22

Анонимен

преди 7 години

О, Я СТИГА СТЕ СЕ ХАБИЛИ- СЛАВЧО УЧИНДОЛСКИ ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ- ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ НАЙ ХАЙ ЕВРОАГЕНЦИЯ КАКВО Е РЕКЛА- ГЕРБ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО, ДАЖЕ СЛЕД БСП И ДЪПАСЕ- ТЕ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ, ЗАЩОТО...БГ НАРОД КАЗВА УБИЙ МЪ НИЕ ЗАМИНАВАМЕ, А СЛЕД НАС ПОТОП.

21

Ала-Бала

преди 7 години

до ХризантемаДо ала-бала, портокала. И кого да подкрепим тогава? Чистите като сълза партии??? - БСП, ДСБ, ДПС или Жорж Ганчев. Айде, мерси.Тогава крепете бандитите и простаците!

20

Гоце Първанов

преди 7 години

Кънев да не ме вкара в обеснение като заявява че харесвам ген .Радев?

19

мдаааа

преди 7 години

ДЪЛБОКОмислено изказване...

18

Анонимен

преди 7 години

ТЕ В ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ ВЕЧЕ СА НАПИСАЛИ ПРОТОКОЛИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ!

17

Анонимен

преди 7 години

НА ПЪРВО ВРЕМЕ РБ ПОДКРЕПИ ЕРДОГАН, КАТО ИЗПРАТИ СВОИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МИТИНГА МУ! А КУНЕВА И НЕЙНИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ВСИЧКО, КОЕТО ИМ КАЖАТ, САМО И САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА.

16

КАВАЛДЖИИСКИ

преди 7 години

Радан Кънев е на всяка манджа мирудия.Изпечен костовистки лицемер ,некадърен адвокат и забележителендемагог. Мазната му мутра по-скоро предизвиква неприязън , а нравоучителното говорене и убииствения монотонизъм говорят за мисловна обърканост и скрита приповдигнатост на човек които се взема насериозно .Само че наивниците отдавна умряха.ГЕРБ ще спечели изборите. Радев -зад борда . А ДСБ -в агония .

15

Анонимен

преди 7 години

Без честни избори,няма абсолютно никакво значение кой кого подкрепя и какво говори

14

Федотов

преди 7 години

Недоразумение,което не се взема на сериозно от никого.Говори високопарно,фабрикува квалификации по адрес на г-н Борисов,ген. Радев,за да напомни за себе си,че още "мърда".При едни извънредни парламентарни избори когато и да са те,този индивид ще остане далеч за борда на клатещият му се кораб. Комплексарщината прави хората зли,отмъстителни,злонамерени и за каквото друго се сетите.Къде е ген. Радев,къде си ти РК,че не те виждам.

13

Наблюдател

преди 7 години

Всъщност специалисти по малоумно поведение, а и ненадминати лидери в това отношение са точно РБ на който много по-им отива да се нарича Предателски Блок. Така че няма никакво значение дали ще подкрепят на ГЕРБ избранника или ще вадят свой. Не че няма да се намери ку-ку сред тях за това......видя се че са доста.

12

Анонимен

преди 7 години

Аз знам кой ще е кандидата на ГЕРБ-Бойко Борисов.Нищо че преди време каза,че няма да се кандидатира.След като Кристалинка му отказа,той няма друг полезен ход-единствено на себе си може да се надява.Е,нищо,че вече е отрекъл,че ще се кандидатира.Няма да му е за пръв път да си смени мнението.А тоя *** Цв.Цв.дето се разхожда в национална носия из провинцията за да впечатлява неграмотните бабички,вече стана за смях на цяла България.Няма ли кой да му каже да не се излага.

11

Байфидан

преди 7 години

А бе, рамадане, да ви имам "достойните" кандидати". Някакъв си Трайчо, корумпето Гроздан и недоразумението Минеков. С тези и кметско място на село няма да спечелите.

10

Хризантема

преди 7 години

До ала-бала, портокала. И кого да подкрепим тогава? Чистите като сълза партии??? - БСП, ДСБ, ДПС или Жорж Ганчев. Айде, мерси.

9

Ala_Bala

преди 7 години

Всички срещу мафиотите от ГЕРБ иначе за още 1 година в България ще остана само тези, които не могат да ходят.

8

Анонимен

преди 7 години

Доста неадекватен Радан Кънев на това дълго-дълго интервю. Вероятно са платили на телевизията, за толкова много реклама.

7

може би

преди 7 години

До БАБА КУНАС масово гласуване и протести, активно ГО, подкрепено от поне част от медиите. Ако разликата е 5-6 % пак ще си натъкмят протоколите. Трябва по-голяма преднина. От бюрократите подкрепа да не чакаме. Представителите на ЕС са за гъби и се правят на разсеяни за фалшификациите. Но пък могат да се поканят НПО-та, които да отразят изборния цирк.

6

Анонимен

преди 7 години

Да не забравяме кой управлява сега: ГЕРБ, СДС, ДСБ, ДБГ (Кунева), БЗНС (Николай Ненчев), НПСД (Касим Дал, Корман Исмаилов), АБВ (Първанов, Калфин), НФСБ (телевизия Скат - Валери Симеонов), ВМРО (Кразимир Каракачанов).Та тези сега управляващи пак се опитват да делят баницата, така че да ни смучат още и още и още .....

5

БАБА КУНА

преди 7 години

НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСНО, ЧЕ ПАРТИЯТА НА ДИКТАТОРА БОРИСОВ НЕ Е ДЯСНА, А ПО-СКОРО МАФИОТСКА И ТРЯБВА ДА И БЪДАТ ВЪРЛА ОПОЗИЦИЯ. ХОРАТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ ЗА ВЪЛЧИЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ ХАРАКТЕР И ВСЕ ПО-МАЛКО ОТ ТЯХ Я ПОДКРЕПЯТ. ПРОБЛЕМА Е КАК НА ГЕРБ ДА СЕ ПОПРЕЧИ ПРИ ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ.

4

Анонимен

преди 7 години

До ГласовитНе е важно, за кого си гласувал, а за кого е ТРЯБВАЛО да гласуваш. Има добри и лоши избори. Явно у нас преобладават лошите, щом от 27 години се мъкнем на опашката на Европа. Когато, и ако проумеем това, България ще стане по-добро място за живеене. Но за това трябват характер, отговорнот, и знания.

3

анонимен

преди 7 години

Ей ти , тоя дето сутринта оплю "оня".Много недостойно г-н Раданчо,много недостойно.И кой си ти,че опонентите ти били "оня" -едно провинциално адвокатче,което благодарение че се "отдаде" на политическа кариера успя да се прочуеш между реститутките и соросоидчетата. Силния човек никога не се държи високомерно и недостойно към опонентите си,напротив уважава ги.Значи извода е,че ти си *** човек.