7

Незнайко

преди 8 години

В БГ предполагам, че е трудно, защото всеки вика "дай парите и чакай малко", ама в чужбина си е сериозен начин за набиране на капитал. Наблюденията ми са за Англия.Интересното е че в Англия, ако инвестираш в стартъп, правителството ти приспада 50% от инвестицията като данъчно облекчение за първата година, и ако бизнеса не процъфти и фалира ти приспада и останалата част от инвестицията пак като данъчно облекчение. Т.е. за инвеститора там нещата са почти винаги на далавера.

6

Анонимен

преди 8 години

Като ми намерите нормална дума, Българска,пък даже и няколко синонима, отговаряща на тази,понеже езика ни е богат и не е на 200 години, тогава ще прочета статията.Пък даже и на дядо си,като отига на село ще я преразкажа.Простичко така...разбираемо,докато берем чушките за лютеница....

5

2

преди 8 години

Генадии Воробьов от Българската асоциация???????? Смешници.Махнете му брадата и го пратете на детската площадка!

4

Анонимен

преди 8 години

Аха... Дайте ни парите си - имаме много добра идея за биринг с картофинг, може после да ъпдейтнем на ракиинг и салатинг. Крайният продукт ще е е"беж да бегинг, че чупикокалинг с гьостерицунг"

3

Анонимен

преди 8 години

Същото като фартингафтърфасулийтинг

2

Позитивен

преди 8 години

До Анонимен15 годишен пъпчив ***, член на една от многобройните "асоциации" със сложни имена, които всъщност не означават нищо ( но звучат някакси тежко ), дава акъл и ръси мозък. Такива "експерти" с акне и едва набола брада, пусната да расте на воля, за да е по модата, живеещи с наемите от апартаментите на баба му. Момчета, казарма ви трябва на вас.. и работа. Проекти, аутсорсинк крос-незнам си какво, крауд-незнам си какво .... букет от балони. Що се излагате и им давате да се изказват?

1

Анонимен

преди 8 години

Краудфъндингът е намери балъци да ти дават пари. На подобни просители им казвам да правят коксъкинг анд уиндблоуинг понеже сме у България и ол дъ фуулс сейлд ауей. Вземете дедовия и дагадам дагадум.