24

Борец

преди 7 години

Малоумно управление, защо върнахте в България бронзовата ни медалистка по борба. Не заслужаваше ли момичето да участва в закриването на олимпиадата за повдигане на духа. Седи си в къщи, гледа и си вика ей там бях ама ... Вместо това отиде президента на екскурзия. С какво го е заслужил.

23

българин

преди 7 години

Да бе - Кения, Тринидад и Тобаго, Ямайка, и други такива, сякаш са в блестящо икономическо състояние.... пълни глупости !! Истината е, че голяма част от кадърните се изнесоха ! А всичко останало е просто типичното ни търсене на "виновник" !

22

bobo

преди 7 години

До лупиЯвно хабер си нямаш, в поне половината изброени от теб държави , какво се случва, както икономически, така и за инвестиции в спорта(което е свързано едно с друго)!

21

www

преди 7 години

До опетковТо че матрялът не е качествен - не е. Само че матряла в министерството на спорта и малко по-нагоре, в кабинета на минпреда.

20

бай Гошо

преди 7 години

Медали не претендираме да печелим,пречи ни времето,настинката,разстройството,та затова не харчете пак 50 милиона за нищо!Можеше да си купим с 50 милиона Майкъл Фелпс и щяхме да имаме 19 златни медала.

19

опетков

преди 7 години

Стига с тези медали. Който иска медали да ходи сам да ги печели. Сигурен съм че и златен дъжд да вали върху спортистите, резултатите ще са същите. Матряла е кофти.

18

я без оправдания !

преди 7 години

Държавата не давала пари и затова нямало спорт ! Абе кубинските боксьори знаете ли при каква мизерия тренират и при какви мизерни условия живеят ,но въпреки това са най-добрите в света ! Та искам да кажа ,не парите ,а таланта е важен ! Ако ще и с чували пари да ви дават ,все тая ,по-добри спортисти няма да станете !

17

Кирил Софийски

преди 7 години

Що за глупаво оправдание ?!?! Що пък един не каза :Държавата цъфна ,ние пари искаме ?!?! Какво да кажат *** или пък Янките с трилионите външен дълг?!?!

16

Анонимен

преди 7 години

Спорт в БГ.одавна няма.

15

Анонимен

преди 7 години

Манталитетът си ни е нормален. Колко пари потънаха в министерството на дебелия за олимпиадата и за какво бяха похарчени? Сума народ се разходи до Рио. И всичко това от нашия джоб.

14

www

преди 7 години

До Стефка КостадиноваСтефче, преди теб знаеш ли колко кадесари има наредени на опашката? Не бързай. Спокойно. Всяко нещо с времето си.

13

www

преди 7 години

За никакво хейтърство не става дума, а за чиста статистика. Бокичо е отчел ръст в перформънса на летните олимпиади от 50 процента в сравнение с предишния му мандат като премиер. Той е най-велик. Той с ей тия две ръце ги е изкарал ей тия три медала.

12

Салюти

преди 7 години

Както се казваше в един бг.филм,,салютии бачи" от Тодор Живков. Сеул 1988г бай Тошо помогна за спечелването на 35 медала от които10 ЗЛАТНИ

11

Стефка Костадинова

преди 7 години

Росене, кога да дойда да си взема Старата планина ?

10

Анонимен

преди 7 години

Страхотен манталитет. Ямайка, Фиджи и Кения също са цъфнали, ама взеха повече медали от нас, нали ?

9

край

преди 7 години

Никой не си къса жилите да тича, скача, бори, хвърля за държава която по всички медии наричат "СКАПАНА". Тия от Пакистан се бият в гърдите и си пеят химна до прегракване а ние 20 г не спряхме да се самобичуваме като че ли сме най-долния народ роден на най-гадното място на света. Не са парите виновни - Безродното възпитание е.

8

лупи

преди 7 години

Хърватско - 5 златни, Куба - 5 златни, Узбекистан - 4 златни, Казахстан - 3 златни, Украйна - 2 златни, СЕВЕРНА КОРЕЯ - 2 златни, Армения - 1 златен, Румъния, Виетнам. Доста "икономически тигри" има преди нас. Младото поколение не спортува, а пуши марихуана. И то здраво

7

Наблюдател

преди 7 години

Резултатите от представянето в Рио е като визитна картичка на държавата. С 2 думи много зле! Това разбирасе няма да попречи на управниците да запчнат едни хвалби. За тях представянето на черното за бяло, е като "добър ден"! Особенно като се има предвид че си имаме в тази "дисциплина" министър председател непоклатим лидер и шампион поне в Европейски съюз !

6

Анонимен

преди 7 години

Ех, ех а имаше време когато бяха по 30 а сега 3! Ама на където отива държавата натам и спорта към дъното на блатото!

5

Хах

преди 7 години

Не е било чак излагация , но спортът ни е много зле