33

Анонимен

преди 7 години

Собственикът или собствениците на сградите" са пак някакви фалшиви личности, които сигурно с 2-3 платени свидетели са реституирали неправомерно собствеността и сега гледат да изкарат бързи пари с построяване на хотел или казино...Типично за герберастките разбойници, които втори мандат плячкосват България...

32

Анонимен

преди 7 години

Кметчето на Пловдив - първо ще пита - като кой да бъде обявен за собственик , че нещо да не сгреши .. Кметче , когото хванаха със записите за ромските гласове ...Тарикатче, ..ВЕЧЕ с хубави имоти в Пловдив ..

31

Анонимен

преди 7 години

Основният виновник за това е напълно ясен - министърът на културата Вежди Рашидов, който вместо да се бори за всяка ценна сграда в нещастните ни мърляви градове със съсипани центрове ясно демонстрира, че единственото, което го интересува е усвояване на пари за строително-ремонтни-реставраторски работи. Рашидов е виновен, и за Ларгото в София, и за Японския хотел, и за Тютюневите складове.

30

Анонимен

преди 7 години

Кмета на Пловдив от ГЕРБ е приятел със собственика - предполагаем извършител. Години наред уж го преследва, но реално са близки. Повтарям снимката от тази година, като над 5 години уж кмета се бори с италианския "предприемач". На снимката е до него, на негов семинар и са си добре- усмивки, пари, храна, коктейли. А обществеността чака уж реална борба.

29

До 31

преди 7 години

И Джак до несвяст...

28

Харун ал Рашид

преди 7 години

Наздраве дрогари. Палвам си една хайванска пура марка Кохиба. Нека ми е зле.

27

стига

преди 7 години

Стига сте пили, г-н главен Мултак! Засрамете се!

26

Анонимен

преди 7 години

На кого е разпоредил проверка тоя? На МВР ли? На следствените служби може би? Още малко ще се изцепи, че затваря граници и летища до изясняване на виновника? И, ако виновникът се окаже някой от т. нар. крупни пловдивски бизнесмени в строителния бранш, какво ще направи министърът на халтурата? Може би ще разпореди арести? Празни приказки...

25

баба Муца от Пловдив

преди 7 години

Държавата ще ги възстанови, после ще поиска сумата от собствениците. Те няма да могат да платят и част (или всички сгради) стават Държавна собственост. Батя ви Вежди си е направил сметката.

24

Анонимен

преди 7 години

Вярва ли някой на глупостите на мултака? Държавата ще налее 20-тина милиона да възстанови сгради частна собственост, които и досега пустееха.

23

Мунчо от Под игото

преди 7 години

Е как ще ги възстановява, като те са частна собственост. Ние ли ще им плащаме на реститутите? Кой знае колко пъти складовете са препродавани през годините.

22

Анонимен

преди 7 години

Ясно става кой ги е запалил. Отговор . Който ще ги възстановява . Господин Рашидов с какви пари ще ги възстановите с нашите пари на данъкоплатци. В случая не е ли редно да попитате дали сме съгласни.

21

Анонимен

преди 7 години

до 21Така е, прави си обаче ,никъде не е казано до какво ниво трябва да поддържа имота в изправност собственика, държавата има право да прави реституция, а необходимостта от тази реституция е по вина на собственика, така държавата е определя на какво ниво трябва да е поддръжката в ремонта, а разходите за тази реституция са за сметка на собственика.Държавата може да направи пълен ремонт, а той плаща.илиСобственика прави повърхностен реституция,шперплатове примерно без държавен контрол.

20

Анонимен

преди 7 години

Така и не се намври някой да обясни на кой са му притрябвали порутени складове и кой балък би дал пари за поддържането им.Не съм от пловдив, но мога да кажа за софия. Тук е пълно с подобни сгради. Някога са били хубави, но днес са само уродливи съборетени и наркомамски сборища.

19

Анонимен

преди 7 години

Айде бе, протестърчетата, къде сте - нещо флашмобче, това онова, разходка на пингмина няма ли да има, мамисата ви продажна и платена.

18

13 до 18

преди 7 години

Когато закупуваш паметник на културата, ти го закупуваш вече с "тежести". Не виждам защо държавата трябва да участва във възстановяването със средства, след като собственикът не е бил добър стопанин и е допуснал пожар. Апропо, не искаха ли точно тези сгради да бутат преди няколко месеца? Мирише много!

17

Анонимен

преди 7 години

Вярвайте на Мултака. Отново няма да има наказани, само празни приказки на килограм.Че как иначе - нали кметчето Тотев е наше момче, крадливо герберастче.

16

кенийската мамуна

преди 7 години

При посещението си в града на тепетата полицайчетата-майнички да стоят далеч от него!Всички помним как Веждито отвъртя дебел шамар на полицай паркинга на общината.

15

Анонимен

преди 7 години

до 13 Ако има умишлен палеж държавата ,може да си изисква възстановяване на средствата от страна на собственика, ако няма пари земята е става гаранта, т.е. вече няма да е собственик.

14

Анонимен

преди 7 години

DA DA,NQKOI $ VZIMAT NA 4YJDI GRAB,TIA TAM SKLADOVE SA NE KOI ZNAI KOLKO PRIATNA GLEDKA OTGORE NA TOVA I O6TE LAXAT NA TUTUN? NA DNESHNO VREME NE IM MQSTOTO TAM,OT GORE NA TVA I ZA KAF *** IM SA NA NASLEDNICITE IM,KATO NEMAT POLZA OT TQX???