МЕНТЕ!!