21

Анонимен

преди 7 години

Мисля че двама руски туристи за по шише скъпа водка така ще подуят британските скотове, че и майка им ибттъй ффф форт Скотланд ярд няма да ги познаят.

20

Kalin

преди 7 години

Predi godini v edno kazino na moreto izgubix golqma suma pari i schupix edna botilka bira v zemqta doide sot policiq i na sledvashtiq den po barzata procedura me osadixa na 1 sedmica arest i obahtestveno polezen trud . Nqma kvo da kaja poveche

19

Брезаров

преди 7 години

В случая по избор 1 месец лишаване от свобода или 10 дни обществено полезен труд - да метат улиците на поморие ми се струва по справедливо.

18

Анонимен

преди 7 години

С техните критерии за ред трябва да ги сре6тнем с агитките на Левски и ЦСКА.

17

Анонимен

преди 7 години

Англичаните трябва да бъдат респектирани само с техните (английски ) критерии за ред. Тук те виждат, че самият народ няма респект от полицията или властите, има хаос, липсват правила, евтино е за техния стандарт, изобщо има свободия! И те се разпускат или както е думата на англ. Spoiling. Знаят че няма да има сериозни последствия за вандалщините им. Отделен е въпросът че у нас НЕ идват най -интелигентните англичани, идват утайката, така да се каже . Ако българин попадне в Англия ще види друга картинка :)

16

Боби

преди 7 години

Пълни глупости. Журналята си украсяват историята най-вероятно. Щом са осъдени по указа, няма повреда на имущество. Указа замества престъпленията по чл.325 НК, които не са особено тежки. Може да са пикали в ЖАКУЗИТО, да са буйствали и псували, но ако са му нанесли щети няма как да ги накажат по другия ред.

15

Анонимен

преди 7 години

Дето се вика - скъсали снджира. И сега има да разправят "бойните си подвизи" в "добрата стара" Англия ;)

14

Анонимен

преди 7 години

От 10 до 12Нали това написах. Никой не иска да се занимава с посолството на Англия и да се създават проблеми. Защото в такива ситуации хора биват уволнявани. Такава ни е действителността колкото и да е тъжно.

13

Анонимен

преди 7 години

какво се оплаквате, нали умрехте за евро туристи. Те ви ги умните и красивите с евроцености социално слаби евроатлантици

12

Анонимен

преди 7 години

Хаха, лyд ли си бе? Кой ще те вкара в затвора за счупено джакузи?

11

до 10

преди 7 години

Да се намесят. Поморийската прокуратура е била длъжна да ги обвини по текста за унищожаване на чужда вещ. Или за едро хулиганство,. Хубаво-първо провинение-условна присъда. но не и административна глоба от 200 лв. Ако искаш-пробвай се да счупиш предно стъкло на автомобил(по евтина вещ от джакузи) да видиш дали съдебната система няма да те направи на нищо после. Не ти мърда съд и присъда-минимум условна. А после забрави да можеш да почнеш каквато и да е работа със оцапано свидетелство за съдимост

10

Анонимен

преди 7 години

Висшата раса не трябва да се закача. Тук ги съдят за опит за убийство, в Наглия ги помилват още на летището. Свобода, братство, равенство.

9

Анонимен

преди 7 години

До 7Защото в тяхна защита ще се намеси посолството на Англия, а за теб няма да се намеси .. никой. За това аршина е двоен. За нас в чужбина обаче това не важи. Това е проблема да си от малка и бедна държава. Ама такъв ни бил късмета.

8

Анонимен

преди 7 години

Много сериозно наказание. Добре че не са ги мъмрили!!!

7

Шаран БГ

преди 7 години

Хубаво, те наши хора, ингилизи- Не са пияни руснаци, я ! По 200 лв. глоба им стига - 35-40 паунда не са малка глоба. Направо ще ги разсипе финансово и ще им е" обеца на ухото" за цял живот ! Аз нямам и понятие от паричните потоци в Републиката /като Махмудийката например/,но нали глобите потъват някъде из банкови,общински и държавни плитки джобове? А щетите по имуществото на хотела кой ще ги плаща - пак аз ли ??

6

защо не са в затвора

преди 7 години

Скандална снизходителност. 200 лв административна глоба. Прочетете-изпочупили са джакузи. За трошене на чужзда вещ в НК е записано-.лежи се в затвора! Ако аз счупя джакузи(или все една каква чужда вещ)-не ми мърдат поне 3 години. Защо двоен аршин

5

Анонимен

преди 7 години

Идват да се напиват безпаметно и да правят поразии. Тези номера в Англия не минават, но тук е свободия.

4

Анонимен

преди 7 години

Българите в Англия не трошат джакузито, а банкомати. Понякога за разнообразие и се убиват от ревност.

3

Анонимен

преди 7 години

Ще го потрошат разбира се, по черноморието е пълно с тарикати хотелиери и сервитьори. Само българите им търпят номерата.

2

sir

преди 7 години

balha gi e uhapala,niama i sto pounda,edna nadniza v UK,oste ste troshat