32

Цвъклиннъ OFF4eff

преди 7 години

Комунистът е отчаян. Комунистът е унил. Партията се разпада, лидерът им е д-б-л. Как допуснахме, другари, да ни лепнат този срам? Сто години комунизъм, а накрая - к-- ГОЛЯМ!

31

Гоце

преди 7 години

А,Б,В,ГЗ на К-р Нелия

30

Алексей Шибаев

преди 7 години

"анонимен", А,Б,В Г З ти! Червения Кремълски!

29

нангт

преди 7 години

Генерал Радев е ***.

28

Винету

преди 7 години

И кои да бъдат обединени, бе, червена к.р.а.в.а? Всичките БКП-та по земните кълбета.

27

Анонимен

преди 7 години

ДЪПАСЕ- ОТГОВАРЯНКА- АМИ ЩЕ ВЗЕМАТ ОТ ТИЯ ДЕТО ИМАТ И ЩЕ ДАДАТ НА ТИЯ ДЕТО НЯМАТ- ТАКА Е ИЗГРАДЕНА СОЦИАЛНА ЕВРОПА, НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ/ТУК НЯМАМЕ ПОДОБНО ЧУДО, КОЕТО ДА ЗАЩИТИ РАБОТЕЩИТЕ НА МИН ЗАПЛ./ И ВИСОКИ ДАНЪЦИ НА ТИЯ С ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, В ЕВРОПА ДО 70%/У НАС-10%/- ТА ЩЕЛИ ДА МАХАТ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК. РЕШИЛИ ГО СЛЕД КАТО ГИ ПОДУХНАЛ ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЕНИТЕ., А ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЩЕЛИ ДА РАЗДАВАТ ПАРИТЕ СИ НА БЕДНИТЕ И ДА ЗАЩИТЯТ СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ- ЩЕ ГЛАСУВАМЕ САМО ЗА БСП И ДЪПАСЕ.

26

Нинова

преди 7 години

До19: Ами вярно е бате. 63 е средната възраст. Как да го оправя?

25

анонимен

преди 7 години

До АнонименНЕ МУТРОКАПИТАЛИСТИ4ЕСКАТА 4УМА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ

24

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Явно от...горещините и големите...напъни,някои боковски *** взеха да...халюцинират.Или се стараят пред...началството,за да вземат допълнителна...премия.Пожелавам го на...заинтересованите;не е лесно да...работиш под стрес и при трудни метео...условия.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 34Като гледам цялата невъзпитана свооолооч с просташкия си речник, реших, че ти само заслужаваш отговор - по-възпитан си. Грешиш в прогнозите си. Ген. Радев се харесва на хора от различни кръгове. Старите бесепари не са *** и отношенията между лидирите на БСП и АБВ въобще няма да ги трогнат. Заради тази явно печеливша кандидатура сега герберите са повехнали, а разните тъмносини хич ги няма. Да треперят! Отказът на Кристалина, Герджиков и Гяуров ги оставя без всякаква надежда.

22

ъ

преди 7 години

А нашите ученици донесоха няколко кила злато пот международни състезания по математика само че защо за тях никой не пише нищо !!

21

коци

преди 7 години

Как само са ми омръзнали ВСИЧКИТЕ ! И тия и ония които всъщност са едно и също нещо !

20

Анонимен

преди 7 години

Таз, Илияна Йотова е по-противна , от? Няма сравнение...

19

Анонимен

преди 7 години

Няма па корумпирана жена на Позитано 20 от *** Нинова . Издигнаха с Първанов ген. Радев та , ако случайно стане Президент да купуват Руско оръжие срещу огромни комисионни . Да ама не . Никога няма да спечелите Президентските избори . Сега пък и с другата кифла Илияна Йотова за вице, съвсем сте го закъсали .

18

Анонимен

преди 7 години

Защо днес поне един политик не отиди на р. Ахелой, да почете много по-славна битка, а ми се събрали да ядат кебапчета!

17

Анонимен

преди 7 години

Бившата СДС-арка др. Нинова я изгониха като зам. министър на икономиката за кражби и далавери. Сина и в САЩ , а тя милата ще оправя БСП . Нямаше по подходяща за шеф на БСП . Сега като я видяха колко и е акъла си скубят косите вече . А пък с кандидатката за вице на Президента избиха рибата . Просто ме е срам като бивш член на БСП .

16

До 19

преди 7 години

Гагаузите са българи, да. Но не са никакви мюсюлмани. Просто говорят език много близък до турския. Но са си православни християни. Имаше и един случай в Комрат, дето Ердоган искаше да им прави джамия. Местните му се изсмяха и го изгониха.

15

Анонимен

преди 7 години

Др. Нинова е компрометирана и ще ликвидира БСП! Най-вероятно, др. Путин ,да ни направи друга пропуска партия, на мястото на БСП.

14

Ихо

преди 7 години

Госпожа Нинова и госпожа Петрова ще се обединят довечера в леглото а ако откажат,аз лично ще ги обединя!

13

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Летецът обърка...отпуските на бокоффските ***.Ако не беше той,щяхя вече да...отмарят на Отманлий.Явно Боко яко се е...спекъл.