154

Анонимен

преди 7 години

русия е жалка

153

Анонимен

преди 7 години

В действителност иран забрани на русия да ползва иранските бази. Статията е непълна

152

Анонимен

преди 7 години

Те руснаците от когато свят светува все се напъват да се докажат че са супер сила но не им се отдава да са супер сила

151

Анонимен

преди 7 години

МУУУУУУУУ

150

Анонимен

преди 7 години

ХахахахахаххаИранците ги е срам от руснаците :)))Като клошари са горките русначета, никой не се гордее с тях.

149

Анонимен

преди 7 години

"Dehqan also ruled out any plans for permitting Russian jets to use Iranian bases other than Nojeh at the moment, but said they can keep using the airbase as long as necessary". По-ясно казано, иранската страна не планира ползването от руснаците на друга база освен предоставената и тя може да се ползва толкова дълго колкото е необходимо.

148

Боби

преди 7 години

До капитан Силвър 233Капитане САЩ се похвалиха с 50 000 полета и 30 000 бомби хвърлени за 5 годиниРуснаците се похвалиха с една година операция 6 месеца 30 су-24/25 правеха по 3 полета дневно хвърляйки по 2 тона бомби на полет и ефекта е налице(около 15 000 полета) след това оставиха 12-15 по-тежки самолета с по-голям обсег(су-30/34/35) които поддържат Сирийците и сега. Вярно с по-малко полети но изглежда са достатъчни.

147

капитан Силвър

преди 7 години

Откакто Русия се намеси в Сирия, Ислямска държава направо живна. Колко са й силиците на Русия да поддържа бази и да води военни действия от такава дистанция? Всичко е пропаганда, сиреч парата през свирката. Та и фамозните ирански бази. В опитите си да излезе от международната изолация Путин отчаяно търси съюзници и се присламчва я към Турция, я към Иран или Китай. Изобщо цялата тази работа е безумно смешна, особено що се отнася до Китай.

146

Пешко

преди 7 години

До до 228 от славянинАми ти си бил от патриотите със савецко самосъзнание ли? Я быстро на манифестация с портретче на Вовчо, сърпче, чукче и православно кръстче. Нема кво да влизаш по българските форуми, там в яндекс и вкантакте може си се величаете какви сте велики без инакомислещи

145

Пешко

преди 7 години

До до Пешко от славянин,Е вие от североизток ще ни помагате със съвети, че най-добре знаете как се прави примък отмък с анадолци.

144

Пешко

преди 7 години

До до 219 от славянин,То дотогава Вова ще го върне бре. А пенсиите как вървят, държат ли се кримчани, както ги посъветваха от най-високо савецко ниво?

143

Пешко

преди 7 години

До БобиАшколсун, както би казал един приятел на Вова Балшаята джамия

142

Боби

преди 7 години

До Пешко 214Построени са всички вертикални опори. Сега слагат хоризонталните и малко след това ще почнат и със настилката. Прокараха подводен кабел и вече няма режим на Тока в Крим

141

Пешко

преди 7 години

До до 214 от славянинкога да го очакваме гатов

140

Боби

преди 7 години

До славянин 212От 1990 до сега и Боинг и Аеробъс знаеш ли колко Авиационни и военни фирми са погълнали за да останат на пазара?

139

Пешко

преди 7 години

До славянин,кажи за керченския мост как е що е, пенсиите в рассийския Крим индексираха ли ги, е такива неща

138

Боби

преди 7 години

До Анонимен 203Ето ти само един пример- Ил-96 със западни двигатели и електроника колко по-евтин щеше да бъде спрямо Б747? За да няма бъдеща конкуренция да подложим крак на производството в Русия. Ако Ил-96 се произвеждаше със западни чаркове още преди 10 години щяха да почнат да го конверсират обратно с руски части за да е по-евтино производството за руския пазар .

137

Боби

преди 7 години

До Анонимен 199Проблемът пред руската техника е по-скоро организационен от колкото Инженерен. Но с разрастване на производството ще се научат и да искат и да не искат. Проблема както и у нас е ПОДДРЪЖКАТА. А продукти които са без поддръжка много малко хора искат.

136

Анонимен

преди 7 години

До БобиИ ква е разликата?? Не е руски, нали?

135

Боби

преди 7 години

До Анонимен 186Нали Американските и други западни експерти 1990-1995 когато "ПОДПОМАГАХА" Руснаците със съвети за КАПИТАЛИЗЪМА закриха РЕАЛНО ЦЯЛОТО ГРАЖДАНСКО ПРОИЗВОДСТВО В БИВШИЯ СССР. Ето за това няма Руски и Украински пътнически самолети.